Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
joasia8966 wrote:Kurde no pewnie że musi!
Stresuje się strasznie mimo że już mialam taką sytuację z synem.
Chyba 4 czy 5 dni po terminie @ pojechalam do tego lekarza a on mówi że nic nie widzi. I że mam zrobić betę i sprawdzić przyrost bo może to być ciąża pozamaciczna. Powinien to być 4 tydzien +/- 4 dni. Zrobiłam betę później powtórzyłam i zadzwoniłam do niwgo a on mówi że to będzie prawidłowa ciąża bo przyrost ładny. Pojechałam do niego po 11! dniach i to był dopiero 4tydz +6...
Także dużo stresu się najadlam a dzidziolek postanowił później zakiełkować liczę że i tym razem tak jest
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Hej dziewczyny dzis ide na usg.trzymajcie kciuki abym bylo bijace serduszko.bardzo sie stresuje.dzis w nocy obudzil mnie pecherz i mdlosci w nocy.to juz kolejny raz.dzis piekna pogoda dla relaksu pogrzebie troche w moich kwiatkach w ogrodku.milego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 09:03
Magdaa21, Violet Flower, futuremama, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Ale dziś dużo wizyt mamy
Dibolek, Irminka i Kai trzymam kciuki i oczywiście dajcie znać już po.
Ja dopiero za tydzień pierwsza wizyta, chyba oszaleje przez te dni.Dibolek, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
U nas nie zakładają kart ciaży dopóki nie ma akcji serca.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Dziewczyny ja mam znowu jakieś głupie złe przeczucie, że jak przyjde 30 to będzie dupa ;( nawet przez to w nocy nie umiałam spać -
inaa wrote:U nas nie zakładają kart ciaży dopóki nie ma akcji serca.
Dziewczyny ja mam znowu jakieś głupie złe przeczucie, że jak przyjde 30 to będzie dupa ;( nawet przez to w nocy nie umiałam spać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Trzymam kciuki dziewuszki za każdą dzisiejszą wizytę.
Ja wczoraj odpadłam o 21 i wpadłam w objęcia Morfeusza. Wczoraj był jakiś fatalny dzień, totalny spadek sił.
Dziś już lepiej przynajmniej z rana. Trochę przestały mnie boleć piersi - ale staram się być dobrej myśli Za tydzień wizyta, może już coś będzie widać - chociaż zarodek.
Widzę, że nie tylko ja tu jestem po przejściach i po rozwodzie, w kolejnym małżeństwie
Co do porodu i wizyt to chciałabym, żeby mój mąż był przy mnie - na szczęście On też chce i mam nadzieję, że tak będzie- chyba, że z powodu moich mięśniaków będe zmuszona do cc. Pożyjemy - zobaczymy. -
Patka, Irminka. Dibolek, Kai KCIUKI :* koniecznire dajcie znać ;*
Ja w pierwszej ciąży widziałam pęcherzyk 4+5 a serduszko 7+2 wg OM i też ciąża była o tydzień młodsza, a później już doganiała no ale serduszko i tak przestało bić. Ja idę dopiero za tydzień na wizytę i ciągle sobie myślę czy ta Fasoleczka tam jest..Dibolek lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:U nas nie zakładają kart ciaży dopóki nie ma akcji serca.
Dziewczyny ja mam znowu jakieś głupie złe przeczucie, że jak przyjde 30 to będzie dupa ;( nawet przez to w nocy nie umiałam spać -
Dibolek wrote:Hej dziewczyny , Ja dzis idę na USG, oby coś było widać :*
Będzie pęcherzyk kciukiDibolek lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Właśnie wróciłam z badań pierwszego trymestru. Jutro wyniki. Oczy mi się zamykają zaraz się zdrzemnę
joasia8966 super, że jest pęcherzyk i zarodek. Mam nadzieję, że na następnej wizycie zobaczysz już piękne serducho
Irminka1231, Kai, PatkaPatka, Dibolek kciuki Kochane za wizyty czekamy na piękne wieści -
Irminka1231 wrote:Hej dziewczyny dzis ide na usg.trzymajcie kciuki abym bylo bijace serduszko.bardzo sie stresuje.dzis w nocy obudzil mnie pecherz i mdlosci w nocy.to juz kolejny raz.dzis piekna pogoda dla relaksu pogrzebie troche w moich kwiatkach w ogrodku.milego dnia.
Bedzie na pewno :* ja taki stres w piątek" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
PatkaPatka wrote:I ja również dzisiaj po południu mam wizytę! Proszę, trzymajcie kciuki
Powodzenia )
Dużo wizyt dziś" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...