Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Ja się zdecyduję na to nieinwazyjne. Niby daje 90% skuteczności, ale jak patrze na ceny inwazyjnego 1200-1500 zł, to jakaś masakra. A poza tym jest prawdopodobieństwo poronienia.
-
Pół godziny nadganiałam posty z połowy(!) dnia..i zmęczyłam się
chciałam napisać kilka odnośników ale wszystko mi się poplątało i nie pamiętam już co i komu.\
Mdłości dzisiaj mi odpuściły. Mam obrzydliwą coca cole zero przy sobie. Przynajmniej ma zero kalorii (i zero smaku:P). ale dzięki temu udało mi si zjeść bez problemu obiad spaghetti
Za to pobolewa mnie lekko niskie podbrzusze albo macica albo nie wiem co mnie tam boli i delikatnie ciągnie. No i zasypiam już, a poół godziny temu wstawiłam pranie bezmyślna ja...eh...
do jutra:)
p.s. gratuluje wszystkim po wizytach dobrych wieści
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
To wrzucę wam jeszcze moje zdjątko wielkiego brzuchola jak na 7t4d.
tak wiem, seksi piżamka:P
http://wrzucaj.net/images/2014/04/30/7t4dm.pngQrczak, Wiola25, aniar lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
gratuluje wielkoludow w brzusiach
ja caly dzien na dzialeczce, opalalam sie i juz sie cala drapie oczywiscie karkoweczka zjedzona, zabek boli i troszke podbrzusze wiec leki i do lozeczka
matko dostalam wysypki jakiejs na udach z przodu i na ok pepka. jak mnie to cholernie swedzi
dobrej nocki kobitki. ucalujcie swoje dzidzioszkiMarimiko lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
dzieńdobry! Komu kawkę?
Karola- ja bym koniecznie z tą wysypką podeszła do lekarza!
Kas- heh proszę, jaki świat mały !
Marimiko- fajny brzuchol. Mój wygląda jak w 5 mc, więc się nie pochwalę po połowa to pewnie jeszcze "moje"oponki
Ależ piękny dzień dziś się zapowiada! M wrócił z nocki, poczekamy z młodą aż sie wyśpi i może do teściów podjedziemy. Lubię takie leniwe dni gdy wszyscy są w domu.
Czuję się dziś dobrze- na razie żadnych mdłości.
Wiola25, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Kochana mdłości raz sa a innym razem ich nie ma nie panikuj może wczoraj odżywiałaś się lżej i stąd Twój żołądek dał Ci spokój zresztą poczekaj do końca dnia bo jeszcze mogą przyjść i tedy będziesz miała ich dość.
Staraj się nie martwic kiedy czujesz się dobrze raczej wtedy gdy źle ( ból brzucha z plamieniami itp.