Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dzisiaj strasznie twardnieje brzuch. Dlatego pomyślałam, że kurcze jak te skurcze taj mnie dzisiaj męczą, to różnie może być. Zostały mi do spakowania takie rzeczy codziennego użytku, które wystarczy tylko dołożyć i ciuszki dziecięce, które muszę wyprasować.
-
Milcia wrote:Mi dzisiaj strasznie twardnieje brzuch. Dlatego pomyślałam, że kurcze jak te skurcze taj mnie dzisiaj męczą, to różnie może być. Zostały mi do spakowania takie rzeczy codziennego użytku, które wystarczy tylko dołożyć i ciuszki dziecięce, które muszę wyprasować.
Milcia mi tez twardnieje a mi lekarz na to powiedzial ze jesli nie sa to skurcze regularne to jest to normalne i sa to skurcze Braxtona Hicksaglowa do gory i bez stresu!
aga.just, aga.just lubią tę wiadomość
-
dokladnie mi zaczal cwiczyc znacznie pozniej, bo jakos kolo 29 tyg kazda ciaza inna
niektore czuja wczesniej inne pozniej te skurcze. Ale one sa bo macica przygotowuje sie do porodu. Tak jak mowie jesli sie nie nasilaja, i nie sa regularne to sie nie martw i nie stresuj.Niech dzidzia jeszcze siedzi w brzuszku spokojnie
mi sie dzis tak rozpychala i przez to naciskala na spojenie ze myslalam ze wypadnie ze mnie doslownie przy tym jest to bardzo bolesne jednak i nieprzyjemne... no ale co sie dziwic jak juz takiego malego olbrzymka nosimy opd sercem -
mnie brzuchol stawia się już od jakiegoś czasu ale szyjka zamknięta i ma 43 mm więc nie ma się co bać. To widocznie ćwiczenia.
Weszłam rano na listopadówki tam z jedną z dziewczyn nie jest dobrze proszę zatem Was wszystkie o krótką modlitwę za Julię oby wszystko dobrze się skończyło . -
Dziewczyny tez wlasnie przeczytalam, to straszne
nie potrafie sobie tego wyobrazic nawet...
Dobrze ze sa w innym szpitalu i nie ma zagrozenia zycia.... Trzymam mocno za nie kciuki musi byc dobrze! Modle sie za obie dziewczyny!!!
Ja sie od rana czuje tak sobiepogoda tez nie zacheca do ruszenia d... Z lozka. Siedze przed tv poki co...
Napilabym sie kawy chyba, ale tak bez przekonaniaeh ta ciaza
-
nick nieaktualnydzien dobry, u mnie jeszcze chlodniej, rano byly -3 stopnie
zalecialo juz taka zima...
a tak to maly wazy dzisiaj 1100 g...kolejna rowna granica osiagnietakanapa, Furia, Dotty84, Ewka89, julianna, kittykate, Marimiko, Lola83, Ita, Eve, nix lubią tę wiadomość
-
Karola wspaniała wiadomość!! Marceli pędzi do przodu z wagą
Trzeba po południu zajrzeć na listopadówki- po 13 będzie już coś więcej wiadomomam nadzieję, że wszystko będzie ok. Któraś z Was wie z jakiego miasta jest Julka?
Ja od tygodnia mam takiego lenia, że nawet nie chce mi się na forum pisaćnajchętniej to spałabym cały czas... i jeszcze spojenie tak niesamowicie mnie boli, że chodzić nie mogę
-
Karola czym Ty go tam dokarmiasz ze tak pędzi z waga? :)te 2 kg o on osiągnie zanim my zaczniemy się rozpakowywać
co za historia z tą dziewczyną... Ja pierdziele jeszcze na sam koniec ciąży takie rzeczy? Mam nadzieję, że jak ją wybudzą to skończy się już ich dramat... i będą się już tylko we trójkę cieszyć sobąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 12:05
Furia lubi tę wiadomość