Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Niespodzianek z tel czasami cuda wychodzą
Podniosło mi się ciśnienie, ale jest w normie. Jest decyzja jutro amputują ojcu nogę na wysokości pół łydki. Psycha zaczyna mi siadać. Nawet ojciec dziś nie był w humorze jak rozmawiał z wnukiemMam nadzieję, że będzie dobrze, bo się schizuję.
Jutro o 9-30 zakończenie zerówki -
Dziewczyny ciśnienie 120 to ok, w ciąży niebezpieczne jest powyżej 140.
Tak z ciekawostek raz zmierzyłam mężowi po igraszkach to mial ponad 150 także podnieść komuś ciśnienie nabiera innego znaczenia
a Furia w nawiązaniu do primarku to myślałam żeby pojechać na zakupy dla dziecka ale my najbliżej mamy w Berlinie więc nie bardzo nam się opłacaopłacało by się pojechać jeszcze z kimś coby koszty paliwa rozłożyć na pół. A byliśmy w styczniu, tylko kto to wiedział
Bogusia będzie dobrze!!! -
Ja ciagle zyje jutrzejsza wizyta i juz od kilku nocy snia mi sie rzeczy dla dziecka, dzieci itd
Dobry
Czekam az maz sie po nocce wyspi i mamy szybko na zakupy skoczyc zanim znow do pracy pojdzie, bo lodowka wyglada juz marnie... -
Ja w sumie primark mam w miescie obok ale maz musi miec chec ze mna jechac bo zawsze robimy tak, ze on spaceruje z mlodym a ja wpadam w ten tlum i robie zakupy hehe
Ciekawa jestem kiedy w primarku przeceny maja, ale nie moge znalezc w necie.
-
Jak beda przeceny w PRIMARKU to prosze informowac na forum
to moze i ja gdzies pojade po ubranka, na jeden dzien sobie bilet zamowie jak sie uda za tanioche.
FURIA a te ubranka dla dzieci to jakosciowa sa ok? Bo ja nigdy dzieciecych nie kupowalam, ale za to mąz kupił ostatnio koszulkii jedno pranie wystarczylo i posżly wszystkie szwy przy szyji. Koszulki ladne i fajne, ale szmaty na raz
-
Ubrania z primark maja i super jakosci i takie kiepsciutkie, tak np jak w H&M :)Mi jeszcze z tamtat nic sie nie rozwalilo i nie spralo ale glownie dla malego kupuje choc tez mam pare bluzek i torebke juz ponad rok i nic sie z nimi zlego nie dzieje. Tenisoweczki takie wkladane malemu kupilam i od 3 miesiecy szaleje w nich w piaskownicy i nic sie nie rozkleja, koszulki sa z bardzo przyjemnego materialu, nadruki trwale. Ooo 1 rzecz nam sie uszkodzila ! Bluze bejsbolowke mlodemu kupilam i zatrzaski byly strebrne a po praniu z srebrnych sie takie obdarte zrobily, ale to tylko 1 rzecz ktora nas zawiodla
-
Czesc dziewczyny. Chcialam sie przywitac i zapytac czy zechcecie mnie przyjac do swojego grona?
W sumie juz od dawna was podczytuje ale jakos do tej pory sie nie udzielalam bo nigdy nie przepadalam za forum internetowymi ale teraz jednak postanowilam sie do Was dolaczyc, mam nadzieje ze mnie przygarniecie
Zeby troche przyblizyc swoja osobe- jestem z Krakowa, jestem aktualnie w 14 tyg ciazy, termin porodu 23 grudnia. Na USG genetycznym lekarz orzekl ze na 70% chlopiec, wczoraj na wizycie stwierdzil ze nie ma najmniejszych watpliwosci ze chlopiec wiec podobnie jak wiekszosc z Was bede miala syneczka :)Pozdrawiam Was cieplo w ten beznadziejny zimny dzienNiespodzianek:), Marimiko, Bogusiar80, Zemraa lubią tę wiadomość
-
Hej..odnosząc się do adapterów do pasów..ja zakupiłam używany na allegro. Z przesyłką wyszło ok. 45 zł.
Firmy Be SAFE.
Wygląda bardzo porządnie ale jeszcze go nie montowałam bo na razie brzuchol bardzo nie przeszkadza..
Też się zestresowałam tymi crashtestami..i stąd ten zakup.
A 45 zł to nie duży wydatek wydaje mi się.