Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Martaaa polecam słatkę z fety i suszonych pomidorów. Już tu kiedyś o niej pisałam. Mega szybka i ultra smaczna, idealna do potraw z grilla
Sałata lodowa bądź rzymska, ser feta, suszone pomidory w zalewie, oliwki zielone i prażony słonecznik - ilość wedle uznania. Wszystko kroisz, wrzucasz do miski i dolewasz trochę oleju z pomidorów dla smakuI Voilà
Nawet ja - niecierpiąca suszonych pomidorów - wcinam tą sałatkę
eforts wrote:Qurczak czym farbujesz włosy?
w zasadzie na moje włosy to tak 2-3 zużywam. Raz na 2-2,5 m-ca kładę farbę u fryzjera, a potem tyko co jakiś czas odświeżam kolor właśnie tymi szamponetkami. Niestety czerwienie i rudości mają to do siebie, że szybko płowieją
Doris - a mówiłam, że Ci nakopię do d... za te porządki! Ty cholernico jedna, chrzanić porządek
Lola83, Pollyanna fotografować brzuchy i wrzucać tu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 18:49
Martaaa lubi tę wiadomość
-
Polecam ziemniaki, boczek, cebula i szczypiorek, do tego sos z majonezem i jogurtem, ale delikatnie mniam
i powodzenia z wagą wtedy
Uwielbiam rude włosy, ale właśnie to mnie powstrzymuje, że dużo trzeba się poświęcić pielęgnacji...Martaaa lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Ja jestem blondynka. Raz w zyciu sfarbowalam sie na rudy. Polowie sie podobalo polowie nie
ja jednak najlepiej czuje sie w jakims ladnym blondzie
Nazarlam sie jak dzika swiniabanan na to trzy te waskie prince polo i na to dwie bulki z salatka z pomidorow, ogorkow, cebuli i majonezu
-
Oj tam, ciąża wszystko usprawiedliwia
Postaram się jutro zrobić zdjęcie i ogarnąć sposób wrzucania tu.
Biszkopciku, pocieszę Cię, że ja praktycznie też cały czas leżę. I nie jest to spowodowane zleceniem lekarza. Wprawdzie zalecił mi oszczędzanie się i wysłał od razu na L4. Bardziej to efekt działania mojej psychiki. Po dwóch stratach najbezpieczniej czuję się właśnie w domu. Mąż czasami mnie gdzieś na siłę zabiera, a ja schizuję i ciągle sprawdzam wkładkę... A dodam, że jestem typem człowieka, który ma problem z usiedzeniem w jednym miejscu na tyłku.Biszkopcik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa etap sprawdzania wkładki mam juz za sobą chyba
teraz gdy wstaje poruszam się jak robot, boli mnie tyłek juz z tego lezenia.
Powiem wam, ze taki bol jak na okres to nie jest dobry objaw, nie powinno tak byc, mnie zawsze o to lekarz pyta, a dokladnie w poprzednia ciaze stracilam, czujac od rana takie bole i tez byl to termin spodziewanej @
Dlatego lepiej się polozyc od razu, nie przemęczac.
Pollyanna a w torych tyg stracilas maluszki? przykro mi, wiem co to znaczyi kazda kolejna ciaza to jeden wielki strach:( Sciskam
-
Pollyanna to straszne. ...
Qurczaku później Ci napisze jakiej farby używałam przez jakiś czas przed ciążą, kosztuje chyba 6 zł a daje piękny kolor. Fakt ze ja mam teraz krótkie to mi nie szkoda używać kiepskiej farby, chociaż nie zauważyłam żeby mi niszczyła włosy no ale jest z amoniakiem to teraz odpada.
Hmm to teraz ciekawe na ile Twój kolor to farbą a na ile szamponetka?
Muszę się w końcu farbnąć, bo wyglądam jak sopuchno ale nie chciałam za często a 23 idę na weselę wiec coby mieć kolor
-
po dwóch tygodniach przerwy mojego udzielania się na forum chciałabym delikatnie powrócić do was:) jeśli mnie przyjmiecie..
Ita, Doris-83, Qrczak lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Stara bida
siedzę i tyję...aktualnie 4 kg na plusie
miałam raz stresa z całonocnym bólem brzucha ale nospa na szczęście pomogła, a mimo, że gin był na urlopie i miał wyłączony tel, to pomogła i uspokoiła mnie koleżanka-położna
póki co jest ok
Nie mogę się doczekać wizyty u lekarza - dopiero 13.08, ostatnia była 09.07 więc minął szmat czasu
nakupowałam w tzw. międzyczasie kilka ciuszków dla synusia (który mam nadzieję, że okaże się nadal synusiem
), a dziś zrobiłam pierwszą ozdobę dla dzidziusia, która zawiśnie nad łóżeczkiem, jak tylko zostanie kupione (poniżej wynik mojej robótki)
http://wrzucaj.net/images/2014/08/05/pompony.jpg
Mimo, że zniknęłam na 2 tyg - to cały czas zachłannie was czytałam. Wiem o tajnym forum, nie zarejestrowałam się w czasie - i tak sobie myślę, że nie wiem czy ogarnę dwa fora + grupę na fb. Wpisy z tego forum czasem ciężko było mi ogarnąć...no nie wiem..Ita, Qrczak lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci