Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny napisalam tez do mojej gin czy jest w szpitalu i objawy i czy mam przyjechac na ip lepiej... zobaczymy co ona powie bo jednak wolalabym do niej bezposrednio trafic ...
co do seksu to u mnie to samo co u Ciebie Aniarja chce a moj nie za bardzo cos mu sie poprzestawialo i jakos tak mowi ze ma swiadomosc ze tam jest nasze dziecko... i jakos temat nie istnieje, a nie zaprzeczam jeszcze 2 tyg temu chetke mialam a teraz w takim stanie to juz tragedia, dzis naprawde fatalnie sie czuje tak zle jeszcze nie bylo...
jestem sama w domu mam isc sie wykapac troche sie boje... no i zauwazylam ze jestem tam batdziej "spuchnieta"
wiec jak na razie przytulanie do snu i tyle ... -
hej dziewczyny, u nas waga moja - 77kg, Filipka 2488g, szyjka ma 2cm, rozwarcie na 1cm...tylko czekac teraz na rozwiązanie.
Zuza serdeczne gratulacje, napewno jesteś wyczerpana ale niezmiernie szczęśliwa!
Karola, Marceli waży juz prawie 1,5 kg! cudownie, zdrówka!
Mi juz opadł brzuszek, przynajmniej zgaga tak mocno nie męczy, ale mój Książe nadal ułożony miednicowo... -
Kittykate zaciskam kciuki!
Dziewczyny z Warszawy, znalazłam jeszcze jeden sklep, który ma stacjonarnie staniki alles mama. I to za 75-90 zł
http://www.tomi.pl/biustonosz-do-karmienia/
Może będzie wam bliżej po to po praskiej stronie.aniar lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po kapieli, byl to raczej szybki prysznic ... no ale spoko dalam rade.
Kurde cisnienia nie mierze bo nie mam cisnieniomierza zawsze mialam niskie wiec sobie tym w ogole glowy nie zaprzatam... mala czuje troszke sie rusza to przeciagnie sie czasem tu to tam ale delikatnie,
jednak ja dalej jestem slaba i w tej kwestii nic sie nie zmienia.
No nic czekam odpoczne i jade.
Dziekuje za kciuki!!!
Ita fajne te staniki, superowe !!! chyba tez sobie zamowie jeden, mam 1 taki zwykly za 35zl i jeden taki lepszy z triumpha ale oba takie zwyczajne karmniki, jesli bede miala pokarm i sie utrzyma to po powrocie ze szpitala kupie wlasnie ten
przyszlamama super ze wszystko ok, moze maly sie jeszcze przekreci ?? co mowi lekarz w tej kwestii?
kurde to juz niebawem sie zacznie i u nas !!! -
Ita, czytałam o tym domu w "Położnej". Powiem Ci, że też jestem ciekawa, jak to naprawdę wygląda
Kate, trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku.
przyszlamama, ile lekarz daje Ci czasu jeszcze? Mówił coś?
aniar, koszulka naprawdę fajna. Sama bym kupiła, ale poczekam z takimi pięknościami do poporodu. Niepotrzebnie bym drażniła mojego biednego męża -
nick nieaktualny
-
Kate ja też nigdy nie miałam problemu z ciśnieniem i zawsze było ok- głowy sobie nie zaprzątałam, ale na ostatnie wizycie wyszło 145/80 i dostałam zalecenie mierzenia dwa razy dziennie ciśnienia. Jak wyjdzie 145-150 mam jechać natychmiast do szpitala. Także może lepiej teraz pomyśleć o ciśnieniu
dla spokoju mierz czasem
-
zobaczymy co wyjdzie na wizycie, jesli bedzie podwyzszone to na pewno bede mierzyla...
dam znac, moja gin nie odpisuje bede musiala do tego lux medu jechac... bylam chwile z psem
dziewczyny ja z nim ide doslownie na 10 min to jest krotki odcinek takie koleczko wokol parku a ja nie mam sily chodzic doslowniemasakra!
Ita ja slyszalam juz o tym Domu Narodzin w Wawie, gratuluje ze sie zakwalifikowalas i powiem szczerze jestem ciekawa jak to tam jest naprawde, wyglada super ! -
ja też całe życie mam niskie ciśnienie ale w pierwszej ciąży właśnie zaczęłam się czuć dziwnie serducho waliło tak że je słyszałam i doszło do nadciśnienia tak właśnie 140-150 na 80-90 to było w pierwszej ciąży teraz całe szczęście problemu nie ma i mam nadzieję że do końca tak zostanie....
-
Zuza, taka sława fiu fiu
najważniejsze że córcie sa na świecie:) Mam nadzieję że włodarze miasta nie zapomną o Was i zapewnią Wam dobrą pomoc nie tylko medyczną ale i finansową
Trzeba przyznac że Tatuś tylu córek będzie miał wyzwanie, ale jak widac duma go rozpierajeszcze raz GRATULACJE
-
wrocilam od lekarza, z miejsca zapytal czemu mam tak stare wyniki krwi skoro mam anemie i powinnam robic min co 2 tyg a ja mam sprzed miesiaca ponad:/ podejrzewa poglebienie sie anemii i od razu zlecil badanie krwi. Jutro rano mam tez zawiezc mocz, zalecil magnez na twardnienie brzucha 3 x dziennie i powiedzial ze mam isc do endokrynologa skonsultowac te wyniki gluzkozy, on by sie temu przyjzal pomimo ze te normy sie zwiekszyly. Aha i mam miec USG dzis o 19. Szyjke sprawdzil dluga zamknieta. No i detektorem sprawdzil serduszko, bilo pieknie...
spokojniejsza jestem troche mam nadzieje ze ta hemoglobina tez nie wyjdzie jakos zle, moja siostra miala ponizej 10 i wyladowala w szpitalu... -
Milcia wrote:Kate ja mam też anemię, ale gin ogarnie mówiła o szpitalu. Ja biorę żelazo w trzech różnych preparatach.
Milcia a jaki mialas wynik? ja 10,6 ostatnio i bralam tylko 1 x dziennie jakies zelazo. Skonczylo mi sie i teraz kupilam sobie Chela-Ferr bio-complex sama zeby cos brac... wyniki bede miala wieczorem lub jutro rano to sie dowiem...
tylko ze ja w ogole przed ciaza dawno tez kiedys mialam problemy z anemia dosc powazne, dlatego boje sie ze faktycznie mogla znow spasc... no nic okaze sie.
Padam na twarz...