WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Furia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eforts ten podoba mi sie bardzo :)Bardzo zgrabny jest :)

eforts lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa no jasne, szczególnie, że ktoś Ci go poleca. Myślałam, że to obok wózka to właśnie wyjęta gondola :)

Ewka89 lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się właśnie spodobał ten Rico Nano :) może jak zrobimy zakupy grupowe to nam taniej policzą ;)

eforts lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.swiatwozkow.pl/abc-design-m-20.html
    sa drozsze i nizej tansze - bardzo popularna tu u mnie marka wozkow :)

eforts lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie ładne wózeczki:) troche drogie, ale pewnie warte swojej ceny :)

Kurde ściągnełam film i co? okazało się że to nie ten, całkiem inny pod tym tytułem :/
    poza tym dziś pierwszy raz dam mojemu ojcu lanie normalnie na dupe!
    Ostatnio źle na Niego działają upały, ma 66 lat, zapierdziela w firmie brata jakby miał 20 lat i widziałam że nie czuje się do onca ok. Jechał po mojego dziadka 40 km od Nas i powiedziłam że pojade z Nim, w razie gdyby się źle poczuł, bo stwierdził że sama nie powinnam prowadzic juz auta w takim ruchu itd... Uparł się jak osioł że czuje się ok i przyzwoitki mu nie trzeba, wręcz przysięgał że jest ok. Wrócił dośc szybko, ale chwile późiej dzwoniła ciocia czy dojechali cali, bo tata u nich słabo się poczuł, krew z nosa i zaczał się pocic....
    od dziś to on ma zakaz prowadzenia auta! jak już wcześniej mówiłam z facetami jak z dziecmi... czuje ze ta ciąża nie bedzie spokojna, bo wiecznie w stresie żyje.

4dbc34fc83.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka my dzisiaj byliśmy w takiej fajnej hurtowni i bardzo kompetentny Pan nas obsługiwał i opowiadał o tych wózkach, (ten rico naprawdę bardzo fajny, nie wiem czy już go dotykałaś :) ) i właśnie tam chcemy zaopatrzyć się we wszystko, wózek, łóżeczko, ręczniki, pościel, kocyki, nawet butelki i smoczki bo mają fajne ceny i na miejscu sprzedają taniej niż na allegro :) a wszystkiego będę mogła dotkną i ocenić. no i właśnie przy większych zakupach będzie rabacik :)

także zostawiam wizytę na wrzesień bo na wózek czeka się do miesiąca jak nie ma na miejscu a nie chcę zbyt wcześnie kupować bo wiadomo gwarancja leci (chociaż podobno jeszcze nikt go nie reklamował :) )

a dzisiaj skusiłam się na podusię do spania i już mi towarzszy :)z tym, że nei jest taka ogromna a w środku ma to coś co się dopadowuje do ciaa, z allegro pewnie jeszcze milion lat bym zamawiała

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą, ciekawe jak tam Zuza, combo mama :) albo przeoczyłam albo ostatnio się nie odzywa. Mam nadzieję, że z Jej trójeczką wszystko dobrze <3 <3 <3

4dbc34fc83.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie dotykałam żadnego wózka :) dopiero zaczynam rozmyślania i patrzę co na forum podajecie żeby potem w sklepie podotykać :)

Moja mama dzisiaj na zakupach widziała xlandera i mówiła że jej się taki podoba. Ale podobno te xlandery to nie są takie fajne.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oja Ewa to rzeczywiście, a faceci nie ważne ile lat mają zawsze to samo :) nie stresuj się, będziesz miała przedsmak macierzyństwa a pamiętaj całe życie nie możesz się denerwować :)

ja się nauczyłam bardzo dużo cierpliwości na obozach i koloniach jak jeździłam jako opiekun/instruktor, chłopaki są fajni ale dziewczyny szczególnie w okresie gimnazjum - gwiazdy :) młodsze dzieciaki są ok tylko trzeba bardziej na nie uważać!!!

Bursztynka ja odradzam bo moja przyjaciółka ma, mega ciężki i chińczyk :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 19:58

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Marimiko Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem już po pikniku i małym odpoczynku - strasznie gorąco w Trójmieście było dzisiaj - dobrze, ze wzięłam kapelusz ze sobą ;) duszno i parno było ale dałam radę - piłam dużo wody.

Teraz mam lenia - sprzątać mi się nie chce..więc leżę, oglądam tv i nic nie robię:P

Kiara lubi tę wiadomość

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem najmłodszą córeczką Tatusia i jeszcze nie odcieliśmy od siebie pępowiny. Rok temu jak dostał udar słoneczny to myślałam że na zawał zejde jak czekaliśmy na karetke i w szpitalu. A teraz jak widzę, że mu słabo to też mam czarne wizje, w końcu najmłodszy nie jest niewiele do 70 brakuje... niektóre z Was pewnie mają dziadków w takim wieku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 20:43

4dbc34fc83.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wybiorę się w następnym tygodniu do bobowózki, widziałam, że spore to nawet jest, pewnie będzie w czym wybierać, że oczopląsu dostanę.

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się x landery nie podobają takie kobyły :)

Efors śliczny ten wózek nano rico :) i fajnie że ma torbę dużą pod wózkiem :)14 kg to tak w miarę :)

Właśnie ciekawe co słychać u zuzy i maluchów

eforts lubi tę wiadomość

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już bym chciała pójść do hurtowni z rzeczami dla dzidzi ale jeszcze nie znam płci :( u nas jest jedna ogromna hurtownia doczekać się nie mogę :)

eforts lubi tę wiadomość

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • AsiaCh Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie czy też tak macie, że po jedzeniu w południe morzy was spanie? Kurcze, bo ja sobie z tym nie radzę, jakby ktoś mi odcinał zasilanie :) Mam nadzieję, że to nie jest objaw cukrzycy, jak myślicie?

860ianliz3s2rxlo.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też tak mam Asia po obiedzie usypiam :/ albo nawet przed obiadem ale po południu często jestem senna

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • eforts Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia ja też tak mam, fakt że nie śpię juz w dzień ale nurzy, nurzy :)

Bajka kiedy teraz masz wizytę? Już na pewno się dowiesz :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    we wtorek :D ale moja gin jest bardzo oszczędna w dawaniu informacji :/

eforts lubi tę wiadomość

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak mam, mogłabym spac za pieniadze:P moge wstac o 8 - 9 rano, ale między 13 a 14 mam czas krytyczny, że muszę się kimnąc, jak tego nie zrobie to o 19 jestem skonana. Niekoniecznie cukrzyca to musi byc, pogoda i "odmienny"stan :) le jak masz wątpliwości to zbadaj krew:)

4dbc34fc83.png
  • Marimiko Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 20 przysypiałam masakrycznie...w końcu mówię, dobra wezmę prysznic chłodny bo po całym tym gorącym dniu się lepię i idę spać. Aaale się rozbudziłam:P Nadal zmęczona i senna ale oczy mi się nie kleją już. Na lepszy sen wypiłam z mężem kakao na pół. Miałam za mało kakao żeby zrobić dwa kubki. I tak większość wchłonęłam. Obawiam się, że znowu będę się męczyć w nocy - ciągle mi gorąco. Mamy otwarte okno ale nic tam nie wieje! I odkrywam się i rozkopuję ale jest mi ciągle za gorąco i przez to co chwilę się budzę :(

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
‹‹ 562 563 564 565 566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ