Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
furia piekne kociaki. ja jeatem zwierzeciara. podobno jak bylam mala widzialam film w tel o chorej zyrafie i chcialam ja przygarnac:) ja wszystkie zwierzatka moglabym miec kocham je ponad zycie i zawsze placze jak widze golabki przejechane
ja dzis na obiadek mam wczorajsza zupke kalafiorowa a na 2 danie pizze na dzialeczke sobie zamowimy :p a co. mam nadzieje ze nic mi dzisiaj z gardziolka nie wyjdzie bo wszystko na to sie zapowiadaFuria lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Ja tez zawsze chcialam wszystkie zwierzaki przygarniac
Ja z 2 dni temu mialam taki dzien ze ciagle mi niedobrze bylo, blehh koszmarOstatnio przepyszna pizze jadlam z sosem BBQ, boczkiem, kurczakiem, papryka i cebulka
pizeria dominos - polecam bo jest tez w pl:)
Na 2 zrobie leniwe z maselkiem i cukremEwka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Furia - nie doczytałam.
Myślałam, że masz biegające kociaki i po prostu gdzieś się jeden zawieruszył. Przecież zdarza się kotom wychodzącym czasami nie wrócić na noc. W takiej sytuacji tym mocniej ściskam kciuki bo jak kotek był nieprzyzwyczajony do spacerków to mam nadzieję, że ma instynkt samozachowawczy i wie jak wrócić do domku...
Może warto porozwieszać ogłoszenia po okolicy? -
nick nieaktualny
-
Furia- Ita dobrze radzi, porozwieszaj ogłoszenia, może ktoś zabrał do domu przerażonego kociaka i nie wie nawet, że on ma właściciela
-
Marimiko i pozostałe, które łykacie żelazo- co łykacie? Sorbifer/ tardyferon czy może coś innego lekarz zapisał?
-
Kaarolaa nic po Tobie nie widać, ja niby 3 tyg przed Tobą ale już mi brzusio urósł, a martwiłam się że nie będę mieć
Już mam problem z ukryciem
-
U mnie lekarka rodzinna daje skierowanie na morfologię bez problemów. Ale badania np które zleca gin na hormony czy cokolwiek ona nie może ponieważ nie ma uprawnień. Kiedyś się pytałam, chętnie by mi dała, ale nie mogła.
Furia kociaki ładneaczkolwiek nie przepadam za tymi zwierzakami
Ja mam dwa psy na dworze
Kiedys miałam królika miniaturę w domu
Tylko ten zbój w okresie przed zimowym mi uciekł z klatki i się nażarł trutki na myszy która była za szafą wrrrr i po króliku
A na osiedlu w dwupokojowym mieszkaniu z trzema braćmi mogliśmy mieć tylko chomika
-
aniar - ja wczesniej brałam sorbifer durules - ale to zanim zaszłam w ciąże bo już wtedy miałam anemię. Apotem mi gin zmienił na tardyferon fol.
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Karola, ślicznie wyglądasz
z brzuszkiem będzie jeszcze śliczniej
Furia, też pomyślałam o ogłoszeniach ze zdjęciem powieszonych w okolicy i może na jakiś portalach lokalnych w necie i na fb. Może ktoś go przygarnął i nie wie gdzie oddać. Jest śliczny ten maluch.
Ten filmik o niezamykaniu dzieci widziałam rok temu, drug raz nie odważę się obejrzeć, bo pamiętam że miałam ciarki i płakałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W okolicy masa turkow jest wiec nawet jak by ktos go zabral to by sie nie przyznal
Bardziej myslalam zeby zaproponowac tureckim dzieciakom kase za znalezienie naszego kociaka. Ja mysle, ze on nie dal sie zlapac, bo ma silnie rozwiniety instynkt lowcy, ciagle polowal, kazda mucha, osa byly jego no i nieraz z tym naszym 2 kotem sie laly ( dla zabawy ). Ale odpale dysk przenosny, gdzies musze miec jego aktualne zdjecia, to porozwieszamy.
Karola chudzino
Ja lykam Tardyferon. -
nick nieaktualny