Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witaj Anna
ja też Ania
widzicie Wy tutaj o mdłościach i innych, a ja oprócz tego, że nie dostałam okresu to bym się nie pokapowała, że jestem w ciążybóle jak na @, więc jej się spodziewałam, a jak już wiedziałam to tylko jajniki dawały znać o sobie, ale skoro już powstały zaczątki łożyska to i one przestały niepokoić, czasem jeszcze brzuch zaboli, ale to macica się rozciąga
poza zgagą, która też ustała to nic, no może pełniejsze piersi i to tyle.... ale mam nadzieję, że Dasolka rośnie zdrowo
a Wy się martwicie, że objawów nie macie, a ja co mam powiedzieć ?
nie porównujcie też ciąży do ciąży, bo każda jest inna nawet u jednej Mamusi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaha ja też Ania!
Itaprzykro mi bardzo... mam nadzieję, że to błąd labolatorium.
Milcia u mnie dziś dalej plamienia, ale nie czerwone tylko znowu cappuccino, tzn. takie były jak wstałam, teraz już nie ma nic.
Madzialena witaj!
brzuch mi urósł
i obudziłam się z pooootwornymi mdłościami. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny widzę, że jakaś czarna seria w naszym wątku. Ja dzisiaj zmierzyłam temperaturę jak codzień i spadła, zrobiłam test ciążowy i kreska testowa nadal jaśniejsza od kontrolnej a powinna już dawno być w tym samym kolorze co druga? Jaki wniosek? Coś jest nie tak. Zaklinałam się, że nie zrobię bety, ale poszłam ją dziś zrobić, wyniki jutro po 11 i oczywiście czekam jak na wyrok i nie myślę pozytywnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Kiara współczuję przeżyć na IP i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Co do objawów to ja też żadnych oprócz bólu i tkliwych piersi nie mam.
Dziś byłam znowu robić betę i progesteron ale to już ostatni raz.
Itamocno wspieram
Za wszystkie mocno trzymam i modlę się aby nasze Fasolki zdrowo się rozwijałyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 09:23
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
blue00 wrote:czasaem beta spada przy ciazy blizniaczej gdzie jeden zarodek umiera,potem beta znow wzrasta,ale dobrze,ze idzisz do gin,on moze ci wyjasni w czym rzecz
Ita kochana faktycznie nie przyrosło, przypomnij kiedy masz wizytę? Powinnaś jak najszybciej pójść na kontrolę - mam nadzieję tak jak napisała Kiara że to błąd laboratoryjny. U mnie jak ledwo co przyrosło też się tego trzymam - no cóż jakąś nadzieję musimy mieć
Macadamia mój test też jak na złość nie chce pokazać wyraźnej kreski, trzymam kciuki za Twój DOBRY wynik bety, bo inaczej być nie może:) U mnie temperatura też szaleje, ale jak patrzę na wykresy dziewczyn to większość ma jakieś zachwiania. Póki nie zbliża się niebezpiecznie do tej z przed owulacji to jest dobrze :)Udostępnij może swój wykres?macadamia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPismak dziękuję :*
Ewelcia w takim razie trzymam kciuki żeby u Ciebie to było to (że ciąża bliźniacza była i 1 zarodek został).
Dziewczyny, nie mierzcie temperatur teraz... po coTylko dodatkowy stres, a tempka w ciąży naprawdę nic nie mówi... niektóre kobiety mają góra -dół a jakoś są w ciąży dalej.
-
nick nieaktualny