Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Eforts wiedzialam!! Gratulacje!!!
Mnie ok ok 5 obudzil bol brzucha mocny okresowy promieniujacy
Do plecow, troche przeszkadza.. Ale w koncu jestem w szputalu, zobaczymy czy sie
Bedzie nasilal, juz nie moge zasnac...
Jak nie to idziemy chyba do domku...
Moze sie w weekend rozkreci!
Powodzenia aniar, zycze Ci zeby to bylo to!!!! -
Jestem po poród trwał 2h mały niestety nie jest ze mną. Bo był okrecony pępowiną to strasznie
straszne uczucie leży w inkubatorze rano się dowiem kiedy go dostanę.
Idę spać.
Mały ważył 3290 i mierzył 54 cm przyszedł na świat sn o 3:58 5.12.2014kittykate, goto4, aga.just, julianna, Daisy, Marimiko, Martynaaa, HANA, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Na 90% rodze, skurcze mam takie ze musze się zatrzymać jak łapie. 10 % ze umieram. Tak czy siak juz na bank się dzieje. Oby do jechała skurskurcze są co 2 min.
Ita, kittykate, goto4, Daisy, Bukumola, Marimiko, Martynaaa, HANA lubią tę wiadomość
-
Dynamiczna gratulacje!!! Super w koncu sie Mikolaj stara!!!
Ja wstalam z lozka nie moglam juz spac brzuch boli
przedzkadzalo mi to w spaniu jest mocno okresowy spinajacy...
Jestem ciekawa czy ustanie czy sie cos rozwinie...
3mam kciuki za pozostale!!!!
Noc mialam ok nawet przespana fajnie jakbym tak zaczela rodzic to przynajmniej dzis jestem przytomna
i mam sile!Ita, Daisy, Bukumola lubią tę wiadomość
-
Kitty, weź ty się nie nakręcaj jeszcze Dopiero jak ci stwierdzą rozwarcie i regularne skurcze albo odejście wód, będziesz wiedziała na pewno, a tak to tylko się stresujesz. Odpręż się trochę!
Głodna jestem jak szakal, ale zaraz po śniadaniu pewnie pójdę się jeszcze zdrzemnąć. Podziwiam kobitki, które mają jeszcze siłę na cokolwiek na tym etapie ciążyolcia23, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Nie nakrecam sie i nie stresuje juz sie tu wyluzowalam wrecz do domu chce isc
A tu skurcze sie zaczely... Moze stres i strach zrobil swoje a teraz sie powoli organizm odblokowal wlasnie
Od rana u nas 6 cesarek wiec wciaz czekamy na obchod...
Skurcze powoli staja sie bolesne -
eforts i dynemiczna najlepsze gratulacje, niech się dzieciaczki zdrowo rozwijają !
aniar powidzenia, chyba dziś będziesz patrzeć na swoją księżniczkę;
carola fajnie to opisałaś, ja się troche nawet pocieszyłam, że to się tak rozkręca i konczy mega bolem w dość krótkim czasie, najbardziej się boję, że to się zacznie a ja nie zdążę zadzwonić do męża, że rodzimy .