Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez już po
dzidziuś 3,5 cm fikał koziołki, serduszko bije, z usg 10t+5
Teraz prenatalne 11.06.
Następna wizyta 19.06.Aguś 90, olciaa, Karmelkovaa, Azzurra, inaa, TaPaT, Mamusia_Ksawusia, futuremama, Violet Flower, Angelika83, Dip88, ziuta.w, Malutka_94, Kitkat, RudyTygrysek, Irminka1231, agulineczka, bondzik007, Paula222, Magdaa21, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Shaggi czemu dopiero rano ... bez sensu przecież ktoś jest na dyżurze ... ja bym nie wytrzymała pojechałabym dzisiaj powiedziała jaka sprawa
TaPaT lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dziewczyny gratuluję wizyt. Piękne zdjęcia
Shaggi mam nadzieję że to pomyłka, trzymam kciuki. Daj jutro znać jak tylko będziesz mogła, bo będziemy się tu martwić. -
Hej wszystkim :-* na początku gratuluję wizyt, ile pięknych zdjęć dzisiaj widzę
super dziewczyny :-*
Shaggy ja też trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze :-* ale też bym nie wytrzymała i od razu jechała do szpitala.
Ja dosłownie padam na twarz, całodzienna wycieczka szkolna to nie był dobry pomysł... Chodzenie tyle godzin po tym upale poskutkował ogromnym bólem głowy i meeega wykończeniemdobrze, że tylko jeszcze jutro i długi weekend
Koleżanki nauczycielki powiedzcie mi, bo pewnie po wakacjach nie planujecie już powrotu do pracy, ja już od września nie wracam, to kiedy dajecie L4? Mi coś koleżanki z pracy mówiły, żebym dała przed wakacjami, bo później jakoś to dolicza się jako urlop?
Co do apetytu to mnie już nic nie odrzuca, może tylko jajka trochę, ale też nie mam żadnych zachcianek specjalnych, ani na kwaśne, ani na słodkie, jem normalnie tak jak wcześnieji trochę staram się ograniczać jedzonko, szczególnie słodkie
My wczoraj mieliśmy rocznicowei powiem Wam, że to prawda co mówią, że w ciązy doznania są intensywniejsze, nawet mężu powiedział, że tak jakoś inaczej
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dziewczynki gratuluję pięknych wiadomości z wizyt.
Lotopałanka ale już duży ten dzidziuś
Shaggi nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem - trzymam mimo wszystko kciuki żeby to była jakaś pomyłka :*
U mnie bez zmian - mój organizm nie chce pozbyć się ciąży. Jutro mam kontrolne usg u lekarza i się pewnie potem zacznie. Trzymajcie kciuki, żebym jakoś przeżyła ten długi weekend
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Violet trzymam kciuki za Ciebie.... I cały czas myślę o Tobie... I podziwiam Cię
Narzeczony ma jutro urodziny i aż jestem zła na siebie, że to będzie taki smutny dzień
W ogóle to zaczęłam się zastanawiać czy ja jestem normalna że wciąż się tu udzielam, no zazwyczaj dziewczyny w mojej sytuacji znikają z wątku. Mam nadzieję, że mnie zbyt szybko nie wygonicie, bo już się z Wami zzylam trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 21:27
-
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt.
Póki co to u nas chyba się zapowiadają prawie sami chłopcy? Z reguły rodzi się więcej noworodków płci męskiej ale tutaj to już jakaś wyjątkowa liczebność
Jeśli wierzyć ludowym madrosciom, u mnie druga panienka bo słodkie idzie tonami, podobnie jak w poprzedniej ciąży;)
Lily, ja plamilam kilkakrotnie od połowy maja. Teraz była przerwa, a dziś znów. A co tydzień na USG słyszę, że jest wszystko pięknie. Także pozostaje mi się modlić i brać dupka( doktorek zostawił mi receptę w przychodni, bo oczywiście zostałam bez). Być może jest tak jak pisała mi wcześniej Marta-jakies pozostałości z macicy się oczyszczają.
Już sobie wszystko wymyśliłam a propos tych plamien, szkoda gadać
Violet, duuuzo siły Ci życzę. Oby ten weekend szybko minął
Shaggi, oby to jakaś koszmarna pomyłka aie okazała..
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt.
Póki co to u nas chyba się zapowiadają prawie sami chłopcy? Z reguły rodzi się więcej noworodków płci męskiej ale tutaj to już jakaś wyjątkowa liczebność
Jeśli wierzyć ludowym madrosciom, u mnie druga panienka bo słodkie idzie tonami, podobnie jak w poprzedniej ciąży;)
Lily, ja plamilam kilkakrotnie od połowy maja. Teraz była przerwa, a dziś znów. A co tydzień na USG słyszę, że jest wszystko pięknie. Także pozostaje mi się modlić i brać dupka( doktorek zostawił mi receptę w przychodni, bo oczywiście zostałam bez). Być może jest tak jak pisała mi wcześniej Marta-jakies pozostałości z macicy się oczyszczają.
Już sobie wszystko wymyśliłam a propos tych plamien, szkoda gadać
Violet, duuuzo siły Ci życzę. Oby ten weekend szybko minął
Shaggi, oby to jakaś koszmarna pomyłka aie okazała..
Dziewczyny gratuluję. Zazdroszczę Wam, że widziayscie dzieciaczki.
Azzura tak mimimalne plamienie to na pewno to. Proponuję byś zrezygnowała zę śnieżnobialej bielizny na rzecz jakiejś ciemniejszej i po klopociejestem pewna, że wszystko jest i będzie ok!
Violet trzymaj się jutroco ja mówię, Ty jesteś mega silna.
Shaggi a wcześniej widziałaś już maluszka i tętno na USG? przepraszam przepoczyłam coś może. trzymam kciuki, by tętno znalazło się.
Azzurra, Violet Flower lubią tę wiadomość
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
Lotopałanka, ja sobie radzę tak że nie wychodzę w południe. Tylko rano bądź wieczorem. Do tego zasuniete rolety, tona owoców i idzie wytrzymać
z jednej strony cieszę że to nie końcówka ciąży...bo byłoby ciężko.
I gratuluję godzin na kursie, trening czyni mistrza! Ja robiłam prawko w 2002 roku i zdawałam pierwszy egzamin w sierpniu. Było 35 stopni i Lanos bez klimy oczywiście. Oblałam. Zdałam w grudniu:)
-
Aha z takich ciekawostek mam termin na wigilię. no zajefajnie. Kazdy lekarz będzie zachwycony odbierając poród w taki dzień i na pewno da mi to odczuć.
Violet Flower, Azzurra lubią tę wiadomość
2006 Kubuś
Shaggi26 wrote:Widzialam ze bije ale nie mówił ile a dziś ehh
Jestem z Toba. tak dobrze wiem, co czujesz. u mnie kiedyś nie skończyło się dobrze. Ale u Ciebie jest szansa że będzie inaczej. tak mocno Ci tego życzę, z całego serca.2006 Kubuś
Martula78 wrote:Aha z takich ciekawostek mam termin na wigilię. no zajefajnie. Kazdy lekarz będzie zachwycony odbierając poród w taki dzień i na pewno da mi to odczuć.
piękna data. Lekarz jak lekarz. Ale jak dacie mu na imię Adam lub Ewa, to trzy święta załatwiacie jednym prezentem
no nie zazdroszczę Mu/Jej
-
Martula78 wrote:Aha z takich ciekawostek mam termin na wigilię. no zajefajnie. Kazdy lekarz będzie zachwycony odbierając poród w taki dzień i na pewno da mi to odczuć.
Tylko niewielki odsetek rodzi w terminie, także spoko:) a kiedy zakonczylas poprzednia ciążę?
Może np urodzisz w moje urodziny, czyli 20:) ja się boję że trafi mi się do CC lekarz po imprezie świątecznej. Tego bym wolała uniknąć, bo jednak pewna reka przy operacji to dość ważna sprawa.
I dzięki za pomysł z bielizną. Od jutra faktycznie zakładać będę kolorowe gacie, mniej stresu.Martula78 lubi tę wiadomość