Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nati wszystko będzie super
Rowno za tydzień juz bede po wizycie... niech to szybciej mija bo chce juz zobaczyć jak urósł moj Maluch ;*
Ja póki co nie smaruje się niczym... od drugiego trymestru planuje coa kupic. Tylko mysle czy babydream czy balsam dla kobiet w ciąży z ziaji.Nati89 lubi tę wiadomość
-
Ja nie farbowalam wlosow a i tak rudus mi sie urodzil i szwagierce tez. Nie mozna patrzec przez wizjer w drzwiach bo dziecko bedzie mialo zeza prycham na to a i wisiorek na szyi. Ja nosilam az do dnia porodu lancuszek z obraczka bo mi na palec nie wchodzila. Porod bez problemow
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie planuje pójść do fryzjera i w nosie mam całe przesądy:) Moja teściowa była oburzona, że zabrałam Kacperka do fryzjera przed skończeniem roczku przez niego bo wtedy się dziecku rozum obcina:p
Nati czekamy na wiadomości!Nati89 lubi tę wiadomość
-
Ja mam mame fryzjerke i chce w przyszłym tygodniu po wizycie u gina pojechać zrobić odrosty. Wg usg bede juz w drugim trymestrze... po wizycie tez zmienie suwak. W pierwszym trymestrze wolalam chuchac na zimne i nie farbowac mimo ze re odrosty wyglądają paskudnie.
-
Witam
Ależ jestem leniwa Do tego paskudna pogoda za oknem, nic tylko spać się chce. No więc zaliczyłam kawkę u koleżanki, po czym wróciłam do domu (rodziców), zjadłam drugie śniadanie i położyłam się spać. O 15 mama obudziła mnie na obiad. Pojadłam i chętnie znów bym poszła spać Nie wiem już sama, czy to pogoda, czy hormony. A może jedno i drugie...
A z rana nawrzeszczałam na TŻa aż się poryczałam z tego. Ale sam jest sobie winien, bo gada jakieś głupoty, że długo nie pożyje i będę miała spokój. Więc mu wygarnęłam, żeby nie chrzanił takich głupot, bo ja pod sercem jego dziecko noszę! Powiedział, że histeryzuję, ale potem już się nic nie odezwał, pewnie dotarło do niego, jaką głupotę palną Eh faceci Czasem zastanawiam się kto tak spartolił robotę programując im mózgi
Uśmiałam się z tych wszystkich zabobonów Wytarmosiłam dziś psa koleżanki, to znaczy, że moje dziecko urodzi się kudłate, ale też regularnie się depiluję i ostatnio wpatrywałam się też w księżyc, więc chyba będzie łyse na głowie z owłosioną resztą ciała A do tego większość z nas tutaj powinna zostać na zawsze w ciąży, bo przecież fotografujemy swoje brzuchy Hehe co za brednie!
Ścinałam i farbowałam włosy jakoś na początku ciąży i za za jakieś max dwa miesiące znów zamierzam iść do fryzjera.
Ja się jeszcze niczym specjalnym nie smaruję, ale zastanawiam się nad tą oliwką z rossmanna, skoro tak ją polecacie. Mój TŻ używa oliwek do golenia głowy na "0", więc jak mi nie podpasuje, to mu oddam
Wczoraj idąc przez miasto pachniało mi fast-foodami i miałam na nie straaaaszną ochotę. Na szczęście panie kucharki w restauracji u TŻ zaserwowały mi rosołek z makaronem własnej roboty i pierogi ze szpinakiem i było pyszne. Zaspokoiłam nieco apetyt
kaarolaa, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Milcia mnie wczoraj też tak bolał, że dzień zaczęłam od no-spy. Ale u mnie to był ból taki bardziej od środka, jakby mi ktoś rękę wsadził i chciał wyjąć macicę! Przepraszam za dosłowność Na szczęście koleżanka, która ma troje dzieci pocieszyła mnie, że to normalne i ona też miała takie bóle.
-
nick nieaktualny
-
Laski ja już się farbowałam.
Tetaz jestem u siostry która jest w 8 miesiącu i właśnie kolejna siostra farbuje jej włosy a zaraz obetnie i mnie i ją.
Zreszta siostra w poprzedniej ciazy rtez sie farbiwal i scinala a uwierzcie syn jest i bardzo ladny i madry
Mi babcia powiedziala zebym nie nosila spodni z gumka, mniemam ze getry tez sie zaliczaja bo dziecko pepowina sie okreci!!!
Ja uzywalam oliwku ale tez szalu nie bylo, kupilam ten balsam rossmanowski to nie wiem jwszcze jaki bedzie efekt ale b kiepsko sie rozsmarowuje i bio oil dobrze sie rozsmarowuje ale jest drogi. Obydwa uzylam po razie takze za jakis czas dam znac jak efekty.
Ja wyrwalam troszke wloskow z brzucga zimnym woskiem, w ogole mnie to nie bolalo takze nie sadze zeby mialo kiepski efekt, uda depiluje cieplym woskiem. -
nick nieaktualny
-
Mnie czasem zaboli lub zakuje ale po chwili przechodzi... albi boli mnie np tylko z lewej lub prawej strony jakby jajnik... te zabobony sa śmieszne. Gdybyśmy tak mialy w nie wierzyc to bysmy 9 mcy w łóżku pod koldra siedziały
kaarolaa lubi tę wiadomość