Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
byłam na wizycie, płeć dalej nie znana. lekarka powiedziała, że za wcześnie i że nic nie widać. Tak sobie myślę, że skoro chcielibyśmy dziewczynkę, to dobrze, że nic nie widać
Wszystko jest ok, ale nie wiem nawet ile ma cm, bo lekarka nie przypięła mi wydruku z usg, a ja nigdy jej nie pytałam, tylko sprawdzałam sobie zawsze tam. Dziś dzieć stał na głowiePóźniej się obróciło na boczek i machało rączką
Co do wagi, wychodzi na to, że schudłam :lol: ostatnio 55.3 rano, a dziś po obiedzie popołudniu 54,9. mam się nie martwić, ponoć to normalneMarimiko lubi tę wiadomość
-
szurabura jasne że się nie martw ja też tak mam czasem może to kwestia dokładności wagi ze zawsze będzie z jakims błędem także spokojnie. Super że dzidziuś zdrowo rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 22:29
-
Bogusia i jak zaba ? bala bym sie takiej
Noc byla okropna, kolo polnocy chcialam isc spac ale ciagle zdawalo mi sie ze ktos chodzi po mieszkaniu... O 1 zasnelam przy zapalonym swietle, o 1,30 obudzzil mnie napad kaszlu, o 2,20 maza brat sobie zadzwonil bo maz telefon zostawil, o 2,40 wrocil maz, a o 3,20 za oknem bylo slychac koty jak sie tluka i oboje skoczylismy do okna czy tam naszego kota nie
Czuje sie okropnie... No ale oby to nie oznaczalo kiepskiego dnia, bo oczekuje dnia wspanialego - na 10 wizyta. -
Furia wrote:Bogusia i jak zaba ? bala bym sie takiej
Noc byla okropna, kolo polnocy chcialam isc spac ale ciagle zdawalo mi sie ze ktos chodzi po mieszkaniu... O 1 zasnelam przy zapalonym swietle, o 1,30 obudzzil mnie napad kaszlu, o 2,20 maza brat sobie zadzwonil bo maz telefon zostawil, o 2,40 wrocil maz, a o 3,20 za oknem bylo slychac koty jak sie tluka i oboje skoczylismy do okna czy tam naszego kota nie
Czuje sie okropnie... No ale oby to nie oznaczalo kiepskiego dnia, bo oczekuje dnia wspanialego - na 10 wizyta.
-
Dzieki dziewczyny
Bardzo bym plec chciala poznac
Obstawam ze maluch bedzie mal 11,5 cm hehe zobaczymy czy sie sprawdzi
U mnie jutro 18 stuknie:) ahhh a dopiero co byl 8 tc
Pomalowalam sie - wygladam jak czlowiek haha
W dzien nie odespie, nie ma szans
No dobra kochane uciekam, moze z poczekalnipodziele sie z wami moim stresemuhh wsadza mnie na wage i beda kuc
NIE LUBIE TEGO
I PAMIETAC : POTRZEBUJE SKIEROWANIE OD LEKARKI NA HEMATOLOGIE ! nie zapomniec hahaBursztynka lubi tę wiadomość
-
Nie cierpie żab- paskudne i obślizgłe cholerstwo wredne na dodatek- uraz z dziecinstwa mam
Wczoraj padłam jak mucha jak tylko poczułam poduszke pod głową. Mąż moj uradowany że już wrociłąm do domku, siedział wieczorem na necie i wyszuiwał mi obrazki, żeby mnie chyba rozczulic
Teraz czas na śniadanko, jeszcze nie wiem co, ale na pewno coś na wilczy apetyt, u mnie też 4,5 na plusieidzie w bioderka
-
Ja jak wyszłam od lekarza to po usg byłam taka uradowana, że jak ochlonelam to przypomniałam sobie że zapomniałam wziąć przedłużenie zwolnienia
musiałam jeszcze raz wejść za kolejną pacjentką, ale nikt w kolejce nie robił problemów.
eforts lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny,
Furia, powodzenia na wizycie, cudowne widoki Cie czekajaJa ide za 1.5 tygodnia.
ja tez dzis zle spalam, strasznie duzo halasow w nocy. Mieszkam w Brukseli, wcozraj Belgia wygrala mecz, na ulicach trabiace samochody przez pol nocy. Pozniej od 5 rano halas helikopterow nad dzielnica, dzis jest szczyt unijny. Do tego w nocy obawiazkowe siku, bol krzyza, tak duzy ze az promieniowal do nog i autentycznie wstalam rano i czuje ze bola mnie nogi.
Dzis wieczorem jedziemy na weekend do brata meza, czeka nas 3h drogi samochodem, obym lekko to zniosla, a raczej dzidzia
Milego dnia wszystkim, jesli zle sie zaczyna nie znaczy ze tak musi sie skonczyc -
Bursztynka my w ciąży mamy prawo być roztargnione.
Ja spędzam weekend poza domem u koleżanki. Zawsze to jakaś odmiana. Czas szybciej leci:-) Wizytę mam czwartek.Bursztynka lubi tę wiadomość