Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój synek też jest aktywny za bardzo nie zwracam uwagi dokładnie kiedy kopie, ale może to się zdarzyć w każdej chwili, najaktywniejszy jest jak leże. Jak długo nie czuje i się martwię to tak jak Matlena szturchne coś powiem i zazwyczaj da znać że żyje

Robiła już któraś z Was duże zakupy wyprawkowe na allegro? Ja planuje w tym tygodniu. -
Rewelka ja zamówiłam wózek z allegro, który już przyszedł, mam go taniej niż w sklepach i z dodatkowymi gadżetami typu pompka, parasolka, folie, moskitiery itp. Łóżeczko. No i kilka ciuszków, na próbę, by zobaczyć jak z jakością. Resztę ubranek upolowałam na promocji w smyku i kilka w pepco. Zastanawiam się jeszcze nad śpiworkiem do wózka/fotelika, i jego tez pewnie kupie w alledrogo

Akcesoria okołoporodowe zamówiłam w aptece gemini, a w październiku zamówię też tam kosmetyki.
-
Jupiiii!!! Wypuszczaja nas do domu. Zalecenia dużo odpoczynku, ale leżeć ciągle nie muszę.
rewelka, Evka, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, Matleena, moniek90, Karola1990, gosia mmr, nick nieaktualny, emilka24, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No to super Balbo
Nie ma jak w domu, ale oszczędzaj się 
No i jeszcze jedno pytanie wyprawkowe - jak się ubiera takie maleństwo zimą na dwór? Trzeba jakieś sweterki kupić? Czy jakieś inne rzeczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 08:46

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej mamuski.
wyobrazcie sobie sytuacje!!!!!!!!!!z wczoraj
przyjechalamz moim i moja siostra pod kaufland i poszlam do bankomatu wybrac pieniadze, a oni zostali w aucie, obok zaparkowala kobieta, ktora mijalam w drodze do auta zostawila male dziecko w auciez zamknietymi szybami!!!!!!!!!!!!!!!
dziecko ewidentnie bylo juz cale mokre!! poszlam szybko do sklepu porozgladac sie za glupim babsztylem a ona sobie jadla loda i kupywala chleb!! mowie do niej, czy to Pani zostawila to malutkie dziecko w au7cie z zamknietymi szybami??!! a ona taka zmieszana ze tak.. mowie jest 40st!! chyba nie zaplacila za to tylko wyleciala za mna do dziecka kretynka!!!!!!!!!!! no normalnie nie moglismy w to uwierzyc!! -
Tinusia wrote:KASIAG24 Chybabym ją udusiła

Właśnie widziałam w Pytaniu na śniadanie zwiastun nowego programu "Moje 600 gramów szczęścia" o matko jak się upłakałam
ale i tak będę oglądać...
duzo mi nie brakowalo..wrrrr
ooo masakra... od 14 wrzesnia... tez bede ogladac
i pewnie se urycze jak glupia...
-
nick nieaktualnyNie mysla,a tyle se trabi w tv,radiu. Szczerze mi nawet do glowy nie przyszlo zostawic synka samego w samochodzie nawet w chlodne dni, a w Anglii takich nie brakuje
nawet jak wiem,ze ide na 5 min to go wyjmuje, wole go miec na oku
teraz i tak by nie pozowolil sie zostawic, bo zaraz by protestowal,ze ja wysiadlam a on siedzi w samochodzie
Kasiag24 brawo za postawe, bo mimo wszystko czasem trafi sie osoba,tkoraprzejdzie obojetnie.
ja sie biore za golabki dzis. -
nick nieaktualnyKASIAG super że zareagowałaś! Ludzie są nie myślący, tyle się trąbi na te tematy, ostatnio pies policyjny zdechł w aucie, bo go policjanci tam zostawili włączając klimatyzację a ta się zepsuła...
Ciężko Pani było zabrać dziecko ze sobą idąc po chleb...
Ależ miałam dziś sen!
Śniło mi się że już byłam w 40tyg i leżąc na łóżku w domu miałam rozwarcie i skurcze co chwila a dziecko nie chciało "wyjść", dzwoniąc do szpitala mówili że nic nie da się na to poradzić i mam przeć póki nie wyjdzie, a to już cała noc minęła, dziura na 10cm i nic:D