Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kiedy czytam takie posty to aż mam ciarki ... juz się tutaj zżyłam z Wami i tak mnie wstrzasja złe wiadomosci ... tym bardziej ze sama czekam na sobote eh
Nie dziwię się :< 3 maj się ile to tyg ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 17:28
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Azzurra, ja bym na pewno wymogla recepte na dupek. Nie zaszkodzi, a moze pomoc.
Ja bralam 2x dziennie (maly krwiak plus poronienie samoistne w wywiadzie) od 6tyg i od zeszlego tyg wg zalecen gin po 1 dziennie, bo mowila ze nie powinno się gwaltownie odstawiac, więc może chociażby dlatego warto się jednak zgłosić.
Ja od tyg biore mniej i juz czuje wieksze napiecie i ciagniecie, przy 2 dziennie nic a nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 17:35
-
Shaggi, życzę Ci zeby było tak jak niegdyś u autorki mojego ulubionego bloga:
http://magicznydomek.blogspot.com/2016/10/o-ciazy-w-2-ciazy-cz-1.html?m=1
Trzymam kciuki!
Przeżyłam szkolenie, dzien (a raczej dzidzia) był laskawy -
Jestem już po. Z dzidziusiem wszystko dobrze
Mierzy 5.02 cm. Moj lekarz zaproponował mi badania prenatalne u siebie w szpitalu za 400zl w tym badania krwi. Ale jak powiedziałam ze mam w pakiecie medicover darmowe badanie to zauważyłam ze się trochę wkurzył. Fotkę mam 1 i tylko z bijącym serduszkiem i dzidziuś jest mało wyraźny
Wiec nie będę wklejać
Dzidziuś wymiarami jest o 4 dni większy i odpowiada 11 tygodniowi i 5 dni.
Kolejna wizyta dopiero za miesiąc28 czerwca
Aguś 90, agulineczka, Karmelkovaa, Azzurra, bondzik007, inaa, TaPaT, futuremama, Martula78, Violet Flower, agniecha2101, Malutka_94, RudyTygrysek, Malinowa_Czekolada, Irminka1231, Paula222, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Jestem już po. Z dzidziusiem wszystko dobrze
Mierzy 5.02 cm. Moj lekarz zaproponował mi badania prenatalne u siebie w szpitalu za 400zl w tym badania krwi. Ale jak powiedziałam ze mam w pakiecie medicover darmowe badanie to zauważyłam ze się trochę wkurzył. Fotkę mam 1 i tylko z bijącym serduszkiem i dzidziuś jest mało wyraźny
Wiec nie będę wklejać
Dzidziuś wymiarami jest o 4 dni większy i odpowiada 11 tygodniowi i 5 dni.
Kolejna wizyta dopiero za miesiąc28 czerwca
Super ze wszystko dobrzetez mam 28 wizyte wczesniej 9tego i prenatalne 2
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Martula78 - ciężko powiedzieć czy byłam w terminie @ bo miałam zawsze baaardzo nieregularne.
olcia - lekarz nic nie widział, żadnych krwiaków, torbieli nic.
Azzurra - A Ty ciągle plamisz? Nie wiadomo od czego?
bondzik - dupka biorę podwójną dawkę teraz, wcześniej brałam po 1 tabl 3 razy dziennie, a teraz też 3 razy dziennie ale po 2 tabl.
I luteinę dopochwowo na wieczór.
Magda -wcześniej chodziłam co tydzien, potem co dwa, a teraz wizyta za miesiąc.
MagicCherryCupcake - postaraj się nie denerwować, wszystko bedzie dobrze :*
Shaggi - trzymam kciuki żeby to była pomyłka!
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11640e128858.jpg
A to dzisiejsze zdjęcieI już bez pewności ze to SYN. Mój lekarz stwierdził ze by się kłócił że to dziewczynka
No i potwierdzi płeć dopiero 26 czerwca
I cały czas mi mówił żebym sie nie przyzwyczajała do chłopczyka. Ogólnie wizyta bardzo wesoła
Azzurra, Aguś 90, Karmelkovaa, TaPaT, Mamusia_Ksawusia, futuremama, Dip88, agniecha2101, Malutka_94, ziuta.w, Karolcia27, Malinowa_Czekolada, Irminka1231, Magdaa21, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Shagii - mam nadzieje, ze okaże się to pomyłka! Zawsze mna wstrząsają te informacje, najpierw Violet teraz Ty ;(
U nas dobrze, młode ma 4,75 cm, machał i fikał koziołki. Może uda mi się wkleić tutaj fotkę choć nie jest taka ładna jak Wasze, mój gin ma chyba kiepskie usg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d8e9c718be3.jpgAzzurra, bondzik007, Aguś 90, olciaa, Karmelkovaa, AMK, TaPaT, Mamusia_Ksawusia, Martula78, futuremama, Dip88, agniecha2101, Malutka_94, ziuta.w, RudyTygrysek, Malinowa_Czekolada, Paula222, Magdaa21, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shaggi26 wrote:Nie jest dobrze. Lekarz nie znalazł tętna i dał skierowanie na szpital żeby to wyjasnic
Kochana mam nadzieję że to pomyłka. Trzymam kciuki bardzo mocno!!
Jak ja nie lubię takich wiadomości -
nick nieaktualny
-
Hej
Trochę milczałam, bo miałam jakieś dziwne obawy, złe przeczucia przed dzisiejszą wizytą...
Gratuluję wszystkich pozytywnych wizyt... I cudownych wieści....
Shaggi trzymam kciuki żeby jednak było wszystko ok...
Co do mojej wizyty jest wszystko ok.... Maluszek nadrabia... I TP przesunął się na 30.11...maleństwo ma 7,21cm, serduszko bije, 157 uderzeń... Lekarz mówi, że wszystko ok... Maluszek delikatnie się ruszał podczas badania...także się uspokoiłam trochę...a co do płci lekarz stwierdził że na następnej wizycie lepiej i pewniej będzie można coś ustalić ale wydaje mu się że coś tam jest między nogami... A to mój mały cud... Może zdjęcie nie jest powalające ale jest...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42ca87929321.jpg
A jak sobie radzicie z upalami, bo ja Wam powiem że tragedia... Umieram w taką pogodę... Ledwo żyje...
W ogóle mam za sobą już 2 jazdy na prawko i powiem Wam jestem dumna z siebie jeszcze nikogo nie zabiłam hahaha
Aguś 90, 88Kala, Karmelkovaa, Azzurra, AMK, inaa, TaPaT, Mamusia_Ksawusia, futuremama, Violet Flower, Angelika83, Dip88, ziuta.w, Malutka_94, agniecha2101, RudyTygrysek, Malinowa_Czekolada, Irminka1231, Martula78, agulineczka, bondzik007, Paula222, Magdaa21, Lilly_Ana lubią tę wiadomość