Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
olcia23 wrote:Ja tez biore zelazo mam 11.1 - terdyferon na recepte. Wczesnie bralam biofer, ale w ogole mi sie nie wchłaniał/
Olcia tez to bralam, ale na ostatniej wizycie gin nie przepisala mi nowego opak i nie zlecila krwi...
A niedawno mi sie wlasnie skonczylo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniech bedzie ten tatus
chociaz jak byłam mała to wygladałam tak jak on...he he a synus i mamusi i tatusia, juz Piotr zapowidzial, ze kupi mu ciagniki i kombajny pod choinke zeby moc sie bezkarnie bawic
Pollyanna, Ewka89, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale ja podobnie uważam, że to cała Karola patrząc na foty Marcela i rodziców
Co człowiek to opinia- dla mnie jest to Karola idealna mieszanka Ciebie i Twojego męża
Gratuluję
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuza super gratulacje! Śliczne maleństwa, aż się płakać chce!
Kaarolaa Marceli wygląda już zupełnie jak pulchniutki noworodek, sama słodycz!
Kate, daj znać jak po usg, ile Malutka waży?
Ita super warunki, pozazdrościć. Ja się nastawiam jedziemy, nie rozczulamy się i rodzimy, oby szybko i do domu po 2 dniach. Twardym trza być\
Bogusia, za to Twój synek pewnie cieszy się bardziej z brata?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 19:29
Piotruś
Helenka
-
Karola, też chciałam pisać, że oczy podobne do Ciebie. W ogóle Ci powiem, że takie wrażenie robi, jak się porówna stare zdjęcia, że głowa mała. Teraz jaki ma brzuszek i te ramionka. No normalnie klucha! Będę się powtarzać, ale jest śliczny.
-
Karola Marcel wyglada slicznie naprawde w porownaniu do poczatkow... Juz zupelnie przypomina noworodka!!!
Mi tez od poczatku przypomina Twojego mezaale dzieci takie malutkie szybko sie zmieniaja
moze za chwile bede widziala w nim Ciebie hehe
Dziewczyny moja kluseczka to juz tez prawdziwa Kluseczka wazy 2500 g wszystko z nia w porzadku na szczescie natomiast nie mam dobrych wiadomosci, pani dr od usg trzeciego trym (mierzyla wazyla wiadomo usg tydzien do przodu, przeplywy, kosci, kregoslup w porzadku) powiedziala ze ten bol spojenia to nie zarty i moze mi sie rozchodzic spojenie lonowe... Co oznacza cesarke... Mam powiedziec o tym swojej dr i pod tym katem by zmierzyla i sprawdzila dokladnie. Mam sie oszczedzac i szukac takich pozycji ktore nie beda uciskac spojenia... Tak jest generalnie tylko przy lezeniu i niektorych pozycjach pollezacych...
Jesli tak bedzie moja ciaza zakonczy sie przed terminem... Zalamalam sie troche
Chcialabym rodzic naturalnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 19:58
Pollyanna, kaarolaa, Lola83 lubią tę wiadomość
-
kittykate wrote:Milcia a jaki mialas wynik? ja 10,6 ostatnio i bralam tylko 1 x dziennie jakies zelazo. Skonczylo mi sie i teraz kupilam sobie Chela-Ferr bio-complex sama zeby cos brac... wyniki bede miala wieczorem lub jutro rano to sie dowiem...
tylko ze ja w ogole przed ciaza dawno tez kiedys mialam problemy z anemia dosc powazne, dlatego boje sie ze faktycznie mogla znow spasc... no nic okaze sie.
Padam na twarz...
Przedostatnim razem miałam 10.2 przy normie od 12. A teraz robiłam badania w szpitalu i tu inne normy są. Ja miałam we wtorek 6.5 a norma od 6.95. Ja biorę oprócz żelaza w witaminach prenatalnych, Biofer Folic 3×2 i Feroplex 2×1. Ten ostatni to jest płyn w ampułkach i kosztuje 55 zł za opakowanie 20 ampułek. -
Karola, oj te chłopy hehe po to synów robili żeby teraz się bawic zabawkami
i tak Twój Mąż pomyślał troche o synu, bo zawsze wcześniej będzie bawił sie kombajnem i taktorem, niz mój Mąz któy planuje synowi na chrzciny zafundowac xboxa
-
Jeśli chodzi o ciuszki to ja nic nie kupowałam, bo mam po synku. Fakt miałam też odłożone jakieś sukieneczki oraz różowe body i śpioszki. Ale body i śpioszki dla maluszka to nie problem
Pokój jest pomalowany na fioletowo, dobrze, że rozmyśliłam się z koloru różowego
A jeśli chodzi o mojego synka to on jest bardziej chyba zawiedziony niż ja. On chciał bardzo siostrę. W końcu z dziewczynami w piłkę też można grać