Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola nie mogę się doczekać tej Twojej wizyty tego 9 czerwca. Na pewno Kropek będzie już duży i będzie robił fikołki na 10000%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 18:31
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny musi byc dovrze, a obawy bedziemy miec do samego porodu, ja sie dzisiaj troche uspokoilam, widzialam ze serducho bije i rusza raczkami wszystko bedzie dobrze po postu musimy w to wierzyc
Karola zobaczysz kropka jak sie ruszakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajka wrote:Karola nie mogę się doczekać tej Twojej wizyty tego 9 czerwca. Na pewno Kropek będzie już duży i będzie robił fikołki na 10000%
-
kaarolaa wrote:juz powinien byc duzy, okolo 6 cm powienien wtedy miec i ruszac sie jak szalony tylko mnie najbardziej niepokoi fakt zatrzymania sie serduszka...jeszcze w 9 tyg moze sie zatrzymac, a ostatnio widzialam maluszka wlasnie na poczatku 9 tyg, schize mam
nic się nie zatrzymało jesteś już w 11 tyg i masz objawy więc dzidzi się rozwija a już teraz serduszko nie staniekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Chciałam przeczytać wszystko, ale tyle tego było, że usnęłam.
Nati serrdecznie Ci gratuluje!! Sliczne maleństwo
U mnie w związku z tą aurą to zerowa ochota na jakiekolwiek działania. Wróciłam z uczelni i leze. Najchętniej to bym ciągle spała. Ajj, kiedy to minie.
Nati89 lubi tę wiadomość
-
Nati śliczny maluch, ja jutro idę na badanie, niestety od weekendu dopadł mnie kaszel który od wtorku jest dość silny no i muszę brać leki, masakra, strasznie męczy, czasem się zastanawiam co czuje kropka jak ja mam atak kaszlu, nieźle musi nią tarmosić ;/ a jeżeli chodzi o psy to my się zastanawiamy nam owczrkiem szwajcarskim.. może kiedyś
kaarolaa, Nati89 lubią tę wiadomość