Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wogle mam jakiś duży ten brzuch
jak na ten tydzień, a i tak zdjęcia robię przed śniadaniem, więc wyobraźcie sobie jaką mam piłkę popołudniu! a to moja pierwsza ciąża.
Też tak myślę, że z 1 cm przybyło do przodu. Tak to szafastaram się stawać stopami w tym samym miejscu na płytce. Tyłek żeby się kończył na ściance i drzwiczki od szafy będą odniesieniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 19:11
-
Bursztynka piekny domek Malucha
Dziewczyny ja dzis moge jesc i jesc. nie wiem gdzie to mieszcze. Dwie bulki, zupke, czeresnie, frytki z Mc, obiad u mamy, drugi obiad w domu z Mezem i teraz znow jem czeresnieNiespodzianek:), Bursztynka, Paula84, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Ja się wczoraj najadłam czereśni i dzisiaj też i nie zaszkodziły mi. No ale każda może reagować inaczej. Ewelinka jak maluszkowi smakuje to się kilogramami nie przejmuj:) Później dziecko fajnie reaguje na to co się zje jak już zaczyna się czuć ruchy, przynajmniej moje tak miało:)
ewelinka_shn lubi tę wiadomość
-
ja dzis wielki gar zupki ugotowalam i juz jej nie ma hehe taka dobra byla. em zjadl tylko 1 miseczke a reszta wleciala w moje gardziolko :p
dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki. ide na 8 na wyrwanie zabka. moze ulzy mi w tym cierpieniu ktore odcxuwam od poczatku maja z przerwa tygodniowa. watpie ze mi wyrwie bo nie ma za co zlapac, tak mi sie wydaje, ale moze jednak sie myle i uda sie. BOJE SIEMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
ja też mogę jeść wszystko i często noo oprócz jajek bo sam widok i zapach wywołuje mdłości
a teraz moje dziecko wcina frytki normalnie cudnie nie dość że nie zdrowe to jeszcze na noc
no ale jak mam mu odmówić jak tak bardzo ich pragnie:)
eforts, Niespodzianek:), Bursztynka, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Dokładnie tak jak Karola pisze. Mój mąż to aż się obraził na czereśnie za rewolucje żołądkowe
i teraz wszystkie dla mnie
bajka dobra z Ciebie mamciadziecku nie można odmawiać a jedzenia?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 21:37