Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Furia wrote:ooooo tak, cos miedzy nogami musi byc Musze moja poduche ciazowa wyciagnac Wlasnie sobie portki zamowilam Kupuje ciazowe z taka materialowa wstawka w pasie zamiast takich zaciaganych na brzuch, sa mega wygodne No i nie widac ze ciazowe sa hehe
poka portki -
kurcze mnir trz cos chyba bierze bo kicham caly czas i smarkam.
zastanawiam sie czy dzwonic do swojej gin i opowiedziec jej o tym co sie dzialo i ze bylam u gina na nfz . ona jest na urlopie i nie chce jej przeszkadzac
karola widze ze ty masz przeszlosc smutna wiec tymbardziej dzwonilabym do ginaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://wrzucaj.net/images/2014/04/28/2014-04-281.jpg
Ja takie portki kupilam Szare wczoraj, a czarne i jasne juz wczesniej, i chyba nadchodzi powoli na nie czas hehe. Mysle ze za 2 tygodnie juz nawet te 1 dobre jeansy polegnaaga.just lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKor_a wrote:mnie też odrzuca od słodkiego - mama się śmieje, że będzie chłopak. W ogóle teraz to najlepiej mi wchodzi Almette i ogórki kiszone pachną przecudnie:-)
Furia - fajne spodnie podałabyś link?
Milcia - leż!! Te plamienia to na 100% przez krwiak, dziewczyny z innego forum też go mają + tę kosmówkę odklejona i tez plamiły - nawet kilka tyg.
lola - zdrówka bidulo :*
Ja dziś też wymiotowałam i znowu 2x. Nieprzyjemne, ale ciesze się, bo to mi daje taki większy spokój, że jest ok
Wczoraj mocno czułam macicę, nie przepadam za tym uczuciem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 12:21
-
Ja siedzę i odliczam czas do wizyty u gina... jeszcze 3 godziny Ale znając doktorka, to pewnie gdzieś koło 17 wejdę do gabinetu
Wczoraj narzekałam na brak objawów, a dziś jestem mega senna i głowa mnie trochę boli. Ale może to być przez zmianę pogody. Chyba muszę zacząć mierzyć sobie ciśnienie. Brzuch też znów boli, jakby się rozpychał na wszystkie strony. -
a ja powiem Wam, że świruję teraz, bo w tym okresie zawsze miałam plamienia, a teraz nic.... i cieszę się, ale boję sie zarazem, że Dzidzia nie rośnie i dlatego ehhhh jak nie tak to tak ale po l4 bedę musiała jechać do gina, więc poproszę go żeby zaglądnął na Fasolinkę
-
Ja też się ciągle boje, dlatego jak wczoraj się pojawiło to plamienie to pojechaliśmy do szpitala, żeby się upewnić, czy wszystko ok. Bo tak to by się znowu człowiek zastanawiał, czy serce nadal bije. Ale bije i się trochę uspokoiłam. W dodatku wczoraj miała dyżur kuzynka mojej przyjaciółki. Zbadala mnie, ale poprosiła też drugiego lekarza, bo ona dopiero zaczyna specjalizację. Dobrze mieć taką znajomą
Pytałam też, czy takie częste usg źle wpływają na dziecko, a ona mi powiedziała, że to są teorię niczym nie potwierdzone. -
Dziewczyny nie świrujcie z tymi objawami! Nie mówię o tu np. o plamieniach czy mdłościach, ale o zamartwianiu się kiedy ich nie ma
Ja przy Was to już w ogóle ewenement - nie mam prawie żadnych objawów, nie jestem na L-4, nie mam embarga na seks... jak czytam o Waszych problemach to tylko się ciesze, a nie zamartwiam, że coś jest nie tak. Podobno dużą role odgrywają geny - ja przechodzę te początki ciąży tak jak moja mama i siostra, więc chyba coś w tym jest.aga.just lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Furia daj linka do tych spodenek, fajne
Kas wariatko będzie dobrze, no stres każda tu chce uniknąć plamień, a Ty na nie czekasz
Ja kupowalam w asos
http://www.asos.de/Damen-Mode-f%C3%BCr-Schwangere/poddy/?cid=5813&via=top#state=Rf900%3D1497&parentID=-1&pge=0&pgeSize=36&sort=3
Z tego co wiem wysylaja do PL i wysylka jest darmowaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 13:20