X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochałam się w tych kocykach Minky. Mam już taki jeden podobny w domu, ale jak zaczęłam przeglądać te wszystkie strony które wstawiłyście wczoraj to zwariowałam. Najpiękniejsze są chyba te z firmy La Millou. To Ty Flakonik je polecałaś?

Flakonik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Zakochałam się w tych kocykach Minky. Mam już taki jeden podobny w domu, ale jak zaczęłam przeglądać te wszystkie strony które wstawiłyście wczoraj to zwariowałam. Najpiękniejsze są chyba te z firmy La Millou. To Ty Flakonik je polecałaś?

Tak, uwielbiam ten materiał.

A tu znalazlam jeszcze tansza wersje , ciekawe czy tez są takie dobre
    http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-kocyk-minky-dwustronny.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 20:38

alicja_, Chichibi, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    My dzisiaj bylismy na dniu otwartym w Ujastku. wszystko super. Jestem zdecydowana tam rodzic. Polozne,lekarze wszyscy bardzo mili,pomocni. Pojedyncze sale. Wszystko git! :) My na pewno zdecydujemy sie na porod rodzinny

Super, że sale są pojedyncze!
    Niestety to rzadkość w naszych polskich realiach:D A łazienki w pokoju czy na korytarzu?

• ola25 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie rozpisalyscie =) ja nadal w szpitalu .skurcze wyciszone,ale cukry wariuja i znowu problem. Po wstrzyknieciu insuliny az 3 jednostki zjadlam bulke graham z serkiem almette i cukier 186. W pon rano konsultacja diabetologa najlepsze jest to ze tego u ktorego bylam w czwartek .

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie w porzadku, bole minely i chyba byly spowodowane przeciazeniem i zaparciem i wzdeciami...☺za to przeziebienie powrocilo ze zdwojona sila, leze i zdycham

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    No właśnie nigdzie w internecie nie ma cen tego krzesełka. Ja je zamówiłam w sklepie stacjonarnym Bociek w Zabrzu i czekałam na nie ponad 3 miesiące aż przyjedzie z Włoch.
    Cena niestety kosmiczna, jak samo krzesełko - 2100zł ze wszystkimi dodatkami.

no, ale przynajmniej porządne i posłuzy na lata.
    Moje jeszcze razy dwa...
    To ze Stokke razem z dodatkami drozsze o 30pare zloty od tego z mimy
    Naprawde ja wole nie podliczac ile wydalam na wyprawke.
    Owszem moglabym kupic tansze krzeselko ale chce zeby posluzyło wlasnie na długo, i mysle ze dla kolejnego dziecka w przyszlosci tez posluzy ;)

alicja_, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    Flakonik, a chcecie jeszcze dzieci potem? :)
    Tak :D Mąż nie da mi spokoju bo chce jeszcze synusia ;)

alicja_, Suerte, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ale sie rozpisalyscie =) ja nadal w szpitalu .skurcze wyciszone,ale cukry wariuja i znowu problem. Po wstrzyknieciu insuliny az 3 jednostki zjadlam bulke graham z serkiem almette i cukier 186. W pon rano konsultacja diabetologa najlepsze jest to ze tego u ktorego bylam w czwartek .

ola najważniejsze ze te skurcze ci ustąpiły. Mam nadzieje ze z cukrem tez sie unormuje

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrazenie ze dzisiaj strasznie tu spamuje :D ale w weekndy strasznie tu cicho , wszystkie chyba mają urlop od forum ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Super, że sale są pojedyncze!
    Niestety to rzadkość w naszych polskich realiach:D A łazienki w pokoju czy na korytarzu?
    w pokojach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    no, ale przynajmniej porządne i posłuzy na lata.
    Moje jeszcze razy dwa...
    To ze Stokke razem z dodatkami drozsze o 30pare zloty od tego z mimy
    Naprawde ja wole nie podliczac ile wydalam na wyprawke.
    Owszem moglabym kupic tansze krzeselko ale chce zeby posluzyło wlasnie na długo, i mysle ze dla kolejnego dziecka w przyszlosci tez posluzy ;)

No właśnie. Ja też uważam, że jak rzecz ma posłużyc prezz kilka lat to lepiej kupić coś porządnego.
    Ja mam tabelke w komputerze i wpisuje ceny wszystkiego co kupiłam - nawet nie chce na to patrzeć :D
    Ty masz jeszcze wszystko x2 to już w ogóle…

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola25 jak dobrze, że juz nie masz skurczów :-)

Zieloneoliwki, cieszę się że z Tobą też dobrze :-)

Flakonik, oglądam stronę poscieldladzieci.pl i kocyki fajne.

Flakonik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy myslicie jeszcze o kolejnych dzieciach? ;)

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Będę miała prawie 35 latek jak urodzę, a poza tym mamy syna - to nie. Niech się młodsze wykażą ;-)

Pchełka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• rewelka Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Ja nie wiem, jak myślę znowu o 2 letnich staraniach to mi się odechciewa :)
    Zobaczymy co czas przyniesie,może nam się uda i wpadniemy :p

Flakonik bardzo fajne krzesełko, ale jako niemowlę bardzo nie poleży bo jest profilowane tak jak fotelik a te na dłuższą metę nie są dobre dla kręgosłupa maluszka :\ ten mimy dla mnie za kosmiczny :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem padnieta po tych wchodzinach... masakra,brzuch mnie znowu przy pepku boli..leze w lozku zmeczona i zasnac nie dam rady;/ co sie ze mna dzieje:p
    Jutro o 9:10 mam USG w 30tyg :))) zobaczymy co tam Dzidzka wyprawia z Mama od srodka:p czy choc moje narzady jeszcze zyja tam:D

Zapomnialam napisac ale dzis sen mialam hehe Snilo mi sie,ze poszlam do gina z Malzem tak na wizyte,potem zapytalam czy moglby mi zrobic USG bo chcialabym znac plec,a bylam normalnie w 30tyg jak teraz:) Kazal mi sie polozyc i zdjac majtki:p bo usg musial zrobic "dowcipnie" :D hahaha wsadzil mi jakas cienka rurke i zamiast na monitorze to z tej rurki zaczal "robic sie" blond chlopiec co mial moze z roczek,juz chodzil i potem ja juz siedzialam,obok Malz a ten chlopiec biegal sobie po gabinecie haha i ja tak patrze na Niego i sie ciesze jakie ladne dziecko bedzie:p i mowie do gina- czy chociaz na 100% to napewno Marcel sie urodzi? A Malz zaczal sie smiac:p ale durny sen:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 22:18

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 995 996 997 998 999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ