Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kulka sto lat !
Karola no 16 tc powala brzucholkiem
Dziewczyny na gardło mi pomogło tantum verde do ssania, dziś odżyłam (z gardłem, bo za to żołądek strajkuje)
Mnie też codziennie coś kłuje, ciągnie w podbrzuszu, także to chyba normalne, bo się rozciągamy. Ja wizytuje dopiero w przyszły czwartek. Także jeszcze jeszcze. -
Kulka wszystkiego najlepszego
Niespodziank mi w 12t4d dziecko mialo 61 mm tzn byl to jakos 13 ale dziecko bylo mniejsze, takze nie martw sie
Aaa Karola rzeczywiscie 16 t prezentuje sie okazaleWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:48
-
Dziewczyny stres mnie zżera coraz większy. Nie wiem sama dlaczego. Przed żadnymi wcześniejszymi wizytami tak się nie stresowałam. Próbowałam się nawet położyć na trochę, żeby czas mi szybciej minął, ale ocieplają u nas blok obok i ciągle coś wiercą
Do tego cały czas jakieś telefony dzwonią jak nie mi, to mamie i nie da się pospać
Już bym chciała, żeby była 15...
Czekam jeszcze na wiadomość od babci, bo dziś wychodzi ze szpitala. Ma zadzwonić jak dostanie wypis, to po nią pojadę. No chyba, że będzie już blisko mojej wizyty, to może tato zwolni się z pracy i pojedzie, bo w tą i z powrotem to zejdzie mi prawie 1,5 godz. -
qrczak w 1 ciazy tak mialam ale teraz wszystko traktuje spokojnie, zupelne inaczej traktuje ta ciaze niz pierwsza. na ostatniej wizycie lekarka powiedziala mi ze wszytko jest w jak najlepszym porzadku i nie mam sie czym martwic. teraz juz jest ten czas aby cieszyc sie dzieckiem ciaza i niedlugo zakupami a nie zamartwianiem siebie i maluszka
Qrczak lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Kulka 100 latek
Karola88 mamy podobne wielkosci brzusiow
Qrczak ja przed genetycznym w nocy nie spalam a w poczekalni trzeslam sie jak galaretaW 12i6 mialam robione, wielkosc dzidzi na 12i4 (i tak spoooko bo z owu to bylo 11i6) dzidzia miala 6,06cm a a stopa malutenka sliczniusienka miala 5mm
Chce mi sie rogalkow ! Ide piec
Czekam na foteczki i relacjeQrczak lubi tę wiadomość
-
milcia extra mnie sie nie chce chodzic po lumpkach, wole po przedszkolu przyjechac do domu i siedziec sobie w ciszy i spokoju
furia daj przepis, tez mam ochote cos upiec cos zrobic, masz jakis latwy przepis?Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Właśnie Milcia, co robiłaś z włosami? Pochwal się
Wam też teraz tak szybko włosy rosną? Ja farbowałam ostatnio 13 kwietnia a odrost mam taki jak ostatnio, gdy farbowałam po ponad 3 miesiącach. Czekam na drugi trymestr i idę do fryzjera. Podetnę też końce, bo skoro tak szybko rosną, to nie szkoda mi ich ścinać, a strasznie rozdwojone są. -
furia ja nie mam drozdzy i szukam czegos bez drozdzy:P
ja tez z tej strony korzystam:)
juz kiedys o niej rozmawialysmy
qrczak mnie wlosy rosna jak zawsze ale ja mam strasznie zniszczon przez szkole. chodzilam do szkoly fryzjerskiej i tam farbowalam sobie scinalam itp
do tej pory niemoge sobie z nimi poradzicWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 13:32
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Ja już po wizycie:) z maluszkiem wszystko ok, no już nie taki maluszek bo ma 6,59 cm i sobie hasał w brzuszku, ruszał rączkami, nóżkami, pomachał Nam a później włożył rączkę do buzi:) generalnie wszystkie parametry w normie.
Lekarz powiedział, że na 55% będzie chłopczyk na następnej wizycie potwierdzi na 100%. Ale śmiał się, że jak tak w brzuchu tańczy to będzie rozrabiaka:) Powodzenia dla oczekujących, proszę się później dzielić dobrymi wieściami!Qrczak, zuza_3, olcia23, Bogusiar80, Bursztynka, Marimiko, julianna lubią tę wiadomość