Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kai wrote:Oby tylko tego zeba nie polknal z cukierkiem...
Nic się nie stanie jak połknie Mój syn jednego też zjadł -
Ja też jak byłam mała to połknęłam zęba ale z bułką ale wiecie co? Wykaszlalam go hahahahah
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Kai na pewno tęsknisz za synkiem, a on jeszcze bardziej za Tobą, ale musicie dać radę. A jakie będzie piękne powitanie
U mnie już po porannej wizycie, był mój doktorek, roześmiany jak zawsze od razu u mnie też banan na twarzy no i jutro mam wyjść do domu
A teraz nudy, jestem od wieczora sama na sali, nawet dobrze, liczyłam na to że się wyśpie, a tu może z 3 godz w sumie się udało. Wszystko mnie boli od tego twardego łóżka, a oczy się same zamykająJezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
JaKa fajnie, że już jutro wychodzisz. Nie ma to jak w domu.
Kai współczuję rozłąki z synkiem, mam nadzieję, ze i Ty również niedługo wrócisz do domku.
Ja już odliczam dni do kolejnej wizyty. Od jutra za tydzieńSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
mkgk wrote:ja na fb tez nie przechodze zostaje tu. Zreszta ten temat juz byl i chyba wiekszosc nie chciala dobrze pamietam?
Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Nie miałam kompletnie czasu wczoraj pisać. Zawsze po powrocie z PL mam sajgon w domu Dziś też kiepsko z czasem, rano pranie, teraz obiad, a po południu jadę na echokardiografię bąbelka. Jeszcze na dodatek jakieś przeziębienie mnie dopadło i znów zaczynają dokuczać zatoki Postaram się zajrzeć i nadrobić wieczorem, ewentualnie dopiero jutro rano.
Trzymajcie proszę kciuki za serduszko mojego synusia.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Zamówienie w aptece złożone, kupa kasy poszła...Witaminy, nowy termometr bezdotykowy, płyn do kąpieli, balsam, podkłady, woda morska, biogaia, butelki, wkładki laktacyjne, femaltiker, maść na brodawki, bepanthen... sporo tego się nazbierało.
Zainwestowałam tez w podgrzewacz ze sterylizatorem, co prawda zamierzam karmić piersią, ale do odgrzania swojego mleczka, później obiadku czy wysterylizowania smoczka się przyda. Wiem, ze można w zwykłym garnku, ale często mi się zdarzało za bardzo podgrzać.Dip88 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Zamówienie w aptece złożone, kupa kasy poszła...Witaminy, nowy termometr bezdotykowy, płyn do kąpieli, balsam, podkłady, woda morska, biogaia, butelki, wkładki laktacyjne, femaltiker, maść na brodawki, bepanthen... sporo tego się nazbierało.
Zainwestowałam tez w podgrzewacz ze sterylizatorem, co prawda zamierzam karmić piersią, ale do odgrzania swojego mleczka, później obiadku czy wysterylizowania smoczka się przyda. Wiem, ze można w zwykłym garnku, ale często mi się zdarzało za bardzo podgrzać.
No to się nazbierało.. A na podgrzewacz jaki sie zdecydowałaś? Ten babyono ? -
Tak wzięłam ten z babyono. Zamówiłam też termometr z Microlife NC 200 jakiś najnowyszy model. Mam nadzieję, ze mnie nie zawiedzie jak ten NC 100.
Tak się zastanawiam kiedy zacząć prać ubranka. W tym tygodniu taka piękna pogoda, aż żal nie skorzystać. Do terminu porodu mam równo 2 m-ce dzisiaj. Nie chce tego zostawiać na listopad, bo wiem, ze wtedy już cieżko będzie wystać przy desce do prasowania.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Właśnie jak nawrzucałam do koszyka to też się przeraziłam troszkę kwotą bo wyprawka jedno ale już sezon taki to i dla małego od razu zestaw jesienno-zimowy jak się śmieję
No ale i tak lepiej też niż bym miała do apteki z długa listą iść -
agniecha2101 wrote:Hej. Nie miałam kompletnie czasu wczoraj pisać. Zawsze po powrocie z PL mam sajgon w domu Dziś też kiepsko z czasem, rano pranie, teraz obiad, a po południu jadę na echokardiografię bąbelka. Jeszcze na dodatek jakieś przeziębienie mnie dopadło i znów zaczynają dokuczać zatoki Postaram się zajrzeć i nadrobić wieczorem, ewentualnie dopiero jutro rano.
Trzymajcie proszę kciuki za serduszko mojego synusia.
Agniecha trzymam mocno kciukiagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:No to się nazbierało.. A na podgrzewacz jaki sie zdecydowałaś? Ten babyono ?
Ja też zamierzam kupić ten z BabyOno, ma dobre opinie -
Cześć Piękne!
Agniecha, kciuki zaciśnięte i czekamy na dobre wiadomości.
Ja chciałam Was tylko poinformować,że w Empiku jest do 19.09. promocja -20% na większość asortymentu. Ceny Empik na średnie, ale z tą promocją jest naprawdę ok. Ja zamówiłam kilka dupereli dla córki, mam zamiar zamówić tekstylia Motherhood (w tym otulacz samochodowy)i -uwaga- ten wypasiony leżako-bujako-krzeselko Chicco. Po promocji cena jest o ponad 150 zł niższa, wiec na to czekałam:D
Mam nadzieję,że to będzie naprawdę fajny i przydatny bajer i nie pożałuje tego zakupu.
Dobrego popludnia!Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie;d. Mały waży 983 g a szyjka 3,8 . Ponoć wszystko dobrze wiec sie ciesze bardzo . Jedynie co to lekarz pow ze na nast wizycie zbada mnie doplerem i jak bedzie okej to odstawiamy Acard,. Czy ktoras rowniez jest na akardzie i odstawia ? A do napinań brzucha to też często czuje ale wystarczy się wtedy położyć i jest git.
Nie wiem czy już był temat krwi pępowinowej. Co o tym myślicie? Na szkołach rodzenia namawiaja na to. Sama się też zastanawiam i szczerze chciałabym to miec ale kasa mnie przeraża. Co Wy o tym sądzicie ?Lotopałanka, Aga9090, futuremama, Dip88, JaKa, Jagodagoi, Malutka_94, Irminka1231, agniecha2101 lubią tę wiadomość