Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
DYNAMICZNA Miałaś zapewne inne słowo na myśli ale KICHANE idealnie do mnie pasuje
z nosa jak z kranu dzisiaj mi leci. Juz nie wiem czy to te śluzówki w ciąży czy faktycznie chora jestem
eforts, Daisy lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa niezmiennie
Moze zmiana miesiąca cos na nie podziała?
Ja to już w ogóle nie biorę pod uwagę że mi akcja się rozpocznie, jakoś nastawiam się na szpital w czwartek, chociaż żal mi bo chciałabym żeby samo się zaczęło
Idę jutro do gina zobaczymy co powie.
Milcia nie żałuj sobie
piękny dzień dzisiaj ale mroźny i nie mam juz kurteczki na takie czasytakże nawet spacer nie wchodzi w grę.
-
Też liczę na zmianę miesiąca
My usilnie próbujemy zmiękczyć szyjkę żeby w razie co chociaż ten balonik wlazł.
Ja to w ogóle miałam taki wmarzony poród: w nocy wstaję do wc, odchodzą mi wody, zaczynają się skurcze, czekam jeszcze z godzinkę pod prysznicem ciepłym i dopiero jedziemy do szpitala. Na miejscu położna mówi że rozwarcie na 4cm, dostaję ZZO, 3h i mały jest już z namiahh jakież to byłoby piękne.
Mój synuś ma nieco inne plany!
Ale mimo tego, że jeszcze nic nam się nie ruszyło to ciągle wierzę, że jest szansatakże Eforts może nas dzieci miło zaskoczą.
Marimiko, Ita lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa opisałas również mój wymarzony poród
niecierpliwa21, Ita lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny w ten piękny niedzielny poranek,
Gratuluje wszystkim nowym mamomSzczególne gratulacje dla Klif i jej bliźniaczek!
Ania widzę, że nadal w 2 paku - a już myślałam, że będę czytać relację z porodu na Żelaznej..
Dziwnie się czuję od piątku - taka "wypruta", zero energii, głowa mnie boli i mam straszny apetyt - co zobaczę u kogoś na talerzu jedzenie to od razu mnie zasysa.. aż się boje o swoją "smukłą i wiotką" linię
W sobotę byłam na badaniach krwi i pielęgniarka zażartowała, ze może nie zdążę ich odebrać bo tak późno robię. Dziś wrzucę do torby wszystkie rzeczy do szpitala bo na razie leżą na jednej półce ale nie spakowane -
Klif - gratulacje i gratulacje! Czekamy na fotki małych księżniczek!
Lola - powodzenia!
Kurde co wstaje rano to ktoras rodziale cieszy mnie ze jutro już grudzień!
Klif lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Klif gratuluje !
Przykro mi ze tak cierpisz po cc
Wszystkim dziewczyna czekajacym na cc zycze by mialy takie jak jaPo godzinie od cc juz siedzialam, po 4,5h juz wstalam, a po dobie zwialam ze szpitala do domu
Ita, Daisy, Klif lubią tę wiadomość