Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak eforts musiałam się wymykać w nocy
Teraz też tak będzie bo od wigilii zamieszkamy do porodu u teściowej. Wolę mieć 10 min samochodem do szpitala niż godzinę prawie zimą. A jak śnieg nasypie jak w zeszłym roku i odcinek 35 km jechaliśmy 4 godziny ałłłćććć na resztce paliwa, więc nie można było się w aucie grzać brrrr
-
Mi lekarz powiedział ze zarówno termin jak i waga dziecka wynika z predyspozycji kobiety.
Jedne rodzą wcześniej inne później, jedne mniejsze dzieci inne większe.....
Uuu Bogusia to się nie dziwię tez bym wolałaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 22:13
-
3460 gram i 59 centymetrów. Jest cudowna. Wiem, że relacji się boicie, ale muszę to napisać: nie było tak źle. Ba, było cudownie! Śmiałam się jak głupia na sali. Boże, jaka jestem szczęśliwa
Bogusiar80, Mysiok, goto4, kittykate, Paula84, julianna, Doris-83, Ita, Klif, Marimiko, Lola83, Ewka89, eforts, Bukumola, anka418, Martynaaa, Daisy, HANA, zokeia, Niespodzianek:), Furia, Silatan, Martaaa lubią tę wiadomość
-
Pollyanno gratuluje, super wieści, powodzenia
Bogusiar80 nie strasz mnie terminem porodu i zimą, bo mam na 24 i 30 km do szpitala ;-O o matkoooo i sobie wyobraziłam śnieżycę jak o niej napisałaś, ale pocieszyłam się szybko, że krajówki szybko odśnieżają i max kiedyś do pracy jechałam około 2h uff będzie dobrze
-
eforts wrote:
Duża różnica będzie między dzieciakami?
No pierwszy ma 9 lat drugi 6 a trzeci jak wiadomo w brzuszku jeszcze.
Gratuluję kolejnej mamusi dawaj nam tu zdjęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 23:14
-
Ja też mam termin na 24.12
I jak mi moją wioskę zasypie śnieg to kiepko będzie ale darmowóz męża ma te wszystkie bajery do jazdy po śniegu i śliskich drogach.....choć pług to t nie jest i przez zaspy nie pojedzie:-)
HANA lubi tę wiadomość
-
kobietki, dzis miedzy 11 a 13 bede miala cc i ujrze swojego ksiecia!
trzymajcie kciuki mocno!! gratuluje nowym mamom
Ita, goto4, Bukumola, julianna, Daisy, kittykate, Marimiko, zokeia lubią tę wiadomość
-
Pollyanna- gratulacje! Zazdroszcze ze już masz dzieciątko przy sobie
Przyszłamama- good luck
Ja dziś mam wizyte u lekarza to się wreszcie dowiem co tam u mojego malucha, jak duży jest (chociaż brzuch tak mi ciąży jakby mały już z 5 kg ważył) i wogole czy się jakkolwiek szykuje już na ten swiat
Pozdrowienia mamuśki obecne i przyszłe znad porannej kawy!HANA lubi tę wiadomość