Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, a ja w ogole nie mam apetytu i nic mi nie smakuje, moze to przez chorobsko, ale wczesniej tez sie nie rzucalam na zarcie. nawet... uwaga! lody mi nie smakuja!!!
Natomiast jesli ktos westchnal z zazdroscia jak to przeczytal to spiesznie prostuje, ze waga nie odzwierciedla stanu rzeczy i rosnie w gore regularnie. i jak to mozliwe jestPiotruś
Helenka
-
Przyszłam do was pomarudzic. 5dzień urlopu a ja nigdzie nie bałam ani nic nie zrobilam. Małża zadręcza praca, wiec siedzi przy kompie a ja albo z książką albo samotne spacery uskuteczniam.
Nawet porządnego dostępu do netu nie mam żeby z wami popisac
Marimiko dobrze Cie widzieć.
Co do cukru to u mnie 1 łyżeczka w kawie a herbata gorzka. Za to słodyczy czy owoców sobie nie żałuję. -
Qrczak dałam radę z porządkami:-) A dziś kanapa,podusia,książki:-)
Ja ograniczam jedzenie....bo mój gin i mąż mają pakt zawiązany pzeciwko mnie. Za dużo przytyłam i teraz muszę trochę zwolnić z przyrostem wagi.
Strasznie mi dziąsła krwawią. Od kilku dni naprawdę mocno. Muszę sie do apteki wybrać po jakiś Dentosept albo inny płyn.
A teraz czas na drzemkę -
Doris-83 wrote:Qrczak dałam radę z porządkami:-) A dziś kanapa,podusia,książki:-)
Ja ograniczam jedzenie....bo mój gin i mąż mają pakt zawiązany pzeciwko mnie. Za dużo przytyłam i teraz muszę trochę zwolnić z przyrostem wagi.
Strasznie mi dziąsła krwawią. Od kilku dni naprawdę mocno. Muszę sie do apteki wybrać po jakiś Dentosept albo inny płyn.
A teraz czas na drzemkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 08:20
-
DOris dzis ty sie len, ja bede sprzatac - bleh, na sama mysl zmeczona jestem.
Ja dzis wstalam z spuchnietym i bolacym dziaslem wokol dolnej 7Nie milo..
Marimiko ja juz sprawdzilam ceny tiulu u mnie i bede robila takie cuda, ale jeszcze nie teraz
Co do tycia to moja waga nadal jest trupem wiec no... dobrze mi z tym. Za to zle bedzie jak mnie gin bedzie jutro wazyl - o 18 to ja bede wydeta na maxa i 3 kg ciezsza... -
Ita wrote:Przyszłam do was pomarudzic. 5dzień urlopu a ja nigdzie nie bałam ani nic nie zrobilam. Małża zadręcza praca, wiec siedzi przy kompie a ja albo z książką albo samotne spacery uskuteczniam.
Nawet porządnego dostępu do netu nie mam żeby z wami popisac
Marimiko dobrze Cie widzieć.
Co do cukru to u mnie 1 łyżeczka w kawie a herbata gorzka. Za to słodyczy czy owoców sobie nie żałuję.
Ita współczuję Ci ją mam to na moim l4 i mi z tym ciężko, czasem mąż ma wolne a i tak wszystko kończy się podobnie także rozumiem co czeka jak masz tylko trochę wolnego w postaci urlopu.
Jej tylko ja tak tyję??
Marimiko 3 kg to ja milion lat świetlnych temu przytyłam
Furia wciągniesz brzuch
-
Witam
Ja po dwoch dniach walki z ogorkami dzis odpoczywam. Tymbardziej, ze jutro wizytasynek chce isc ze mna
bo ostatnio nie dostaje zdjec a on chce zobaczyc maluszka :*
Ja do dentysty ide pod koniec sierpnia. Moja dentystka nie ma przedluzonego kontraktu do konca roku i synka tez. Wiec jak bylo zakonczenie zerowki to nas zapisalam do dentysty. Opinie trzech osob pozytywne. Mam dwa zeby do wyrwania i do zrobienia protezke. Zobaczymy jaki czas oczekiwania. Chcialabym juz na chrzciny swiecic wszystkimi zabkami -
A znalazłam wczoraj stare wyniki toxo i wbrew mojemu przekonaniu nigdy nie przechodziłam. Czy Wy stosujecie jakoś dodatkowe środki ostrożności? Np rękawiczki do surowego mięsa? Chociaż mi lekarz powiedział ze przechodzona wcale nas nie chroni także wszystkie jesteśmy narażone.
Ale skoro ja nigdy nie miałam to nie jest tak łatwo złapać tym bardziej ze moje siostry przechodziły.
Całe życie z kotami, zabawy na podwórku, ogródku, nigdy nie balsam się dotykać surowego mięsa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 09:31
-
hej dziewczyny, trochę mnie nie było
mam nadzieję , że u każdej z Was jak najlepiej i brzuszki zdrowo rosną...
u mnie ok kolejny kg do przodu, a dodatkowo nasiliło się twardnienie brzucha, chyba kilkadziesiąt w ciągu doby mam, dziwne uczucie, a plusem są też już łatwe do rozopoznania ruchy małej
-
Wzięłam się za sprzątanie i teraz siedzę i patrzę na to wszystko rozgrzebane i żałuję, że ruszałam. Sierść kota jest wszędzie, a mi zepsuł się odkurzacz i lecę wszystko na mokro
kanapę, fotele, krzesła, wszystko na mokro szmatami hurrra
Zamówiłam rogala do spania, wczoraj koleżanka mnie przekonała, że warto wydać stówę z hakiem na poduchę, niby pod koniec ciąży jest niezbędna. Pytanie mam do Was w związku z tym, wiem że wcześniej już przewijał się ten watek, śpicie już rogalami? A jak nie to zamierzacie?Piotruś
Helenka
-
hej
Lola, rogal jest superja spie z nim juz od miesiaca i zycia sobie bez niego nie wyobrazam...
Paula, dziewczyny na drugim forum prosily kilka razy o ujawnienie sie osob ktore nic nie pisza i jak sie ktos nie ujawnil to byl usuwany bo tamtre forum z zalozenia mialo byc dla udzielajacych sie..nie widzialas apeli z prosba o ujawnienie sie??
ja na toxo nie chorowalam, profilaktyka w stylu nie bawienia sie ziemia i nie jedszenia surowego miesa..ale surowizne przygotowuje bez rekawiczek w sensie jak np kotlety robie tylko dokladnie rece potem myje..z kotami i tak stycznosci nie mam bo nie przepadam (nie zabijcie mnie teraz
ja mam juz 5,5 na plusie a to 19+3 dopiero..oj do 20 dojde jak ostatnio -
Eforts potem bedzie trzeba spalac kalorie, ale to dziecko z nas wyssie
Hmmm szukam i szukam, znalazlam tylko muszele laktacyjna, a gdzie 2 ?
W sumie jak 1 odnalazlam to chyba nie bede kupowala zestawu zeby miec 2
I wielorazowe wkladki laktacyjne znalazlam, wszystkie 12 juhu ! To tylko na poczatek jednorazowe beda potrzebne
eforts lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki...zimno! Nareszcie czuję, że żyję!
Ja przytyłam póki co 4 kg, ale mam wrażenie, że dużo masy poszło mi w ręce i tyłek. I na buzi jestem jeszcze pełniejsza, a i tak zawsze buźkę miałam dosyć okrąglą.
Doris - pochwaliłam się za szybko. Przedwczoraj maluch puknął mnie po raz pierwszy 2 razy i od tamtej pory cisza...