Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha dobreeee
Robi sie ciekawie
Hmm wiecie ze w tej materii nie obowiazuja zadne reguly jak widac i jestem tego idealnym przykladem!
O 18 wzielam kapiel 30 min i wydawalo mi sie ze skurcze ucichly ale nie, dalej takie same, ale nic sie nie nasilaja
Czekamy do jutra! 14 grudnia blisko jestem ciekawa ktora wygra
Ja jednak twierdze ze wytrzymam do 17 moja ginka tez obstawia ze nie, to jest 2:1
Zobaczymy kto mial racje
Jednak chyba ide spac mloda sie uspokoila trochepatiii lubi tę wiadomość
-
Witam serdecznie wszystkie mamuśki.Jestem tu przypadkiem.Dopadła mnie bezsenność i tak się błąkam po forum od kilku godzin bo nie bardzo wiem co ze sobą zrobić w środku nocy.Pomyślałam,że podpatrze co u was słychać a nóż widelec czegoś nowego się dowiem i mądrego nauczę a tu proszę jak wesoło.Część ma już swoje bąble w ramionach (i tym mamusiom gratuluję z całego serca),część jest już "jedną nogą" na porodówce (a tym życze mega szybkich i łatwych porodów )a wszytkim wam grudniówki dużo radości z rodzicielstwa i zdrówka dla was i maluszków.Pozdrownieia od marcówki
P.S.Jestem w głębokim szoku,że macie mamusię trojaczków na forum.Normalnie mnie zatkało.Wyrazy szacunku pani Zuzanno i wiele cierpliwości.Brawo brawo i jeszcze raz brawokittykate, zokeia, goto4, Marimiko, zuza_3 lubią tę wiadomość
-
Jedyneczko w madurowiczu sobie leze. U coebie wszystko juz dobrze?
Kity kochana niech ten wietrzyk nas wywieje na porodowki bo cholera zaczyna mnie to juz meczyc.
W nocy cisza bez skurczow. Zobaczymy po usg i badaniuMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Znacie sie na badaniach? Z krwi wyniki mam takie:
Mocznik 13.8mg (16.6-48.5)
eGFR 122,92 ml (90-120)
WBC 11.7 (4-10)
NEUT 8,6 (1.8-7,7)
MONO 1 (0,2-0,
IG 0,06 (O,OO-0,03
LYM % 16,2 (19,0-48,0)
IG% 0,5 (0,0-0,4)
HGB 10,01 (12-15)
HCT 32,5 (36-45)
MCH 25 (27,5-32)
MCHC 31,1 (32-37)
RDW-CV 14,9 (11,5- 14,5)
MPV 8,6 (8,8-12,0)
Dla mnie to czarna magiaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola, lepiej, dziękuję. Zeszły mi obrzęki, ale ciśnienie ciągle mam wysokie, więc muszę leżeć i przestrzegać diety.
Czy to znaczy, że zostaniesz już do porodu w Madurowiczu? Jak ci tam jest? Jakie robią badania? Na wynikach niestety się nie znam, na tych z laboratorium zazwyczaj dopisują obok normę, więc wiadomo, gdy coś jest nie tak. Chyba to co podałaś w nawiasach to norma?
Kitty, wypychaj tego dziecia wreszcie X)
W ogóle listopadówki mogły mieć liścia, ale grudniówki powinny mieć chyba coś związanego ze Świętami? Mogą np. czekać pod choinką na prezent od MikołajaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 07:47
olcia23 lubi tę wiadomość
-
Hej. My jeszcze w szpitalu. Jutro może wyjdziemy.
Dziś się nadaje do życia i chodzenia. Jas urodzil się 10 grudnia
o 11.08 waga 3850 i 57 cm. Jest cudowny! Więcej napisze jak będziemy w domu.
Gratulacje dla Nowych Mam i za rodzące!goto4, zokeia, Marimiko, Martynaaa, kittykate, Bukumola, Bogusiar80, Ita lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane gratuluje kolejnych porodow!
Czytam zaleglosci z obstawianiem tp Kitty i juz mialam napisac ze dla przekory podam 12.12 Ladna data, a tu prosze Kochana informuj na biezaco .
U mnie wszystko ok, dzidzia ma 1.2cm
Pozdrawiam Was! ♡zokeia, Marimiko, patiii, kittykate, Pollyanna lubią tę wiadomość
-
Dopiero doczytałam, że Kaarolaa i Marceli są w domu. Wzruszyłam się niesamowicie. Tak jakoś coraz bardziej świątecznie się robi.
To może my grudniowki nie falujemy na liściach a raczej na płatkach śniegu?
Dzisiaj spało mi się cudownie. Zaspalismy nawet z młodą do szkoły i mamy długi weekend