Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zokeia my za bardzo nie możemy, ale ostatnio sobie pozwoliliśmy na małe co nieco i dochodziłam do siebie ze 2 h! Coś w tym jest!
dziewczyny to moja pamięć mnie chyba nie zawiodła z tymi wodami. Odchodzą wody, powoli się szykujemy i pakujemy w ciągu 2 h na IP (położna mówiła, że w ciągu 6 h mają podać antybiotyk teraz mi się przypomniało), a w ciągu 24 h dzidziuś jest z nami jakkolwiek by się nie potoczyło (skurcze i poród lub brak skurczy cesarka).Piotruś
Helenka
-
Ojejku jak dobrze przeczytać, że nie tylko mnie nie interesuje ten temat! Czuję się normalna ha ha
A jeśli chodzi o tkliwość miejsc intymnych to też ostatnio mocniej czuję badanie ginekologiczne (a z resztą o tradycyjnym stosunku zapomniałam jakieś 2 miesiące temu
No nie! Nie da się. I to nie zależy od akceptacji własnego ciała. Po prostu hormony mnie pokonały
-
olcia23 wrote:Na początku grudnia a końcem lipca będę miała ciążę donoszoną, więc będę mogła szaleć.
Nie będzie mi smutno jak wcześniej urodzę, zwłaszcza, że przepowiadają mi olbrzyma w brzuchu.
prawie się posikałam ze śmiechu, rzeczywiscie do lipca jak donosisz to z porodówki Zośkę do żłobka zawieziesz
Furia, Ewka89, HANA lubią tę wiadomość
-
eforts wrote:prawie się posikałam ze śmiechu, rzeczywiscie do lipca jak donosisz to z porodówki Zośkę do żłobka zawieziesz
Rzeczywiście, może być olbrzym) Oj uwielbiam przejęzyczenia. Wczoraj pisałam Wam, że boli mnie spojenie łonowe,a mężowi powiedziałam, że boli mnie spojenie łojowe. Śmialiśmy się jak głupi chyba pół godziny
eforts, HANA lubią tę wiadomość
-
Zokeia mnie pokonala ociezalosc, ograniczenie ruchów i zgaga
Jak paetner Cię pyta w trakcie czy przynieść Ci mleko to naprawdę nie wiele z tego może wyjść
ale fakt faktem dzieci by z tego nie było ale śmiechu kupa
zokeia, Marimiko, Ita lubią tę wiadomość
-
Wiesc niesie,ze Zuza pisala kiedys ze jest z Bydgoszczy i dzis wiadomosci bydgoskie podaly,ze w tamtejszym szpitalu urodzily sie trojaczki.Trzy dziewczynki z waga 1.ponad 2kg,2.ok 1800g i trzecia 1500g.Mozna wygooglowac ten artykul dzisiejszy.Byc moze to wlasnie nasza Zuza i jej maluchy.
Pollyanna, Ita, eforts, kaarolaa, HANA, anka418 lubią tę wiadomość