Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak, FP z misiami karuzele odradzam z calego serca, kreci sie to irytujaco wolno, prawie sie nie kreci w sumie... Kolory misiow sa blade, projektor wyswietla na suficie plamy a nie wzory, jedynie melodie ladne. Nie znam sie na karuzelach, ale wazne zeby byla kolorowa, miala ladny dzwiek i sie poruszala, wtedy dziecko sie zainteresuje
Ja nowej nie kupuje bo mam po malym tyle zabawek ze sie obejdzie, ale podobaja mi sie karuzele tiny love http://image.ceneo.pl/data/products/13663637/i-fischer-price-karuzela-rainforest-k3799.jpg oraz rainforest z fp bo ma zywe kolorki http://www.komprad.vizz.pl/sklep/zdjecia/FP-karuzela2.jpg
kittykate, Pollyanna lubią tę wiadomość
-
Aaaa kiedy tyle nadrukowałyście??
Powiem tylko, że po całym dniu na nogach (3 dzień z rzędu od 6 rano na placu budowy), o frytkach i muffinach z macdonalda, tak mnie napierdziela spojenie łonowe, że hej!.. tak Matko Naturo, zrozumiałam! Mam siąść na dupie. Ech. Gotuję teraz potrawkę mięsno-warzywną, żeby jutro żywić się tym, a nie samymi węglowodanami.
Idę Was czytać
-
Olyanna dobrze ze nie tylko ja jestem wybrykiem
Ja zaczynałam z 13,5 potem spadała delikatnie do 11,9 i po dwóch ostatnich badaniach wzrosła do 13,7. Nic nie biorę. W sumie nic mi lekarz nie powiedział wiec chyba nic się nie dzieje. Normalna norma jest do 15,5.kittykate lubi tę wiadomość
-
Hejka
Ja mam jutro wizytę. Dziś już siedzę na osiedlu i tutaj też będę spała z małym. Do teściowej nie jedziemy, bo mały szwagierki, którym teściowa się zajmuje choruje na różyczkę.
Moja kuzynka, która urodziła niedawno była z małą wczoraj u lekarza. Od 10- ego dnia życia miała jakieś kolki czy coś i co się okazało od wit k i wit d pani doktor odstawiła na razie małej i zapisała jakieś krople.
A mój ojciec jedzie jutro do konina przymierzyć protezę nogi
-
Eforts, u mnie na początku, przez wymioty i mdłości, spadła chyba do 11,6. Lekarz obserwował, ale dałam radę bez niczego. I teraz rośnie. Podobno rzadko się to zdarza, ale to dobrze
Za to wcześniej miałam problemy z wynikami moczu, cały czas leukocyty przez infekcje.
Zokeia, zwolnij, zwolnij
Furia, czyli dobrze kojarzyłam Ciebie z karuzelą
Bogusiar80, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Klif, wiadomo coś więcej po wieczornym obchodzie? Wychodzicie jutro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 20:32
zokeia, eforts lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że dzisiaj byłam na szybkich zakupach. W Rossmannie zielone Pampersy są w promocji. Kurczę, chciałam kupić dwójki, ale rozebrali. Jutro poproszę męża, żeby zobaczył w drugim. W Pepco natomiast przecenili kombinezony zimowe na 39,99. Rozmiary już przebrane, ale znalazłam jeszcze jeden na 62. Mam biały z H&M i uznałam, że w razie nagłego zabrudzenia przyda się jeszcze jeden.
-
Witam się. Ja dzisiaj jestem po wizycie. Moja KLUCHA ma w 33+5 2600 gram. Nieźle przypakowała. Lekarz nastraszył mnie, że do porodu może mieć 4,5 kg. Mam nadzieję, że jednak jest w błędzie i urodzę bardziej 'standardowe' dziecie.
Najważniejsze, że zdrowa.
Zaraz Was nadrobie:)kittykate, Pollyanna, HANA, julianna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wpadłam na chwilkę napisać że Już jutro, dzień na który czekam. Jutro zobaczę moje trzy skarby. Trzymajcie kciuki.
aniar, Pollyanna, kittykate, eforts, olcia23, Marimiko, kaarolaa, carola93, kanapa, Lola83, Ita, HANA, julianna, Ewka89, Martynaaa, Niespodzianek:), Bogusiar80, przyszłamama lubią tę wiadomość
-
ZUZA naprawde juz? Mocno trzymam kciuki, nie trzymaj nas za długo w niepewności- jak tylko bedziesz mogła napisać to pisz do nas!