Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia mmr – dzięki za odpowiedź odnośnie nosidła.
Ja generalnie nie mam parcia na nosidło, ale mój mąż strasznie chce.
Ja tam chyba wolę wózek..
Marik – ja mam łóżeczko i na razie stoi w kartonie, ale mąż już się nie może doczekać kiedy będzie składać – więc znając życie w tym tygodniu łóżeczko stanie 'na nogi'
Tinusia – a kiedy ten program leci i gdzie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzisek oddzielnie wszystko? to się tak da?
Lips fajny link, też chcę się ograniczyć do minimum, i chyba zdecyduję się na emolienty (fajnie opisane dlaczego warto) i już kolejny raz się spotykam ze złą opinią na temat sudocremu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj zaliczyłam glukozę, badanie samo w sobie do przeżycia, tylko trochę słabo mi się robiło.Jeśli któraś z Was jeszcze czeka ta wątpliwa przyjemność to, jeśli tylko macie taką możliwość, to zabierzcie kogoś ze sobą. Jak już wracałam do domu, to rzeczywiście zrobiło mi się bardzo słabo, plus kołatanie serca, więc dobrze, że mąż był ze mną.Wyniki jutro.
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie ruchów dzieciątka, moje nie ma żadnej rutyny. W czwartek wypytam o to lekarza. -
Kochane każdy Wózek da się rozebrać na części pierwsze
osobno buda, pokrowce, szelki
Przeważnie wszystko Jest na zamki albo zatrzaski
jak już Będziecie mieć w domku wózeczki i dokładnie je obejrzyjcie to same zobaczycie
musi być taka opcja bo spacerówka często nadaje się do prania bo taki maluch już wszystko sam je i pije więc co chwilę wózek jest upaćkany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam dzisiaj na wizycie i moje kluseczki ważą już po 1 kg;) szyjka na szczęście trzyma i oby tak dalej bo moja Pani Doktor chce żebym wytrzymała do 24.10 i wtedy mi CC zrobi;) ogólnie przytylam 8 kg od początku ciąży;)przez zostaje nadal leżeć i modlic się o donoszenie ciazy;)
Madzisek, Tinusia, rewelka, Ola_45, Evka, bella88, gosia mmr, mami3108, Matleena, MeGi2986, Mama-julka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
trafilam z tymi bolami na oddzial. babka w szkole rodzenia powiedziala ze trzeba to sprawdzic bo ro moze byc niebezpieczne. no i mnie przyjeli na oddzial. na szczescie wszystko na razie w porzadku. szyjka zamknieta i mowia ze wszystko ok ale mam zostac kilka dni na ovserwacje
-
nick nieaktualny