Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya macie cos takiego, ze jak kichniecie lub mocniej kaszlniecie to was w srodku tak jakby poderwało, tak jakby cos sie wyrwalo...
ja tak mam i musze sie w poł zgiac zeby ten bol przeszedł, az łzy w oczach sie pojawiaja, a po kilku sekundach zupełnie ustepuje.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarola - też się martwiłam, bo kichałam przez 1,5 tyg. a przez tydzień kaszlałam (byłam chora). Z tym kichaniem tez dziwnie było, bo dosłownie co 2-5min kichałam, więc już sama byłam tym zmęczona. Na szczęście dziecku nie zaszkodziło, kosmówka cała, krwiaka nie ma.
Ja myslę, że nasz organizm jest tak stworzony że takie rzeczy nie szkodzą dziecku... Jakby nie patrzeć kichanie to coś naturalnego, to nie jest jak skakanie czy upadek, więc raczej nie powinno szkodzićale wiem, że jak się prycha co chwilę, to są głupie myśli...
nati04 - witaj
Marmiko - haha rozbawiłaś mnie tym opisem pobeirania krwi
Magdalena - mój też idzie ze mną, również byłam w szoku, że sie zgodził
ja miałam dziś iśc na krew, ale byłam totalnie zdechła, nie wiem czy do jutra się zwlekę. Aż w szoku jestem, bo zawsze miałam dość leżenia w łóżku, a teraz kompletnie 0 siły i cięzko mi z niego wstać.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie, jest Fasolka, serce bije
Pani dr powiedziała, że jeszcze powoli, ale na tym etapie nie ma powodu do zmartwień. To 6 tydz i 6 dzień, częśtość akcji serca (HR) 133, chyba dobrze?
Na plamienia dostałam dupka, choć podczas badania pani dr nie widziała nic niepokojącego, ale dała skoro się pojawiają.
Strasznie się cieszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 20:42
kaarolaa, Marimiko, Nati89, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorid- kurcze ja daleka jestem od picia 3litrow fla mnie litr to juz jest baaaardzo duzo a jeszcze wiecej to napewno nie dam rady.
karolaa ja mam pojutrze i tez mi sie strasznie ciagnie. a ide na 8.50 wiec jak tylko rano wstane to juz zmykam do lekarza. nie licze na nic bo to na nfz wiec zobaczymy czy cos uprosze natomiast w piatek na 19 ide do swojej prywatnie to juz tam bedzie konkretniekaarolaa lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
kaarolaa - z tym kichaniem to nie zwróciłam uwagi do chwili temu kiedy kichnęłam i tak jakby coś podskoczyło w środku - śmieszne takie. Przy czym warto zwrócić uwagę, że co do zasady kicham dosyć mocno i głośno (tak mam). Wiec siedząc np. w pracy na krześle na kółkach zawsze odjeżdżam do tyłu krzesłem a głową "prawie" uderzam w stół
Mam nadzieję, ze to nic nie robi wewnątrz złego - jakoś wcześniej nawet o tym nie pomyślałam by to mogło coś złego spowodować...ale tak jak mówi kiara - natura by takiego zonka nam nie zrobiła chyba
p.s. na wszystkie wizyty chodzę z mężem (do gabinetu). Zawsze serdecznie zapraszali tatusia do środka:)
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
dzien doberek ciezaroweczki moje
mnie tez dzis mdli a wlasnie zaraz bede wchodzic do dentysty i boje sie ze puszcze pawia na. fotelu haha
jutro wizytka ide na 8.50 juz sie nie moge doczekacMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
ewelinka ja dzis mialam takie straszne sny.. bo pare kobitek poronilo w 9tyg. wczoraj przeczytalam i w nocy snilo mi sie ze poszlam do gina a tam serduszko nie bilo no i oczywiscie dzisiejszy dzien zejdzie na myslenie ale jak zaczynam zle myslec to od razu pukam sie w gloweMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm