Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysiok wrote:Hej..odnosząc się do adapterów do pasów..ja zakupiłam używany na allegro. Z przesyłką wyszło ok. 45 zł.
Firmy Be SAFE.
Wygląda bardzo porządnie ale jeszcze go nie montowałam bo na razie brzuchol bardzo nie przeszkadza..
Też się zestresowałam tymi crashtestami..i stąd ten zakup.
A 45 zł to nie duży wydatek wydaje mi się. -
Michaga82, no prosze, to sie nazywa zbieg okolicznosci, jestesmy dokladnie w tym samym dniu ciazy
Ja to wogole chodze w caly swiat do tych lekarzy, mozna powiedziec ze do trzech roznychZ racji tego ze mam pakiet z pracy w Luxmedzie wiec tak chodze do dr Kolki ale to w sumie tak tylko zeby mi przepisywal badania ktore potrzebuje bo tam mam za darmo. Oprocz tego chodze prywatnie na Os.Oswiecenia do dr Czekajskiego (pracuje w szpitalu na Zeromskiego) a na USG genetycznym bylam u dr Zarotynskiego (bardzo fajny lekarz I bardzo polecany I ja tez polecam). Ogolnie mysle zeby rodzic w Zeromskim, ewentualnie jeszcze Ujastek mi po glowie chodzi.. A ty?
-
Witaj Bukumola:) Dzień rzeczywiście dzisiaj beznadziejny, cały dzień w domu się zapowiada.
Bogusia ciśnienie 120 jest jak najbardziej ok, ja na wizycie zawsze mam tak 135 - 137 i lekarz nic nie mówi.
Dziewczyny fajne ciuszki w rozsądnych cenach są też w Pepko, ja wczoraj byłam kupić małemu jakieś bluzy i spokojnie można znaleźć za 5,7,10 zł. a jakość też jest ok:)
Miłego dnia wam życze! -
Ja też do różnych lekarzy w Krakowie już chodziłam nawet leczyłam się w klinice niepłodności (ale to 2 lata temu), ale tych twoich akurat nie znam. Teraz chodzę do doktora Opalskiego, który podobno i w Rydygierze i w Ujastku pracuje. Więc myślę o tych szpitalach. A dokładniej zajmę się tym wyborem po 20 tc.
Wcześniej chodziłam do doktora Romanka ordynatora z MSWiA i leżałam 3 razy na ginekologi w tym szpitalu, ale dowiedziałam się że od lipca likwidują tam porodówkę, więc kicha. -
dziendoberek moje drogie. ja juz siedze w kolejce sobie do gina w szpitalu. trzymajcie kciuki. na pewno wizyta bez usg ale bedzie omowienie wynikow itp. lece cos tam doczytac bo z tel pisze i tak ciezko
Bajka, Furia lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Hello. Czas zaczyna mi szybciej płynąć :-)Witam w 14 tygodniu:-)
Nie wiem czy sobie wmawiam ale jakoś od dwóch dni wieczorem czuję takie coś jakby mi w jelitach bąbelki chodziły,tylko że w miejscu gdzie jest maleństwo. Może to macica się rozciąga? Bo raczej za wcześnie na ruchy? -
Witaj Bukomol, a ja tez zawsze miałam takie podejście do forum ale od tego się uzależniłam jak od prawdziwych znajomości
Mysiok mustella dla dziecka obowiązkowo
Cena adaptera rzeczywiście niewielka, w takim razie może też poszukam jakiegoś używanego.
Karola udanej wizyty
-
hej dziewczynyi te stare i te nowe
tu sie tak szybko wszystko dzieje, że musiałabym sie z życia zawodowego wyłączyć żeby wszystko śledzic:) a w pracy jak tylko mogą dają mi prac, póki jestem żebym im pokończyła
a co najlepsze pochwale się Wam dostałam jeszcze awans w pracy, jakie było moje zaskoczenie, oby coś kasy dorzucili to będę prze_szczęśliwa;
ja dziś czuje w podbrzuszu tak jakby na wysokości pęcherza lekkie kłucie, jak sikałam też czułam, ale wujek google napisał, że to jeden z objawów ciązy podobnoeforts, Marimiko, Niespodzianek:), Qrczak lubią tę wiadomość
-
czekam i czekam oczywiscie wszystko sie poprzesuwalo ;/
marimiko to chyba ty pisalas cos o rozstepach. ja juz po ciazy uzywalam jeszcze na czerwone glizdy krem z perly jakiejs tam. drogi jest za takie male opakowanie placilam chyba ok 30 czy 40 zl ale szybciutko zbladly a z zabiegow to na rostepy bardzo fajna jest mikrodermabrazja ale w ciaY nie mozna oczywiscie
pisalyscie cos o FB jatez jeatem w tej grupie grudniowek i nikpgo nie moge znalesc oprocz furii. zaproscie mnie do znajomych to bede wiedziala kto jest kto
gratuluje udanych wizyt i coreczek i synusiowMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Oj, wujka google tez nie polecam, bardzo latwo sie zestresowac byle czym jak czlowiek w internecie poczyta troche.. ja tak sobie na poczatku samym ciaze pozamaciczna wkrecilam czytajac internet, potem puste jajo plodowe I jeszcze kilka innych rzeczy po drodze
A kiedys dzieki internetowi uwierzylam ze moje slinianki na jezyku to zaawansowany nowotwor I tylko idiotke z siebie przed laryngologiem zrobilam
Takze dziewczyny lepiej nie czytac, zwlaszcza jak ktos jest podatny na rozne sugestie.
Co do tych boli w podbrzuszu to ja tez czasem takie mam, a czasem to mnie tak zakluje ze az mi sie gwiazdy pokazuja, czesto jak zrobie jakis bardzo gwaltowny ruch ale lekarz mowil ze to nie jest nic niepokojacego.
A tak z innej beczki, wszystkie z Was (albo wiekszosc) jest juz na L4? Bo ja wlasnie do konca lipca pracuje I jak mowie ze od sierpnia ide na zwolnienie to wiekszosc ludzi patrzy na mnie jak na UFO, ze strasznie szybko I wogole.. -
Juliana mnie przez kilka dni pobolewało pod brzuchem jakby pęcherz, mam to samo uczucie po sikaniu jakbym zbyt długo wstrzymała mocz (mimo że latam co chwilę) ale wyniki mam idealne więc mniemam że to ciąża
czasem boli nawet jak podnoszę nogę
i o dziwo po wczorajszych igraszkach jakby lepiejmoże coś się rozluźniło?
-
Bukumola wrote:Oj, wujka google tez nie polecam, bardzo latwo sie zestresowac byle czym jak czlowiek w internecie poczyta troche.. ja tak sobie na poczatku samym ciaze pozamaciczna wkrecilam czytajac internet, potem puste jajo plodowe I jeszcze kilka innych rzeczy po drodze
A kiedys dzieki internetowi uwierzylam ze moje slinianki na jezyku to zaawansowany nowotwor I tylko idiotke z siebie przed laryngologiem zrobilam
Takze dziewczyny lepiej nie czytac, zwlaszcza jak ktos jest podatny na rozne sugestie.
Co do tych boli w podbrzuszu to ja tez czasem takie mam, a czasem to mnie tak zakluje ze az mi sie gwiazdy pokazuja, czesto jak zrobie jakis bardzo gwaltowny ruch ale lekarz mowil ze to nie jest nic niepokojacego.
A tak z innej beczki, wszystkie z Was (albo wiekszosc) jest juz na L4? Bo ja wlasnie do konca lipca pracuje I jak mowie ze od sierpnia ide na zwolnienie to wiekszosc ludzi patrzy na mnie jak na UFO, ze strasznie szybko I wogole..
-
Ja jestem na zwolnieniu od 8 tc bo niestety miałam plamienia, w 10 tc się powtórzyły, a że mam za sobą poronienie to wolę dmuchać na zimne. Co prawda moja praca nie była ciężka 8h przed kompem ale bardzo stresująca do tego absurdalne pomysły młodego wiceprezesa ( 27 lat, syn prezesa nigdzie wcześniej nie pracował) odnośnie inwigilacji pracowników i oszczędności papieru i wody do picia powodowały ciągłe napięcia.
Tak w ogóle przed ciążą myślałam o zmianie pracy bo normalnie już tam nie wytrzymywałam więc ta ciąża uwolniła mnie od chorych pomysłów zarządu.