Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeju kilka dni mnie nie było i tak się naprodukowałyście, że nie mam szansy nadrobić
Trzymam kciuki za wszystkie i każdej zdrówka i miłego dnia życzę
Dla mnie powoli dłuży się ten czas....
Siedzę na zwolnieniu, bo mam rwę kulszową i cierpię niemiłosiernie..
Już chciałabym duży brzuchal- wtedy wiedziałabym że wszystko jest w normie i dzidzia się rozwija, a tak to od 24 kwietnia kiedy ostatnio widziałam kropka- mam wrażenie że go tam nie ma, przez to że jeszcze go nie czuje i nie widzę brzucha który rośnie. Oby do kolejnej wizyty (jeszcze ponad dwa tygodnie)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez juz po wizycie, jest maluszek prawie 9 mm serduszko bije 143, wg belly mam 6t3d wg usg 6t6d ale ginka mówi ze w tym czasie to sie wszystko zmienia dalej biorę dupka 3x1 i luteinie dowcipna 2x1 i dostałam jeszcze jakieś globulki bo mam duzo sluzu. Dalej dostałam l4 i mam odpoczywać. A no i sterta badań krwi do zrobienia. Maz był ze mną i mu sie podobało / chyba wszystko bardziej do niego dotarło kolejna wizyta prywatna 23 maja a juz 12 maja w poniedziałek idę do innego lekarza na NFZ żeby mi dał skierowanie na badania żeby choć trochę zaoszczędzić. Mdłości dalej są ale bez wymiotów. Uff...
aniar, kaarolaa, Kiara, Marimiko lubią tę wiadomość
-
No niby już 11 tydz. ale jakoś tak ten 3 miesiąc się wlecze. Tak bardzo bym chciała żeby już się skończył ten magiczny trzeci, potem mam wrażenie, że jakoś bezpieczniej się poczuję.
-
NaamaH6669 super fasolka, ja w tym czasie miałam fasolkę 6,5 mm
Wypoczywaj.... i zdrówka -
naamah gratuluje fasolki
ja juz po wizycie u dentysty, mam lekarstwo wlozone i mam sie modlic przez 3 miesiace zeby dzialalo a jak nie to kanalowe leczenie. i moje pytanie brzmi miala ktoras z was kanalowe leczenie w ciazy?Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
aniar, mamy podobne terminarze...
Ja byłam 18 kwietnia na wizycie a teraz mam na 22 maja czyli chyba tego samego dnia będziemy miały wizyty. To szmat czasu jeszcze jest...
Cały czas mam wrażenie że dziewczyny chodzą do ginów częściejaniar lubi tę wiadomość
-
bursztynka takie masz wrazenie ze co chwile chodzimy bo duzo nas jest i co chwile to jakas ma wizyte, niektore kobitki tez chodza do 2 ginow wiec tez inaczej
ale mi sie spac chce ;/Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Witajcie dziewczyny
Mam ostatnio strasznie dużo na głowie, dlatego rzadko do Was zaglądam.
Trzymam kciuki za wszystkie plamiące i chorujące, żeby wszystko było dobrze.
Jutro i jaj mam wizytę i liczę na pięknie bijące serduszko
Mam pytanie, czy w ciąży można brać Apap? Dopadł mnie dziś potężny ból głowy i niestety bez procha się nie obejdzie Myślicie, że jedna tabletka nie zaszkodzi?kaarolaa lubi tę wiadomość
-
A ja mam problem. Bo szefowa poprosiła, czy mogłabym wpaść pod koniec tygodnia uporządkować swoje sprawy, bo od poniedziałku ktoś siądzie na moim miejscu i zaznaczyła, że jeśli lekarz pozwoli. A ja nie mogę się skontaktować z lekarzem... Nie wiem, co robić. Plamień nie mam, czuję się dobrze i zastanawiam się, czy na te kilka godzin iść do tej pracy...