Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
ja dziś wyprałam i nic mi się nie chce
Ja migreny mam silne odpukać w ciąży brak. Kilkudniowe. Apap extra na mnie nie działa. Jedyny tabs jaki działa to pylargina. W pewnym okresie niestety tylko w zastrzykachRaz w życiu miałam tak silną,że wszystko mnie drażniło światło, dźwięki, wymioty i na końcu jak zemdlałam zawieźli mnie chłopak i kolega na pogotowie po zastrzyk. Dopiero po 15 minutach zaczął działać. Masakra jakaś.
-
nick nieaktualny
-
Moje sie urodzily 52 i rozmiar 56 byl ok, a potem regularnie co 10 dni rozmiar w gore. Ale wszystkie moje dzieci rosly szybko, baaaardzo szybko przez pierwsze 2 lata. Moja córcia nosiła ciuszki po mojej siostrzenicy, ktora zawsze nosiła je o rok starsza (!).
W kazdym razie takie maluszki po urodzeniu to co 2 tygodnie najdalej z coniektorych ubranek juz wyrasta. Ja nawet nie pamietam jakie moja córka nosila przez pierwszy miesiac, tyle sie ich naoglądałam co nicMgliste wspomnienia zostaly po tych skrupulatnie wybieranych ciuszkach
-
nick nieaktualny
-
Karola88 dzięki za linka z krówkowym kombinezonikiem
Mój TŻ będzie zachwycony jak mu pokażę
Generalnie wszystko co do tej pory kupiłam dla Malucha to zanim A. pochwalił, to najpierw grymasił czemu nie w krówki
Tak w ogóle to jestem już po wizycie u dentysty. Ciutkę bolało, ale dało się przeżyć, a ja nigdy znieczulenia nie brałam, więc i tym razem nie chciałam. Mam zrobioną lewą górną 6, lekko nadbudowana, bo się kiedyś ukruszyła i mam spokój na dłuuugi czas. Pani stomatolog powiedziała, żebym przyszła na spokojnie już po porodzie, bo teraz nic więcej nie ma do roboty.
Karola88 w biedronce są stroje jednoczęściowe z marszczeniem na brzuchu, cena chyba 32 zł. Chciałam Ci podrzucić linka, ale strona nie chce się załadować, bo zdaje się że o 12:00 ruszyła kolejna akcja testowania produktów biedronki i pewnie wszyscy próbują się tam wbić. -
Qrczak wrote:Olcia ja też dostanę wszystko od siostry, ale przecież nie mogę sobie odbierać przyjemności kupienia czegoś dla pierworodnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:48
Qrczak lubi tę wiadomość
-
To wychodzi na to że lepiej jest miec kilka 56 i więcej 62 ?
Co do stroju na plażę, ja mam taką białą tubę z h&m, pod spód mam swój stary strój bez ramiączek. I w tej tubie mam akurat brzuszek zasłonięty i tak sobie na słonku bywam.
http://www.hm.com/pl/product/98671?article=98671-Q#article=98671-Q
19,90 taniej niż strój kąpielowy -
Zapomniałam się wam pochwalić, że zostałam znów "ciocią"
Moja koleżanka urodziła wczoraj córeczkę
TP miała na połowę lipca, ale od dawna wiedziała, że urodzi wcześniej, bo mała była już dłuuuugo główką w dół skierowana i lekarka ją uprzedzała, że tak będzie. 3200g i 53cm
kaarolaa, olcia23, Kiara lubią tę wiadomość
-
Qurczaku gratuluje zostania ciocią
Dziewczynki moje dziecie jak się urodziło to miało 53 cm ciuszki na 56 miałam, ale niewiele i na początku były za duże ale dwa tygodnie wystarczyły na cycaniu cyca kiedy tylko się dało i 62 było w sam raz a sterta do odłożenia rosła:)
A co do spacerków to jak najbardziej maluszka trzeba brać, na zimnie się uodparnia, oczywiście nie wtedy, kiedy jest -20 stopni:)Qrczak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja jak bede miala chlopaka to tez dostane ciuszki po siostry synku, szwagierki synku i kuzynki synku...a dziewczynek w rodzinie brak...ale i tak musze cos nowego kupic
Qrczak gratulacje zostania ciociau mnie poki co dzieci skonczyly sie rodzic, na ten rok jestem tylko ja
taka duza rodzina i znajomi a dzieci nie ma...
Qrczak lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Qrczak gratulacje zostania ciocia
u mnie poki co dzieci skonczyly sie rodzic, na ten rok jestem tylko ja
taka duza rodzina i znajomi a dzieci nie ma...
Wśród rodziny, znajomych i sąsiadek
Ale głównie rodzą się bądź są w drodze dziewczynki, tylko moja siostra chłopca urodziła no i u mnie ponoć też ma być
I jedynie nie wiem, co u kuzyna będzie, bo nie mam z nim kontaktu, a jego żona jakoś chyba we wrześniu rodzi jak się nie mylę.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Asia ja współczuje jeśli to gruczoł Bartoliniego czy jakoś tak bo słyszałam ,że to boli strasznie:(
zamówiłąm sobie na necie fajne spodnie za kolana ciążowe lniane za 29,90 i właśnie w nich chodzę są super mega wygodne
Dziś też mykam na działkę bo cieplutko:)