Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hello!
Mój gin na każdej wizycie na samolot mnie zaprasza i bada. I jak do tej pory słyszałam tylko,ze szyjka ok :-)I mam nadzieję,że tak pozostanie.
A ja mam ostatnio kiepskie dni...nic mnie nie cieszy, a wręcz wkurwia.
Mam nadzieję,że to szybko minie. -
Biszkopcik dlaczego chcesz tak wcześnie zrobić glukozę? Generalnie robi się ją między 24 a 28 tyg. No i jakie ma znaczenie odstęp od wizyty? Przecież jak wyniki będą ok to sobie poczekają na planowaną następną wizytę a jak coś nie tak to umowisz się na dodatkową na już
Ja glukozę zrobiłam w 24t3d ze trzy tygodnie przed wizytą u gina.
Chociaż chyba pójdę we wtorek żeby zobaczył co mi tak boli w tych moich kościach. -
Doris przytulam mocno. Chyba każdą z nas to dopada
Ja się wczoraj poryczałam o to, że mój A. jest tak zapracowany, że nie ma nawet siły ani ochoty pogadać ze mną na temat remontu, nie mówiąc już o jego rozpoczęciuDoszło do tego, że sama szukam mebli, a jak będzie trzeba to i fachowca od remontów będę musiała znaleźć, bo jestem przekonana, że mój A. się nie wyrobi z tym sam. Dziś też do mnie zadzwonił i oznajmił, że w sobotę pracuje
Ale między jedną robotą a drugą będzie miał trochę czasu, więc jeśli chcę, to mnie zabierze do pracy, poczekam aż załatwi, co ma do załatwienia i zabierze mnie na zakupy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyza wczesnie? dwa dni temu lekarz dal mi skierowanie na to badanie, wiec nie wiem czemu tak wczesnie
No ale z tego co czytam, to prawie kazda z was juz miała, a jestesmy w podobnych tygodniach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:21
-
Biszkopcik wrote:Ło matulu
niezle, dobrze wiedziec, bo mam labo pod domem, ale jak nie mozna sie ruszac to posiedze tam i zaczekam. Czyli tydzien przed wizytą wystarczy jak zrobię?
to prawda ze dzien przed nic slodkiego nie jesc?
Mój lekarz zwrócił mi na to uwagę, jak dawał skierowanie. Dzień wcześniej nie objadać sie słodyczami
Ja idę na badanie w poniedziałek -
Qurczak nie ukrywam, że trochę jestem w szoku co do tych badań glukozy. W poprzedniej ciąży miałam nietolerancję glukozy i po porodzie zawsze spr się czy to minęło czy nie i koniecznie miałam nakaz nawet tego zrobienia z żyły, nie glukometrem, a co dopiero badanie w ciąży - tym bardziej, że pierwszy wynik był podejrzany u Ciebie.
Lola twardnienie = brzuch robi się twardy jak kamień i puszcza. Nie możesz tego nie zauważyć
Mysiok dzięki za linka do dostawki
Biszkopcik ja badania na glukozę nie miałam, skierowania nadal nie mam. Poprzednio w ciąży robiłam coś ok 27 tc
-
Biszkopcik wrote:za wczesnie? dwa dni temu lekarz dal mi skierowanie na to badanie, wiec nie wiem czemu tak wczesnie
No ale z tego co czytam, to prawie kazda z was juz miała, a jestesmy w podobnych tygodniach..
No ja skierowanie dostałam jak byłam na wizycie z zaleceniem żeby zrobić po 24 tyg.
myślę, że większość to nie, niektóre dziewczyny miały bo widocznie są lekarze którzy robią wcześniej a tak po 24 t to chyba narazie ja ale to przez to że ja się w zasadzie na listopad łapię. Oczywiście zob jak uważasz albo zapytaj jeszcze lekarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze macie racje. Martwie sie tylko, bo np wczoraj do 3 w nocy płakałam non stop, brzuch mi sie napinal, potem sie uspokoiłam i w stresie nasluchiwałam czy z małym wszystko w porzadku. Sam byl chyba przerazony bo drgnął dopiero nad ranem
Jestem okropna..