Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania14 wrote:kochane jakie macie brzuchy? i co w nich macie?
znów mi dzisiaj znajome powiedziały ze nie mam brzucha po bokach tylko taki spiczasty do przodu i to wygląda ma chłopca.
najważniejsze żeby bylo zdrowe.
chyba za wcześnie ta różowa wyprawka
Też nie wierzę w przesądy. Ale u mnie w związku z tym to się zgadza - szpiczasty i chłopak.
Pola27 mam większy szpic - wybrzuszA siara może lecieć od 5-ego miesiąca. U mnie nic, w pierwszej c. też susza, ale całe szczęście nie ma nic wspólnego z późniejszym karmieniem
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneczka86 wrote:Ponawiam pytanie
Nie żebym Cię olała, o mały włos i zamówiłabym z Supermami, ale przypominało mi się, że widziałam u nas w sklepie.
Małża wysłałam i kupił cebuszkę za 93 zeta. Na internecie na ich stronie Ceba Baby jest za 98,40. Nie wiem dlaczego? Może w innym sklepie int. będzie tańsza. A sklep jest z Wrocka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik
Ja zdecydowałam się na cały zestaw (wanienka, przewijak, stojak, kosmetyczka, hamak do wanienki) camele'o beaba baby bath
http://naforum.zapodaj.net/b18cf47d94f4.jpg.html
Jeżeli chodzi o fotelik to mamy Cybex Anton Q czarny.
http://cybex-online.com/pl/carseats/atonq.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 21:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co myślicie o wózku maxi cosi mura? Miała któraś lub słyszała cos o nim? Mnie tez zaczyna cos dopadać z dolegliwości 1 trymestru, jakos ostatnio mi coraz ciężej na żołądku, i chyba zaczyna sie powtórka z rozrywki chociaz mam nadzieje ze sie jednak mylę...
dzisiaj zamówiłam prawie wszystko dla mojego Maksia
łóżeczko, i duzo akcesorii
jeszcze w sumie został mi wózek, wanienka i jakies drobnosci
Maksymilian
-
Mama-julka wrote:Rewelka myślisz, że będzie Ci wygodnie tak się schylać? Miałaś okazję gdzieś wypróbować?
Mi będzie praktyczniej mam małe mieszkanie i nie chcę zagracać, kąpała i tak będę w wannie, a nie widzę sensu wanny do wanny wkładać
Ale wczoraj upolowałam kombinezon w szmateksie, cudeńko, może bardziej dla dziewczynki bo ma brokatowe guziczki, ale się zmieni i będzie git
Dla mnie ruchy nie są bolesne, a brzuch mam tylko do przodu i będzie chłopak, ale podobno słodycze się je na dziewczynkę a to się nie sprawdziło, głupie zabobonyjakby się ich słuchać to dla dziecka byśmy wszystko kupowały po urodzeniu.
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
Rewelka jest sens wkladac wanienke do wanny,mniej wody zuzywasz,co nalac dla dziecka w wanienke po pachy jak zalozmy juz ma pol roku i siedzi a co do normalnej wanny:) ja tak kapalam do rok czasu chyba.
Witam sie wogole zapuchnieta cala od zmeczenia po wczorajszych wchodzinach. Jestem zadowolona bo jak na moja Rodzine to od 15-21/22 po Bozemu siedzieli:pp z prezentow zadowolona jestem bo dostalismy mikser z misa i pierdolami,chyba z blenderem jak dobrze pamietam,a chcialam bo nie mamy,storczyka,ja kwiatow jako tako nie bardzo lubie ale akurat storczyki tak,no i kasa,kasa,kasa. Od Rodzicow jeszcze chlebak mamy dostac ale kurier w pn pewnie bedzie,sama zamowilam:p Oni zaplacili:)
Laura moja nawet kwiatka i kase dostala;) zalapala sie hehe
Ciekawi mnie jak Rodzina Malza.. wiem,ze od Siostry dostaniemy 3 komplety wysokich szklanek napojowek bo ja powiedzialam,ze chce bo i nie mamy takich dla gosci wystawic. Reszta mam nadzieje,ze zapyta to sie powie,ze pieniadze bo na rolety i dywany zbieramy.
A wogole to za 2 dni zaczynam 30ty tydzien. Jeju:D szał ciał normalnie:D
Tak dzis leze i zaczelam myslec o lozeczku dla Dzidzi czy aby nie kupic i zlozyc:p a potem po kolei za jakis czas,materacyk,posciel itpWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 08:10
moniek90, Mama-julka, Marta0912, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
inso ja też od wtorku 30t
według TP z usg
nie mam w jakich butach jechać do Kościołapojechałam wczoraj do brata w adidasach posiedzialam chwile i jechałam po męża o 20. ledwo je wcislam
wróciłam z domu w gumowych klapkach.
juz w nic nie mieszcze stopymoniek90, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
ania14 wrote:inso ja też od wtorku 30t
według TP z usg
nie mam w jakich butach jechać do Kościołapojechałam wczoraj do brata w adidasach posiedzialam chwile i jechałam po męża o 20. ledwo je wcislam
juz w nic nie mieszcze stopy
Ja też mam problem z butami. Dzisiaj idę na urodziny do siostry i właśnie sprawdzałam czy wejdę w swoje białe buty na obcasie i jako tako w nie weszłam, ale dopiero co wstałam, więc stopy jeszcze nie spuchnięte, zobaczę jak będzie po południu -
ania14 wrote:inso ja też od wtorku 30t
według TP z usg
juz w nic nie mieszcze stopywg Usg ostatniego to dzis by wypadalo
Ja tez nie dam rady w swoich balerinach chodzic.jak bylo cieplo to klapersy i poszla..a teraz nakladam swoje baleriny i cisna jak cholera a stare rozchlapaki jak nakladam z przed dwoch lat to jeszcze jako tako ale one maja od spodu podeszwy juz pekniete podejrzewam,ze od prowadzenia auta tzn wciskania sprzegla itp bo po szerokosci w zgieciu palcow.
Kupilam pare dni temu na jesien botki,na plaski,a raczej na delikatnym obcasie,czarne,na czubkach lakierowane. W tamtym roku taki szal na nie byl,moja Mama sobie kupila i chwalila nawet.
Takie kupilam
http://allegro.pl/7ap1-sliczne-botki-nubuk-lakier-r-37-black-r36-41-i5630046916.html#
Tylko nie na aukcji a normalnie w sklepie za 70zl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:00