Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zokeia my za bardzo nie możemy, ale ostatnio sobie pozwoliliśmy na małe co nieco i dochodziłam do siebie ze 2 h! Coś w tym jest!
dziewczyny to moja pamięć mnie chyba nie zawiodła z tymi wodami. Odchodzą wody, powoli się szykujemy i pakujemy w ciągu 2 h na IP (położna mówiła, że w ciągu 6 h mają podać antybiotyk teraz mi się przypomniało), a w ciągu 24 h dzidziuś jest z nami jakkolwiek by się nie potoczyło (skurcze i poród lub brak skurczy cesarka).Piotruś

Helenka

-
Ojejku jak dobrze przeczytać, że nie tylko mnie nie interesuje ten temat! Czuję się normalna ha ha
A jeśli chodzi o tkliwość miejsc intymnych to też ostatnio mocniej czuję badanie ginekologiczne (a z resztą o tradycyjnym stosunku zapomniałam jakieś 2 miesiące temu
No nie! Nie da się. I to nie zależy od akceptacji własnego ciała. Po prostu hormony mnie pokonały 

-
olcia23 wrote:Na początku grudnia a końcem lipca będę miała ciążę donoszoną, więc będę mogła szaleć.
Nie będzie mi smutno jak wcześniej urodzę, zwłaszcza, że przepowiadają mi olbrzyma w brzuchu. 
prawie się posikałam ze śmiechu, rzeczywiscie do lipca jak donosisz to z porodówki Zośkę do żłobka zawieziesz
Furia, Ewka89, HANA lubią tę wiadomość
-
eforts wrote:prawie się posikałam ze śmiechu, rzeczywiscie do lipca jak donosisz to z porodówki Zośkę do żłobka zawieziesz

Rzeczywiście, może być olbrzym
) Oj uwielbiam przejęzyczenia. Wczoraj pisałam Wam, że boli mnie spojenie łonowe,a mężowi powiedziałam, że boli mnie spojenie łojowe. Śmialiśmy się jak głupi chyba pół godziny
eforts, HANA lubią tę wiadomość

-
Zokeia mnie pokonala ociezalosc, ograniczenie ruchów i zgaga
Jak paetner Cię pyta w trakcie czy przynieść Ci mleko to naprawdę nie wiele z tego może wyjść
ale fakt faktem dzieci by z tego nie było ale śmiechu kupa
zokeia, Marimiko, Ita lubią tę wiadomość
-
Wiesc niesie,ze Zuza pisala kiedys ze jest z Bydgoszczy i dzis wiadomosci bydgoskie podaly,ze w tamtejszym szpitalu urodzily sie trojaczki.Trzy dziewczynki z waga 1.ponad 2kg,2.ok 1800g i trzecia 1500g.Mozna wygooglowac ten artykul dzisiejszy.Byc moze to wlasnie nasza Zuza i jej maluchy.
Pollyanna, Ita, eforts, kaarolaa, HANA, anka418 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nabijałam się z mężem że jak dopadne go juz po porodzie to poczuje we mnie dziewice 
bidnie u nas z tym. Na początku grudnia biorę się za ''robotę''!