Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula222 wrote:Hej
Dziś dzień znowu pełen roboty
Zaraz odwożę dzieci, zakupy, koszenie, sprzątanie, obiad, później na pocztę, zakupy z mężem i ogarnianie podwórka
Także cały dzień
Mój cukier znów szaleje. Na czczo za wysoko, po posiłku 154 a nic takiego nie zjadłamJutro rano zrobię sobię jakąś owsiankę i zobaczę jak będzie...
Shaggi26 co za wiadomościOby jednak wszystko dobrze się skończyło !!!
Pewnie teraz jedziesz do tego szpitala , czekamy na ( oby dobre) wieści !
olciaa super wieściJa też teraz na wizytę czekam aż miesiąc
AMK to w końcu nie wiadomo jaka płeć??A myślałam że mówił że chłopiec
_Jagoda_ śliczny maluchSuper, że wszystko ok
Lotopałanka super wieści
88Kala super wieści
Cyganieszka ja mam takie ciśnienie w ciąży, bardzo boli mnie głowa na zmianę pogody i jak jest niskie ciśnienie . Mój gin mówi , że jestem niskociśnieniowcem ciążowym - cokolwiek miał na myśli ...
agniecha2101 super !!! Śliczne maleństwo !
Miłego dnia -
AMK ja tam żadnego siusiaka nie widzę, chyba że się schował. Jak dla mnie raczej dziewczynka. Wpisz w gogle "potty shot" i zobaczysz sama fotki w takim ujęciu. Będziesz miała porównanie jakieś
-
AMK ja się nie znam, ale nie wygląda to na ewidentnego siusiaka. Ja mam zdjęcie usg z pierwszej ciąży, gdzie brak jakichkolwiek wątpliwości
, tyle , że było robione w nieco starszej ciąży (już po prenatalnych).
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Witajcie! Obudziłam się z bolącym dziąslem. Wczoraj jak jadłam tosty to podraznilam się skórką. Czeka mnie płukanie szałwia i oby przeszło. Za chwilkę jadę odstawić syna do przedszkola i do szpitala na badania. Miłego dnia
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Agniecha, super ze wszystko ok!
Basia, witaj.
Ja w poprzedniej ciąży robiłam NIFTy z uwagi na właśnie złe wyniki PAPPa (czy raczej pośrednie, ryzyko ZD 1:749).
Na Twoim miejscu, skoro już zrobiłaś PAPPa to spokojnie poczekała bym na wyniki, bo jest ogromna szansa że ryzyka spadną a Ty się dodatkowo uspokoisz. Moja sytuacja z poprzedniej ciąży(wzorowe USG i złe wyniki PAPPa) jest raczej wyjątkiem, niż regułą choć się zdarza. Teraz dla świętego spokoju robię od razu NIFTy, ale to tylko dlatego że przeżyłam swój stres w pierwszej ciąży i nie chce tego powtarzać. Także spokojnie oczekuj na wynik, bo najpewniej będzie ok.
AMK, ważne że dzidzius zdrowy! Co tam płeć...ja w poprzedniej ciąży byłam zafiksowana na corcie, ale mi przeszło jak dostałam właśnie wyniki PAPPa. Wzięłabym wtedy dwóch chłopców, oby zdrowych...
Shaggi, Violet-trzymajcie się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 08:09
Basia30, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:AMK ja tam żadnego siusiaka nie widzę, chyba że się schował. Jak dla mnie raczej dziewczynka. Wpisz w gogle "potty shot" i zobaczysz sama fotki w takim ujęciu. Będziesz miała porównanie jakieś
On obstawia dziewczynke a lekarz na NFZ sie pomylił
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Azzurra a ty kiedy robisz Nifty? Ja się lekko stresuje, choć mega stres pewnie przyjdzie jak będę miała już usłyszeć wyniki. Jeszcze tak długo muszę czekać...
-
Hej
Witam się w II trymestrze :-*
Proszę doradzcie coś, bo od kilku dni zmagam się z silnymi bólami głowy do tego boli mnie kark, co nigdy wcześniej mi się nie zdarzało, coś jakbym źle spała, ale pojawia się on przy tym bólu głowy, trochę migrenowy a trochę z tyłu właśnie... Czy ktoras też boryka się z bólami głowy w ciąży? Dodam, że u mnie bez tabletki się nie obejdzie. Dzisiaj ciśnienie 98/68, wypiłam kawę ale na mnie kawa mało co działa...Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dip88 wrote:Azzurra a ty kiedy robisz Nifty? Ja się lekko stresuje, choć mega stres pewnie przyjdzie jak będę miała już usłyszeć wyniki. Jeszcze tak długo muszę czekać...
swoją drogą nieźle mnie zdołowała tym tekstem.
U Ciebie będzie na pewno pięknie:) choć wiem że stresik jest. Oby szybko były wyniki!
-
Azzurra nie martw się na zapas. Napewno wszystko będzie w porządku. Ja mam czekać 10 dni roboczych, czyli około 2 tyg czekania. W Pl chyba szybciej są wyniki.
Azzurra lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Azzurra nie martw się na zapas. Napewno wszystko będzie w porządku. Ja mam czekać 10 dni roboczych, czyli około 2 tyg czekania. W Pl chyba szybciej są wyniki.
Ja mam przed oczami sytuację z poprzedniej ciąży...boję się jak cholera tych prenatalnych, ale to przez to.
Na szczęście wyniki poprzednio miałam szybko, jakoś po 5 dniach(choć w umowie jest też chyba 10).
Może Ty szybciej poznasz wyniki niż ja zrobię, zazdroszczę. Ale za to ja będę miała pewność,czy róż po córce się sprawdzi czy będzie zdziwienie i zakupy niebieskich spioszkow;)Dip88 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki :*
U mnie dzisiaj trochę lepiej, postanowiłam, że nie mogę się stresować bo tylko zaszkodzę Dzidzi... Wczoraj cały dzień pękała mi głowa, wieczorem zasnęłam z okładem na czole. Cała noc to samo ale już lepiej. Już sama nie wiem czy to ta pogoda czy ta dawka stresu wczoraj.
Co do wagi to przytyłam 1.5 kg i wczoraj na wizycie wyszło, że schudłam 1.5kg więc wychodzę na zero jak na razie.
Shaggi26, Violet - trzymam za Was kciuki Kochane.. -
AMK obstawiam dziewczynkę
Karolcia nie wiem ;/ ja mam cisnienie zazwyczaj 95 ... na szczescie głowa mnie nie boli ;/ jedynie co moge doradzić to dużo wody pij
Shaggy dla mnie to dziwne ze lekarz nie znalazł serduszka :< mam nadzieje ze dzisiaj będzie inaczej , ale też nie nastawiałabym się bardzo jednak ;* eh
Violet ;*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych