Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa - super wieści i super kropek
ewelinka_shn - 3mam kciuki - czekamy na info
naaamah - też myślałam o tej babce, ale w końcu padlo na innego (dr Szczypek z Gdyni-Chwarzno)
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Karola88 dziekuje za info. Ja nie bede zwlekac. Jutro dzwonie do Poznania na Kryszewicza. Tam juz maly byl badany i leczony na powiekszone wezly chlonne na szyi. Wtedy mialam galara jak bylo podejzenie o chloniaka. Nie zycze nikomu. I to lezelismy w grudniu na same mikolajki. Ale wyszlo, ze w organizmie mial wirusa i to bylo przez to. Zwalczyli i jest ok
-
U mnie rodzinka wie
W pracy jak bylam ostatni dzien dziewczyny i chlopaki daly mi zelazko z funkcja prasowania w pionie i kartke na pamiatke. Mam nadzieje po macierzynskim znalezc inna prace.
Dziewczyny co pijecie? Co wam smakuje? Mi nic nie smakuje i jak narazie bardzo malo pije. Ble herbata, ble soki,nawet woda jest ble. Pijecie kawe? Ja nie pije w pierwszej ciazy pilam do pozna i kiedys na ktg mial za szybkie tetno. Kazali mi odstawic dla dobra maluszka. Nie wiem co mam pic -
Bogusiar80 wrote:U mnie rodzinka wie
W pracy jak bylam ostatni dzien dziewczyny i chlopaki daly mi zelazko z funkcja prasowania w pionie i kartke na pamiatke. Mam nadzieje po macierzynskim znalezc inna prace.
Dziewczyny co pijecie? Co wam smakuje? Mi nic nie smakuje i jak narazie bardzo malo pije. Ble herbata, ble soki,nawet woda jest ble. Pijecie kawe? Ja nie pije w pierwszej ciazy pilam do pozna i kiedys na ktg mial za szybkie tetno. Kazali mi odstawic dla dobra maluszka. Nie wiem co mam pic
Może rób sobie koktajle owocowe, takie smoothie ? już ciepło jest ja sobie z lodem i jogurtem naturalnym robie z kiwi, babana, truskawek granata,co tam mi wpadnie do głowy tylko nie łacze za dużo staram sie 2 max 3 owoce pyycha !
Aha i białą herbatę z granatem pije ostatnio mi smakuje. Kawe sporadycznie co drugi dzien małąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 14:26
-
nick nieaktualny
-
Ja pije herbate ale tylko czarna, sooki owocowe, koktaile, capuccino, wode, czasem tez cole jak mam ochote,
Ale bedzie obiad ojojo wlasnie go dokanczam, makaron z kawalkami lososia, i sosem z pomidorow, ziol, czosnku, sera guana padano, jogurtu, z dodatkiem brokulow mmmmmmmmMarimiko lubi tę wiadomość
-
Ja piję jedną słabą kawę dziennie (większą filizankę)z 1/4 mleka. Tak mi lekarz pozwolił. chociaż wokresie nawiekszych mdłości w ogóle jej nie piłam bo niałam ochoty, ale jak mdłości minęły to wróciła do łask. Herbatę robię w rpacy ale nigdy jej nie wypiłam - więc sobie darowałam.
Też mało piję - jakos nic mi nie wchodzi - nawet moja ukochana woda z cytryną;/
Soki jakoś ble - ew. ice tea.
Czasem cola jak ciężej na żołądku. Za to kompot z wiśni mojej mamy świetnie wchodzi
NaamaH - lepiej wyciśnij cytrynę do wody - te wody smakowe to straszna chemia..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 16:12
kaarolaa - super, że z Kropkiem wszystko w porządku
Czekamy na relację Ewelinki teraz
Dziewczyny, chcę dostać ksero/odpis badań, które szczerze mówiąc zrobiłam w jednej placówce tylko dlatego, że były na NFZ. Moja poradnia też na NFZ, ale znacznie mniej badań zlecają refundowanych. Tam trzeba pisać podanie, które rozpatrują w ciągu 2 tyg. Boję się, że mnie o jakieś naciągactwo oskarżą wiem, że pewnie przed wizytą mi ich nie wydadzą, bo NFZ płaci dopiero po odbytej wizycie.
Pytanie tylko brzmi, czy będę musiała w podaniu pisać uzasadnienie jakieś? Czy po prostu to moje prawo i nie muszę się tłumaczyć dlaczego chcę te wyniki? Nigdy nie prosiłam o kopię/odpis wyników więc nie wiem jak to jest...
A jeśli trzeba podać powód to przychodzi Wam jakiś sensowny do głowy?
Boję się, że będą robić problemy, bo to przychodnia przyszpitalna, więc jeśli zrezygnuję z ich usług, to pewnie i nie będę rodzić w ich szpitalu, więc nie będą mieć kasy ze mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 17:24