Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie Kitty, twoja wizyta już niebawem, dowiesz się wszystkiego, może u Ciebie tez już powoli cos się szykuje, zwłaszcza skoro brzuch opadl
Z tym paciorkowcem to chyba jeszcze poczytam jak będę mieć chwile czy taki wynik jak mój jest wogole możliwy, może okaze się ze jestem jakims zjawiskiem medycznymKto wie, może jeszcze stane się sławna jako pierwsza ciezarna z GBSem w pochwie i nieskazitelnym odbytem
Może nie tylko Zuza będzie na naszym forum gwiazdą TV
Goto, twój jednak 200 g większy a ciaza mlodsza ciut.ja tez jestem raczej drobna, mąż też do potężnych nie należy ale jednak jak się urodziłam to te 3200 ważyłam to nie wiem czy mój dzieć do tej wagi dociągniea granica błędu działa w dwie strony- może być zawsze te 400g więcej ale też może być mniej a wtedy to już w ogóle byłoby maleństwo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 20:24
goto4, zokeia, Ita lubią tę wiadomość
-
Bukumola jesteś gbs' owym freekiem
rozwalił mnie Twój nieskazitelnie odbyt.
A tak na serio to nie ufam usg. Najważniejsze, żeby dzieciaki były zdrowe i wychodziły o właściwym dla siebie czasie. Nie ważne czy 2 czy 4 kg.
zokeia, Bukumola lubią tę wiadomość
-
Bukomola może źle fiolki z próbkami do badania włożyli na odwrót
Wydaje mi się, ze co by nie było, jeśli mają wątpliwości to na wszelki wypadek lepiej wziąć antybiotyk jeśli którykolwiek wynik był na plusie.
A nieskazitelny odbyt też mnie rozwalił -
dołączam do fanek nieskazitelnego odbytu hehe
ja dzis zrobilam prasowanie, wytarlam kurze a jutro reszta sprzataniaw piecu siedzi wolowina wolno pieczona w pomidorach i ziolach mmmmm (wolno tzn 4 h
) sesese !
mala teraz sie pcha we wszystkie mozliwe strony a mnie juz wszystko boli!
bylismy z moim po jego pracy na zakupach spozywczych i chwile pochodzilam i juz mnie wszystko napierdzielalo a brzuch twardnial... oby to byly dobre znaki! yeah! wizyta tuz tuz !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 21:48
HANA lubi tę wiadomość
-
Właśnie dziewczyny, pytanie: masaż krocza hit czy kit ? któraś stosuje?? podobno powinno sie go wykonywac codziennie najlepiej po kapieli przez 5-10 min... rozluznia miesnie pochwy i uelastycznia je, no i pomaga uniknac naciecia przy porodzie... jestem ciekawa waszych opinii ?
-
kittykate wrote:Właśnie dziewczyny, pytanie: masaż krocza hit czy kit ? któraś stosuje?? podobno powinno sie go wykonywac codziennie najlepiej po kapieli przez 5-10 min... rozluznia miesnie pochwy i uelastycznia je, no i pomaga uniknac naciecia przy porodzie... jestem ciekawa waszych opinii ?
Właśnie przeczytałam w Bazie wiedzy o masażu krocza. Nie wiem, czy masaż pomoże przy porodzie, ale myślę że nie zaszkodzi. Zapowiada sie ciekawie. Zwlaszcza, jeśli zaangazuję do tego partnera. Już to widzę jak się skończy takie masowanie
-
Klif mocno trzymam kciuki!
U mnie z masażem krocza nie wyszło. Starałam sie robić od ok 35tyg, nawet mąż mi pomagał, ale po kilku razach straciłam zapał. Do tego jak masażu nie wykonywałam sama tylko zlecalam go m to było dziwnie - odczuwałam fizyczny dyskomfort. -
Człowiek naprawdę ma już dość tych bezsensownych nocy, w których próbuje zasnąć a to nie idzie...zgaga męczy mnie już 4h...oczy jak 5 zl...i jak tu nie mieć dość? Szlag mnie już trafia....
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci