Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Większośc grudniówek z tajnego forum odzywa się też tutaj wiec jestescie w miare na bierząco.
Niespodzianek dzis odezwała sie ze szpitala, po nocnych przebojach z wymiotami itd, narazie lezy pod kroplówką i na tym koniec info od Niej, może potem jeszcze napisze co u niej jak bedzie miała siłę się odezwac.
lolaliciouse ma dzis skurcze i czekamy jak to się rozwinie, o Qrczaku wiecie ze też w szpitalu, a tak to wszystkie trzymają się w dwupakach. -
Basia nie wiem jak to wygląda tak na serio, ale rejonizację znieśli i szpital masz prawo wybrać- powinni to przyjąć bez problemu, ale najlepiej jakbyś zadzwoniła do tego szpitala w którym chcesz rodzić i się dopytała jak to jest. Ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:49
-
http://forum.parenting.pl/o-wszystkim/772731,porod-na-wesolo
poczytajcie sobie, ja płakałam ze śmiechu jak czytałam -
nick nieaktualny
-
Kochane nie ma się co dziwić, już połowa listopada
więc pomału zaczynają się rozpakowywać, chociaż przyznam szczerze, że troszkę mnie to przeraża
Ja dzis po wizycie, Zofik waży 2410g. Mam zrobic dodatkowe badania, aby wykluczyć zatrucie ciążowe, bo się poskarżyła, że puchną mi dłonie i w sumie nogi od kolan az po palce i do szpitala zrobić GBS oraz odwiedzić okulistę, aby mieć pewność, że mogę rodzić sn. Aaaa no i dużo odpoczywać, mało chodzić żeby brzuch mnie nie bolał i żelazo 1x1. Ostatnio narzekałam, że w laboratorium kobitka pierwszy raz dała mi kupon rabatowy, bo to były moje ostatnie badania, a tu się okazało, że jak znalazłprzyda się na jutrzejsze dodatkowe bad
Ita lubi tę wiadomość
-
U mnie ok, po wizycie mala wazy 2600 uciska na wszystko co sie da lacznie z szyjka ;P
A TA ZAMKNIETA TAKZE OK!
jesli chodzi o spojenie lonowe mam lezec, nawet 10 min spacery odpadaja zalamka!
3 grudnia nast wizyta i jesli bol sie bedzie nasilal to moze cc ...
jesli ustapi bo tak moze sie stac ze poboli poboli i przejdzie to porod sn i czekamy.
mam zrobic wszystkie badania przed porodem do nast wizyty.
Mala wyprzedza troche OM o jakies 5-6 dni.
Wg USG 16 grudnia. Nie chce rodzic w Swieta... mam nadzieje ze na Swieta bedziemy w domu.
Twardnieniami brzucha sie nie przejela, macica cwiczy.Ita, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
julianna wrote:lola z tego co pamiętam Ty też rodzisz w zespolonym w toruniu, czy ty wykupujesz sobie położną ? pytam z ciekawości ? bo słyszałam dużo pozytywnych opinii na ten temat
julianna myślałam o tym, ale chyba raczej idziemy z mężem na hardcore i radzimy sobie sami. Wszystkie moje koleżanki jakoś sobie poradziły i ja chyba dam radę. Teraz zresztą już trochę późno, podobno to się zamawia 2 m-ce przed...julianna lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
dziewczyny mam takie pytanie, bo ostatnio jak bylam w szpitalu to lekarz stwierdzil, ze mam rozwarcie zewnętrzne na 1cm i szyjka ma 2 cm... ostatnio bylam u lekarza w poniedzialek, na ktg i na badaniu, mówił, że wszystko w porządku. moje pytanie brzmi: czy z takim rozwarciem i szyjką można uprawiać seks? bo podobno porod latwiejszy, wiecie o co chodzi.. a i ja nie ukrywam, ze wcale by mi nie przeszkadzalo gdyby bylo mozna. tylko troszke sie boje. co wy o tym myslicie?
-
nick nieaktualny