Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój synek też jest aktywny za bardzo nie zwracam uwagi dokładnie kiedy kopie, ale może to się zdarzyć w każdej chwili, najaktywniejszy jest jak leże. Jak długo nie czuje i się martwię to tak jak Matlena szturchne coś powiem i zazwyczaj da znać że żyje
Robiła już któraś z Was duże zakupy wyprawkowe na allegro? Ja planuje w tym tygodniu. -
Rewelka ja zamówiłam wózek z allegro, który już przyszedł, mam go taniej niż w sklepach i z dodatkowymi gadżetami typu pompka, parasolka, folie, moskitiery itp. Łóżeczko. No i kilka ciuszków, na próbę, by zobaczyć jak z jakością. Resztę ubranek upolowałam na promocji w smyku i kilka w pepco. Zastanawiam się jeszcze nad śpiworkiem do wózka/fotelika, i jego tez pewnie kupie w alledrogo
Akcesoria okołoporodowe zamówiłam w aptece gemini, a w październiku zamówię też tam kosmetyki. -
Jupiiii!!! Wypuszczaja nas do domu. Zalecenia dużo odpoczynku, ale leżeć ciągle nie muszę.
rewelka, Evka, pati_zuzia, Madzisek, kwiatakacji, Matleena, moniek90, Karola1990, gosia mmr, alicja_, emilka24, MeGi2986, Mama-julka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
No to super Balbo
Nie ma jak w domu, ale oszczędzaj się
No i jeszcze jedno pytanie wyprawkowe - jak się ubiera takie maleństwo zimą na dwór? Trzeba jakieś sweterki kupić? Czy jakieś inne rzeczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 08:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej mamuski.
wyobrazcie sobie sytuacje!!!!!!!!!!z wczoraj
przyjechalamz moim i moja siostra pod kaufland i poszlam do bankomatu wybrac pieniadze, a oni zostali w aucie, obok zaparkowala kobieta, ktora mijalam w drodze do auta zostawila male dziecko w auciez zamknietymi szybami!!!!!!!!!!!!!!!
dziecko ewidentnie bylo juz cale mokre!! poszlam szybko do sklepu porozgladac sie za glupim babsztylem a ona sobie jadla loda i kupywala chleb!! mowie do niej, czy to Pani zostawila to malutkie dziecko w au7cie z zamknietymi szybami??!! a ona taka zmieszana ze tak.. mowie jest 40st!! chyba nie zaplacila za to tylko wyleciala za mna do dziecka kretynka!!!!!!!!!!! no normalnie nie moglismy w to uwierzyc!! -
Tinusia wrote:KASIAG24 Chybabym ją udusiła
Właśnie widziałam w Pytaniu na śniadanie zwiastun nowego programu "Moje 600 gramów szczęścia" o matko jak się upłakałamale i tak będę oglądać...
duzo mi nie brakowalo..wrrrr
ooo masakra... od 14 wrzesnia... tez bede ogladaci pewnie se urycze jak glupia...
-
nick nieaktualnyNie mysla,a tyle se trabi w tv,radiu. Szczerze mi nawet do glowy nie przyszlo zostawic synka samego w samochodzie nawet w chlodne dni, a w Anglii takich nie brakuje
nawet jak wiem,ze ide na 5 min to go wyjmuje, wole go miec na oku
teraz i tak by nie pozowolil sie zostawic, bo zaraz by protestowal,ze ja wysiadlam a on siedzi w samochodzie
Kasiag24 brawo za postawe, bo mimo wszystko czasem trafi sie osoba,tkoraprzejdzie obojetnie.
ja sie biore za golabki dzis. -
nick nieaktualnyKASIAG super że zareagowałaś! Ludzie są nie myślący, tyle się trąbi na te tematy, ostatnio pies policyjny zdechł w aucie, bo go policjanci tam zostawili włączając klimatyzację a ta się zepsuła...
Ciężko Pani było zabrać dziecko ze sobą idąc po chleb...
Ależ miałam dziś sen!
Śniło mi się że już byłam w 40tyg i leżąc na łóżku w domu miałam rozwarcie i skurcze co chwila a dziecko nie chciało "wyjść", dzwoniąc do szpitala mówili że nic nie da się na to poradzić i mam przeć póki nie wyjdzie, a to już cała noc minęła, dziura na 10cm i nic:D