Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie ładne wózeczki:) troche drogie, ale pewnie warte swojej ceny
Kurde ściągnełam film i co? okazało się że to nie ten, całkiem inny pod tym tytułem
poza tym dziś pierwszy raz dam mojemu ojcu lanie normalnie na dupe!
Ostatnio źle na Niego działają upały, ma 66 lat, zapierdziela w firmie brata jakby miał 20 lat i widziałam że nie czuje się do onca ok. Jechał po mojego dziadka 40 km od Nas i powiedziłam że pojade z Nim, w razie gdyby się źle poczuł, bo stwierdził że sama nie powinnam prowadzic juz auta w takim ruchu itd... Uparł się jak osioł że czuje się ok i przyzwoitki mu nie trzeba, wręcz przysięgał że jest ok. Wrócił dośc szybko, ale chwile późiej dzwoniła ciocia czy dojechali cali, bo tata u nich słabo się poczuł, krew z nosa i zaczał się pocic....
od dziś to on ma zakaz prowadzenia auta! jak już wcześniej mówiłam z facetami jak z dziecmi... czuje ze ta ciąża nie bedzie spokojna, bo wiecznie w stresie żyje. -
Bursztynka my dzisiaj byliśmy w takiej fajnej hurtowni i bardzo kompetentny Pan nas obsługiwał i opowiadał o tych wózkach, (ten rico naprawdę bardzo fajny, nie wiem czy już go dotykałaś
) i właśnie tam chcemy zaopatrzyć się we wszystko, wózek, łóżeczko, ręczniki, pościel, kocyki, nawet butelki i smoczki bo mają fajne ceny i na miejscu sprzedają taniej niż na allegro
a wszystkiego będę mogła dotkną i ocenić. no i właśnie przy większych zakupach będzie rabacik
także zostawiam wizytę na wrzesień bo na wózek czeka się do miesiąca jak nie ma na miejscu a nie chcę zbyt wcześnie kupować bo wiadomo gwarancja leci (chociaż podobno jeszcze nikt go nie reklamował)
a dzisiaj skusiłam się na podusię do spania i już mi towarzszy :)z tym, że nei jest taka ogromna a w środku ma to coś co się dopadowuje do ciaa, z allegro pewnie jeszcze milion lat bym zamawiała -
Jeszcze nie dotykałam żadnego wózka
dopiero zaczynam rozmyślania i patrzę co na forum podajecie żeby potem w sklepie podotykać
Moja mama dzisiaj na zakupach widziała xlandera i mówiła że jej się taki podoba. Ale podobno te xlandery to nie są takie fajne. -
oja Ewa to rzeczywiście, a faceci nie ważne ile lat mają zawsze to samo
nie stresuj się, będziesz miała przedsmak macierzyństwa a pamiętaj całe życie nie możesz się denerwować
ja się nauczyłam bardzo dużo cierpliwości na obozach i koloniach jak jeździłam jako opiekun/instruktor, chłopaki są fajni ale dziewczyny szczególnie w okresie gimnazjum - gwiazdymłodsze dzieciaki są ok tylko trzeba bardziej na nie uważać!!!
Bursztynka ja odradzam bo moja przyjaciółka ma, mega ciężki i chińczykWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 19:58
-
Ja jestem już po pikniku i małym odpoczynku - strasznie gorąco w Trójmieście było dzisiaj - dobrze, ze wzięłam kapelusz ze sobą
duszno i parno było ale dałam radę - piłam dużo wody.
Teraz mam lenia - sprzątać mi się nie chce..więc leżę, oglądam tv i nic nie robię
Kiara lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Jestem najmłodszą córeczką Tatusia i jeszcze nie odcieliśmy od siebie pępowiny. Rok temu jak dostał udar słoneczny to myślałam że na zawał zejde jak czekaliśmy na karetke i w szpitalu. A teraz jak widzę, że mu słabo to też mam czarne wizje, w końcu najmłodszy nie jest niewiele do 70 brakuje... niektóre z Was pewnie mają dziadków w takim wieku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 20:43
-
mnie się x landery nie podobają takie kobyły
Efors śliczny ten wózek nano ricoi fajnie że ma torbę dużą pod wózkiem :)14 kg to tak w miarę
Właśnie ciekawe co słychać u zuzy i maluchóweforts lubi tę wiadomość
-
ja też już bym chciała pójść do hurtowni z rzeczami dla dzidzi ale jeszcze nie znam płci
u nas jest jedna ogromna hurtownia doczekać się nie mogę
eforts lubi tę wiadomość
-
Też tak mam, mogłabym spac za pieniadze:P moge wstac o 8 - 9 rano, ale między 13 a 14 mam czas krytyczny, że muszę się kimnąc, jak tego nie zrobie to o 19 jestem skonana. Niekoniecznie cukrzyca to musi byc, pogoda i "odmienny"stan
le jak masz wątpliwości to zbadaj krew:)
-
Od 20 przysypiałam masakrycznie...w końcu mówię, dobra wezmę prysznic chłodny bo po całym tym gorącym dniu się lepię i idę spać. Aaale się rozbudziłam:P Nadal zmęczona i senna ale oczy mi się nie kleją już. Na lepszy sen wypiłam z mężem kakao na pół. Miałam za mało kakao żeby zrobić dwa kubki. I tak większość wchłonęłam. Obawiam się, że znowu będę się męczyć w nocy - ciągle mi gorąco. Mamy otwarte okno ale nic tam nie wieje! I odkrywam się i rozkopuję ale jest mi ciągle za gorąco i przez to co chwilę się budzę
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci