Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Qrczak dziekuje
Faktycznie prosta i musze wyprobowac, skladniki wszystkie znam, ale salatke robie bardziej rozbudowaną, a tu wersja szybsza i na pewno pyszna
Lola intuicja nadal ma focha i to jak jasna cholera, teraz sama juz nie wiem czy utrzymuje lokatora czy lokatorkeZ godzine na godzine głupieje jakby mi intuicja chciala powiedziec "to teraz sie policzymy ! "
Bursztynka na tym etapie maluszek ma prawo nie pukac codziennieQrczak, Doris-83, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
Upieklam biszkopt na jutro i mam ochote na lekkie połączenie delikatnego musu pomaranczowego na soku naturalnym i rownie delikatnego kremu kokosowego. Nie mam jeszcze koncepcji przyrzadzenia, ale cos sie troche wynajdzie, troche moze wymysli i bedzie dobrze
-
Oj Ewka, odwdziecze sie jutro. Robie ciasto
A Qrczak to mi apetytu na srodziemnomorskie smaki narobila i wciagnelam kanapke z fetą, suszonymi pomidorami i bazylią ach
Moj pieso upolował muche, skubany kilka godzin sie na nią czaił bo mu spac nie dawała, ostatnie pol godziny sie zawziął i złapał mendeObylo sie bez demolki.
Qrczak lubi tę wiadomość
-
Barykadować nie musi...tylko straszy,że mnie podpier....lekarzowi, a mój gin względem mojej wagi srogi jest.
Miedzy innymi dzięki diecie zaszłam w ciąże, a teraz sobie pofolgowałam i za bardzo przytyłam.Ehhh ciężko to przyznać ale i mąż i gin mają rację. Jutro sobie zjem tego loda...bananowy z czekoladą ;-)Bo niestety ale po 22 już nie powinnam jeść.
-
Szarabura jutro wyśle przepis
z tą wagą to czasem racja, ja konczę 2gi słoik nutelli 350 g... i chyba trzeciego nie kupie bo skoro przywaliłam 7 kg od początku, to mogę czasem dobic do 30 kg na sam koniec...a z moja słabą silną wolą to będzie ciężko zrzucic cokolwiek...eforts lubi tę wiadomość