Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza ale super :)3 maluchy - niesamowity widok
Marimiko faktycznie duży ten Twój dzidzii prześliczny
Ja mam jutro genetyczne o 16.45 , Kochane za każdy kciuk będę wdzięcznaściskam Was mocno
Milcia, Furia, Bogusiar80, Doris-83, kaarolaa, aniar, Marimiko, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Paula jaki brzus malenki
Zazdroszcze takiego tyci tyci
Zuza CUDA !!!!! Niesamowite ze 3 rodzenstwa sobie w 1 pecherzyku zyje, i jakie to wspaniale, ze od poczecia nie sa sami
Marimiko piekny okruszekSpory juz
Jejj ciekawe ile moje malenstwo bedzie mialo 27 na wizycie
Musze zaraz podsluchac co tam u niego
Bajke bedzie dobrze, zdjecia skarba dla ciotek prosimy
9 rano a skwar niesamowity. Siedze przy wentylatorze.
Ktora to wczoraj o pasztecie pisala ? Przyznawac sie !Bylam w lidlu i ten pasztet na mnie patrzyl... taki moj ulubiony z jablkiem i cebulka <2 mniam, dobrze ze tylko 1 pojemniczek kupilam hehe.
Wychodzimy z zakupow i co ? przed sklepem w duzym, drogim aucie, w drogich fotelikach, siedzialy SAME dzieci w wieku ok 2 lat, bylo ich 3 ! Okna uchylone, ale co to zmienia skoro samochod nie byl w ruchu... SPrawdzilam czy nie sa rozpalone, i czekalam az szanowna mamusia wroci... No co za bezmyslnosc !!!!Marimiko, Bajka lubią tę wiadomość
-
Furia po śniadaniiu robi się ciut większy, a wieczorem to juz wogole jest duży
niech rośnie maleństwo, a rośnie bo czuję jak mnie czasami w podbrzuszu ciągniena tym etapie całe +3,5 kg.
ZUZA piękny widok, czegoś takiego to moje oczy nie widziały jeszcze -
Zuza niesamowite te 3 maleństwa i dla mnie nie pojęte, że lekarz jest w stanie wymierzyć sprawnie 3dzieciaczki już za 1 podejściem
Marimiko brawa za podejście. Dla mnie też genetyczne nie miały znaczenia bo przecież nie mogłabym krzywdy zrobić mojemu dziecku.
Rozmawiałam jednak z teściową (pielęgniarka z ginekologii) czy jest sens robienia szczegółowych badań USG i powiedziała, że TAK, bo jakby były jakieś nieprawidłowości np. z sercem to można zrobić operację prenatalną.
ewelinka kciuki zaciśnięte!
Bajka kciuki przyszykowane do zaciskania!
ewelinka_shn, kaarolaa, zuza_3, Marimiko, Bajka lubią tę wiadomość
-
Hej Mamuśki
Zuza - widok niesamowity, pierwszy raz w życiu widziałam trojaczki jednojajowe i aż z zachwytu zawołałam męża, żeby mu pokazać Twoje cudeńkacoś pięknego!
Marimiko - strasznie duży ten Twój maluch i jak pięknie widoczne serduszko! Gratulacje!
Paula - brzusio śliczny choć maleńki, ale i Ty chudzinka straszna jesteś! Zresztą, tak patrzę, że jak większość z grudniowych mamusiek
Ja niby jakiś tłuścioch nie jestem, ale przy Was czuję się jak kotlet
Bajka - moje kciuki masz na 100%!Marimiko, Bajka lubią tę wiadomość
-
Kochane dzisiaj po 20 wizyta! Oby wszystko było ok:-) Panikuję.
Poryczałam się bo na tvn style pokazują 33 niezapomniane bajki i był Król Lew .....i tak mnie te wgragmenty wzruszyły....ehhh oczy w mokrym miejscu mam.ewelinka_shn, kaarolaa, Ita, aniar, Bajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc
paula i kto tu jest chudzinka, toc Ty chudsza ode mnie jestes
Bajka juz masz na jutro zestaw kciukow
ewelka za Ciebie sciskam ale bedzie dobrze, juz tylu lekasrzy Ci to potwierdziło
Ita masz racjewlasnie dlatego trzeba robic usg, mozna szybko skorygowac niektore wady...
Furia u nas koniec upałow narazieteraz jest bardzo przyjemnie
ewelinka_shn, Bajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i lecę nadrabiać co wczoraj naskrobałyście
A jak chcecie mazać się jak dzieci to obejrzyjcie.
http://blog.petflow.com/he-was-ignored-his-entire-life-until-this-very-moment-everyone-should-see-this-im-blown-away/?utm_source=ARSloveothers&utm_medium=Facebook&utm_campaign=ignored#qIKdVmmoHgAdYuIW.01
Ja ryczałam jak głupek -
nick nieaktualny
-
hejka
Nareszcie chłodniej. Może moje łydki dadzą mi spokój, jak nie to chyba magnez kupię. Bo one jakieś takie jakby miały ból skurczowy cały czas. Masakra wrrrr
Furia nie wyobrażam sobie takiego idiotyzmu zostawić dziecko w aucie czy nawet dzieci. Nawet na chwilkę. W upały każdy się gotuje w aucie a dzieci to chyba podwójnie. A jak by auto stało na górce i zaczęło zjeżdżać? Co wtedy? Głupota ludzka nie zna granic. Na wp dziś było napisane, że w Gdyni 3 i 4 latek zamknięci w samochodzie wzywali pomocy. Nawet nie chce mi się całości czytać. Wiara w te upały na głowę dostaje chybaBiedne dzieci
Furia lubi tę wiadomość