Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzecież mały musi mieć też czas na spanie
nie stresuj się niepotrzebnie. Najbardziej kopie wieczorem, z rana i po zjedzeniu czegos słodkiego 
ewelinka_shn wrote:Dziewczyny moj Synus czasem jest leniwy... slbo pol dnia nie czuje ruchów... martwić się? Czy jeszcze moge rzadziej czuc kopniaki i to zupełnie normalne? -
A mnie jeszcze nie złapała chęć na alko, aż dziw
nie żebym nadużywała ale winko albo piwko latem lubię 
Marta mały brzuś
a co do glukozy to ja lubię słodycze ale nie wypije herbaty choćby z pół łyżeczki cukru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:19
Martaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja nie jestem jakimś smakoszem alkoholu, generalnie dla mnie mógłby w ogóle nie istnieć i wcale by mi go nie brakowało. Ale w ciąży coś mi się poprzestawiało i czasem marzy mi się lampka czerwonego SCHŁODZONEGO wina. Nie mam pojęcia, dlaczego schłodzonego akurat
, bo przecież wina się zimnego nie pija, ale tak jakoś mam ochotę.
Natomiast uwielbiam karmi i wcześniej często je popijałam, a teraz sobie odmawiam. Kupiłam też na próbę warkę 0%, ale szału nie ma
-
Pamiętam jak byłyśmy małe z siostrami to dziadek szklankę herbaty słodził nam 6 łyżek!!! Mama musiała nas potem oduczyć
a teraz już z dwa lata w ogóle nie slodzę, na początku ciężko było się przestawić ale teraz nie ma innej opcji
Biszkopcik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOh dziewczyny jak ja wam zazdroszcze, wszystkie cos robicie, sprzatacie, spacerujecie...a ja przykłuta do łózka
czytam ksiazki, ogladam seriale, dobrze ze jest ten internet i forum
juz nawet kombinuje czy nie zrobic jskiegos kursu online ;)jakis jezyk dodatkowy? najlepiej byloby robic zakupy przez internet, ale kasy brak 
Musiałam zalatwic panią do sprzatania, bo niestety nie ogarnelabym tego bajzlu, mam zwierzaki, wiec sprzatanie na okraglo o małż z gipsem do wrzesnia..
Moj mlody kopie non stop, z przerwami na spanie, nie chcialabym go stracic
(
Jesli to lezenie ma pomoc, to mogę lezec, szkoda tylko ze trafilo na takie upały, juz nie mogę się doczekac jesieni!! moja ulubiona pora roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:51
-
A to mój dzisiejszy brzuch
http://wrzucaj.net/images/2014/08/05/20140805153642V70uk.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/08/05/20140805153702.jpg
Lola83, Biszkopcik, Qrczak, Bogusiar80, eforts, Doris-83, goto4, Pollyanna, Marimiko, kaarolaa, Ita lubią tę wiadomość
-
Mi mój tez się wydaje mi mały. Ale lekarz mówi, że jestem wysoka i żebym zapomniała o dużym brzuszku. Ostatnio koleżanka mnie "pocieszyła", że pewnie mam za mało wód płodowych...
Ja słodzę tylko pół łyżeczki i jeśli jest choć trochę więcej cukru już ciężko mi wypić, dlatego zastanawiam się, jak będzie z tą glukozą.