X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochałam się w tych kocykach Minky. Mam już taki jeden podobny w domu, ale jak zaczęłam przeglądać te wszystkie strony które wstawiłyście wczoraj to zwariowałam. Najpiękniejsze są chyba te z firmy La Millou. To Ty Flakonik je polecałaś?

Flakonik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Zakochałam się w tych kocykach Minky. Mam już taki jeden podobny w domu, ale jak zaczęłam przeglądać te wszystkie strony które wstawiłyście wczoraj to zwariowałam. Najpiękniejsze są chyba te z firmy La Millou. To Ty Flakonik je polecałaś?

Tak, uwielbiam ten materiał.

A tu znalazlam jeszcze tansza wersje , ciekawe czy tez są takie dobre
    http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-kocyk-minky-dwustronny.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 20:38

alicja_, Chichibi, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    My dzisiaj bylismy na dniu otwartym w Ujastku. wszystko super. Jestem zdecydowana tam rodzic. Polozne,lekarze wszyscy bardzo mili,pomocni. Pojedyncze sale. Wszystko git! :) My na pewno zdecydujemy sie na porod rodzinny

Super, że sale są pojedyncze!
    Niestety to rzadkość w naszych polskich realiach:D A łazienki w pokoju czy na korytarzu?

• ola25 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie rozpisalyscie =) ja nadal w szpitalu .skurcze wyciszone,ale cukry wariuja i znowu problem. Po wstrzyknieciu insuliny az 3 jednostki zjadlam bulke graham z serkiem almette i cukier 186. W pon rano konsultacja diabetologa najlepsze jest to ze tego u ktorego bylam w czwartek .

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie w porzadku, bole minely i chyba byly spowodowane przeciazeniem i zaparciem i wzdeciami...☺za to przeziebienie powrocilo ze zdwojona sila, leze i zdycham

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    No właśnie nigdzie w internecie nie ma cen tego krzesełka. Ja je zamówiłam w sklepie stacjonarnym Bociek w Zabrzu i czekałam na nie ponad 3 miesiące aż przyjedzie z Włoch.
    Cena niestety kosmiczna, jak samo krzesełko - 2100zł ze wszystkimi dodatkami.

no, ale przynajmniej porządne i posłuzy na lata.
    Moje jeszcze razy dwa...
    To ze Stokke razem z dodatkami drozsze o 30pare zloty od tego z mimy
    Naprawde ja wole nie podliczac ile wydalam na wyprawke.
    Owszem moglabym kupic tansze krzeselko ale chce zeby posluzyło wlasnie na długo, i mysle ze dla kolejnego dziecka w przyszlosci tez posluzy ;)

alicja_, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    Flakonik, a chcecie jeszcze dzieci potem? :)
    Tak :D Mąż nie da mi spokoju bo chce jeszcze synusia ;)

alicja_, Suerte, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ale sie rozpisalyscie =) ja nadal w szpitalu .skurcze wyciszone,ale cukry wariuja i znowu problem. Po wstrzyknieciu insuliny az 3 jednostki zjadlam bulke graham z serkiem almette i cukier 186. W pon rano konsultacja diabetologa najlepsze jest to ze tego u ktorego bylam w czwartek .

ola najważniejsze ze te skurcze ci ustąpiły. Mam nadzieje ze z cukrem tez sie unormuje

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrazenie ze dzisiaj strasznie tu spamuje :D ale w weekndy strasznie tu cicho , wszystkie chyba mają urlop od forum ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Super, że sale są pojedyncze!
    Niestety to rzadkość w naszych polskich realiach:D A łazienki w pokoju czy na korytarzu?
    w pokojach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    no, ale przynajmniej porządne i posłuzy na lata.
    Moje jeszcze razy dwa...
    To ze Stokke razem z dodatkami drozsze o 30pare zloty od tego z mimy
    Naprawde ja wole nie podliczac ile wydalam na wyprawke.
    Owszem moglabym kupic tansze krzeselko ale chce zeby posluzyło wlasnie na długo, i mysle ze dla kolejnego dziecka w przyszlosci tez posluzy ;)

No właśnie. Ja też uważam, że jak rzecz ma posłużyc prezz kilka lat to lepiej kupić coś porządnego.
    Ja mam tabelke w komputerze i wpisuje ceny wszystkiego co kupiłam - nawet nie chce na to patrzeć :D
    Ty masz jeszcze wszystko x2 to już w ogóle…

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola25 jak dobrze, że juz nie masz skurczów :-)

Zieloneoliwki, cieszę się że z Tobą też dobrze :-)

Flakonik, oglądam stronę poscieldladzieci.pl i kocyki fajne.

Flakonik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy myslicie jeszcze o kolejnych dzieciach? ;)

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Będę miała prawie 35 latek jak urodzę, a poza tym mamy syna - to nie. Niech się młodsze wykażą ;-)

Pchełka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• rewelka Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Ja nie wiem, jak myślę znowu o 2 letnich staraniach to mi się odechciewa :)
    Zobaczymy co czas przyniesie,może nam się uda i wpadniemy :p

Flakonik bardzo fajne krzesełko, ale jako niemowlę bardzo nie poleży bo jest profilowane tak jak fotelik a te na dłuższą metę nie są dobre dla kręgosłupa maluszka :\ ten mimy dla mnie za kosmiczny :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem padnieta po tych wchodzinach... masakra,brzuch mnie znowu przy pepku boli..leze w lozku zmeczona i zasnac nie dam rady;/ co sie ze mna dzieje:p
    Jutro o 9:10 mam USG w 30tyg :))) zobaczymy co tam Dzidzka wyprawia z Mama od srodka:p czy choc moje narzady jeszcze zyja tam:D

Zapomnialam napisac ale dzis sen mialam hehe Snilo mi sie,ze poszlam do gina z Malzem tak na wizyte,potem zapytalam czy moglby mi zrobic USG bo chcialabym znac plec,a bylam normalnie w 30tyg jak teraz:) Kazal mi sie polozyc i zdjac majtki:p bo usg musial zrobic "dowcipnie" :D hahaha wsadzil mi jakas cienka rurke i zamiast na monitorze to z tej rurki zaczal "robic sie" blond chlopiec co mial moze z roczek,juz chodzil i potem ja juz siedzialam,obok Malz a ten chlopiec biegal sobie po gabinecie haha i ja tak patrze na Niego i sie ciesze jakie ladne dziecko bedzie:p i mowie do gina- czy chociaz na 100% to napewno Marcel sie urodzi? A Malz zaczal sie smiac:p ale durny sen:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 22:18

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 995 996 997 998 999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ