Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzecież mały musi mieć też czas na spanie
nie stresuj się niepotrzebnie. Najbardziej kopie wieczorem, z rana i po zjedzeniu czegos słodkiego
ewelinka_shn wrote:Dziewczyny moj Synus czasem jest leniwy... slbo pol dnia nie czuje ruchów... martwić się? Czy jeszcze moge rzadziej czuc kopniaki i to zupełnie normalne? -
A mnie jeszcze nie złapała chęć na alko, aż dziw
nie żebym nadużywała ale winko albo piwko latem lubię
Marta mały brzuś
a co do glukozy to ja lubię słodycze ale nie wypije herbaty choćby z pół łyżeczki cukruWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:19
Martaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja nie jestem jakimś smakoszem alkoholu, generalnie dla mnie mógłby w ogóle nie istnieć i wcale by mi go nie brakowało. Ale w ciąży coś mi się poprzestawiało i czasem marzy mi się lampka czerwonego SCHŁODZONEGO wina. Nie mam pojęcia, dlaczego schłodzonego akurat
, bo przecież wina się zimnego nie pija, ale tak jakoś mam ochotę.
Natomiast uwielbiam karmi i wcześniej często je popijałam, a teraz sobie odmawiam. Kupiłam też na próbę warkę 0%, ale szału nie ma -
Pamiętam jak byłyśmy małe z siostrami to dziadek szklankę herbaty słodził nam 6 łyżek!!! Mama musiała nas potem oduczyć
a teraz już z dwa lata w ogóle nie slodzę, na początku ciężko było się przestawić ale teraz nie ma innej opcji
Biszkopcik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOh dziewczyny jak ja wam zazdroszcze, wszystkie cos robicie, sprzatacie, spacerujecie...a ja przykłuta do łózka
czytam ksiazki, ogladam seriale, dobrze ze jest ten internet i forum
juz nawet kombinuje czy nie zrobic jskiegos kursu online ;)jakis jezyk dodatkowy? najlepiej byloby robic zakupy przez internet, ale kasy brak
Musiałam zalatwic panią do sprzatania, bo niestety nie ogarnelabym tego bajzlu, mam zwierzaki, wiec sprzatanie na okraglo o małż z gipsem do wrzesnia..
Moj mlody kopie non stop, z przerwami na spanie, nie chcialabym go stracic(
Jesli to lezenie ma pomoc, to mogę lezec, szkoda tylko ze trafilo na takie upały, juz nie mogę się doczekac jesieni!! moja ulubiona pora rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:51
-
A to mój dzisiejszy brzuch
http://wrzucaj.net/images/2014/08/05/20140805153642V70uk.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/08/05/20140805153702.jpgLola83, Biszkopcik, Qrczak, Bogusiar80, eforts, Doris-83, goto4, Pollyanna, Marimiko, kaarolaa, Ita lubią tę wiadomość
-
Mi mój tez się wydaje mi mały. Ale lekarz mówi, że jestem wysoka i żebym zapomniała o dużym brzuszku. Ostatnio koleżanka mnie "pocieszyła", że pewnie mam za mało wód płodowych...
Ja słodzę tylko pół łyżeczki i jeśli jest choć trochę więcej cukru już ciężko mi wypić, dlatego zastanawiam się, jak będzie z tą glukozą.