Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bogusiar80 wrote:A za pare minut jade zawiezc staruszka do chirurga. Chyba beda mu cos amputowac zobaczymy
co sie stalo? dlaczego amputacja?kaarolaa wrote:czesc mamuski
a ja o mały włos a zaliczylabym pierwszego pawia przy myciu zebow...juz mna trzesło, oczy we łzach ale nic nie poszło...tylko tyle, ze cieplo mi sie zrobilo i szybko skonczylam myc zeby...
Doris-83 wrote:Karola88 jak Ci fajnie,że czujesz maluszka:-)
kaarolaa, Doris-83 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Gratuluję udanych wizyt
Furia Trzymam mocno kciuki, żeby kotek się znalazłJa mam dwa w domu i nie wyobrażam sobie co możesz czuć - nie poddawaj się, może się znajdzie.
Ja dzisiaj mam taki apetyt, że zapas jedzenia na cały dzień zjadłam do godz. 10 i teraz będę w pracy głodowaćFuria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
teraz kochane szybciutko nam zleci, najgorszy jest ten 1 trymestr bo najbardziej sie martwimy a pozniej jak bedziemy czuc ruchy malenstwa codziennie to bedzie wiadomo ze wszystko okMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
a ja nic nie mogę jeść wczoraj przed genetycznym nałożyłam pomidorowej z ryżem i...zostawiłam... wydała mi się kwaśna i niedobra!
już nie wiem co jeść dalej same owoce,koktajle, piwo 0,00 z sokiem, woda,
dziś chyba jakiś prosty makaron na szybko zrobie
a mam wizyte u mojej gon prowadzacej ciążę - będzie L4!!!!! -
Bogusia srednia powinni wyliczyc od pelnych dochodow, dlatego ja np dostalam wyzsza pensje bo normalnie mam tylko podstawe a premie kwartalne wiec srednia roczna wyszla mi lepsza niz pensja. Wiec dziwne ze dostalas mniej.
Ja chyba ruchow ni czuje, tzn czasem cos tam czuje ale narazi nie interpretuje tego jako typowe rychy aczkolwiek czuje obecnosc dziecia w brzuchu
A jeszcze nawiarze do pizzy, moim zdaniem swiezo robiona pizza moze jest kaloryczna ze wzgledu na ciasto drozdzowe czy ew sosy ale zeby byla nie dozwolona w ciazy to nie wydaje mi sieBajka lubi tę wiadomość
-
Karola zazdroszczę Ci takiej temperatury. My w nocy mieliśmy 26 st. w mieszkaniu!!! Jeśli tej nocy się to powtórzy, to robię zdjęcie termometru, bo mi nikt nie wierzy. 3 piętro, stara kamienica, okno otwarte i całą noc gorączka! A do tego jeżdżące pod oknem samochody
Jak włączę wentylator, to z kolei on mi spać nie daje, bo brzęczy
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Idę po koleżankę do przychodni (właśnie ma wizytę u naszego gina) i pójdziemy sobie trochę poleniuchować do mnie na działeczkę
Upiekłam drożdżówkę, tzn. maszyna upiekła
i będziemy ją wcinać razem z kawą mrożoną
Nawiasem mówiąc to ta koleżanka, którą poznałam dzięki OvuFriend. W życiu bym się nie spodziewała, że poznam tu kogoś z mojego miasta i że przypadniemy sobie do gustu
Do późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:31
kaarolaa, julianna, Furia, Doris-83, Niespodzianek:), Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Super !!!! Qrczaku
fajnie że się zakumplowałyście - ja też bym chciała kogoś takiego poznać
mam kilka kandydatek na forum fasolki kwietniowe z krakowa
ale muszę poczekać aż pojdęna L4 bo teraz kompletnie nie mam czasu no i jestem przed przeprowadzkąQrczak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja na szczescie mieszkam na 1 pietrze, ale balkon i okno w kuchni otwarte co by jeszcze wiecej przeciagu było
ogolnie jest znosnie i daleko nam do upałow z południa czy zachodu kraju
najbardziej szkoda mi mojego meza, od rana do godz 20 siedzi w polu na strzelnicy w pełnym umundurowaniu, a w Toruniu ma byc ponad 30 w cieniu....dobrze, ze to juz koncowka szkolenia, do konca czerwca tylko... -
nick nieaktualnyz mojego miasta sa jeszcze 2 fasolki na ovu i jedna, ktora sie stara...a najlepsze, ze ta ktora tez przystepowala do in vitro jest z mojego osiedla
ale narazie sie jeszcze nie spotkałysmy...ona chyba pracuje, a ja nie moge wychodzic na miasto...moze pozniej sie stykniemyDoris-83, Qrczak lubią tę wiadomość
-
ode mnie z miasta jest duzo kobitek jedne zawansowane jedne mniej:) narazie goraco wiec sie nie umawiamy ale jak zrobi sie chlodniej to na pewno na jakies lody pojdziemy:)
Qrczak lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
witajcie dziewczyny rzadko się odzywam ale codziennie czytam:)
za dużo piszecie żebym mogła to nadrobićprzez córkę mam dzień cały wypełniony:)
-
ja też miałam wczoraj usg genetyczne mój maluszek nr.2 nie chciał za bardzo współpracował wiercił się przewracał miał czkawkę całe 15 min dopiero później zasnąa z konkretów to wszystko jest super
NT 1,7
maluszek ma 6,2cm wyprzedza suwaczek prawie o tydzień(ale córka też tak gnała)
narządy wszystkie ok
serduszko 160 uderzeń na minutę
super było go znów zobaczyć jak radośnie sobie fika:)
teraz następna wizyta 26 bo to było jako usługa i zwykłego badania nie było
-
gratuluje dobrych wieści z waszych wizyt:)
https://bellybestfriend.pl/cms/File/usg_gallery/d9da4f8dc91762f2525019fa4b043b3f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:56
aniar, kaarolaa, Kiara, Marimiko, Niespodzianek:), Qrczak lubią tę wiadomość
-
Trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki- bez USG wizyta ale za to liczę na L4
HANA, Furia, Qrczak lubią tę wiadomość
-
julianna wrote:karolaa super masz pogodę, a Toruniu upał, w biurze mam 30 stopni ;-/
wszystkie wiatraki chodzą i okna pootwierane - duszno i nie pomaga