Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
http://wrzucaj.net/images/2014/06/16/brzuchol.jpg
moja linijeczka:)Ita, Marimiko, Niespodzianek:), Qrczak, Zemraa, Bogusiar80, Cynamonek30, olcia23, Furia, Kiara lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Wizytujące dziewczyny kciuki mocno zaciśnięte!
U mnie masakryczny kaszel a kataru to od początku maja nie mogę się pozbyć
Trądzik? Gorszy niż gdy byłam nastolatką
Ale dwa plusy:
Włosy mogę myć zamiast codziennie to co 3dni!
W końcu mi cycki urosły! od początku ciąży łącznie 6cm! (i tak mam duże, ale nie pogardzę tymi dodatkowymi cm, coś musi mi równoważyć wielkość brzuchola)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 10:37
-
Karola ladnie ale jeszcze nieduzy
Kulka ja czasem mam bole okresowe ale takie delikatne, wspomne o tym mojemu lekarzowi na nstepnej wizycie.
W ogole wczoraj mialam cisnienie 98/48 puls 71 nie czulam sie specjalni oslabiona ale w glowie mi sie krecilo przez caly dzien. -
Heja,
ja niedługo jadę do pracy zawieźć L4 a potem na kawę do koleżanki, która ma 9 miesięczne bliźniaki:>
Samych szczęśliwych wizyt i miłego dzionka:>
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Cześć Dziewczyny!
wczoraj po 2h czytania tego co napisałyście w weekend padłam, dlatego dzisiaj dopiero coś naskrobie.
Ja na szczęście przeziębienie mam już za sobą, co do objawów to prawie żadnych nie mam poza tym że często jestem głodna ale nic mi nie smakuje. No i często pojawiają się te kłucia czasem wzgórek łonowy czasem pachwiny a czasem jakby jajniki. Co chwilę coś gdzieś czuję, ale ponieważ na razie nie boli mnie jak na @ to myślę, że to normalne.
Powodzenia życzę dzisiejszym wizytującym i czekam na wieści.