Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyco do wyplywania to mam to samo i juz schiza z tymi saczacymi sie wodami...
ogolnie to mam mokro, ale mam nadzieje ze to tylko sluz, ktorego ostatnio mam jakos wiecej. ale rano po przebudzeniu wystraszylam sie nie na zarty...poszlam siusiu a na spodenkach taka dosc spora mokra plama...i caly dzien jakos tak mnie brzuch ciagnie jakby sie obnizal...juz 2 no-spy wzielam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 18:34
-
nick nieaktualnyKarola ja mam dzis to samo, jak tylko za długo postoję to brzuch strasznie twardy. Jak leżałam to mały jakos tak na lewo się pchała, teraz leże na lewym boku i jest dobrze.
Od tygodnia biorę przepisane przez lekarza czopki dowcipne, może z tego te upławy..Może to satawianie sie brzucha jest normalne, juz sama nie wiem. Lekarz pyta o to na wizycie, mowie mu jak jest ale on nic nie komentuje, wiec moze tak ma byc. Biore nospe, scopolan, żelazo z kwasem i kwasy omega gold..
-
nick nieaktualny
-
Biszkopcik wrote:Nie wiem, ja nigdy nikogo nie skrytykowałam, nawet mnie nie obchodzi kto jak nazywa, mam gdzieś czy imię jest staromodne, zagraniczne czy nowoczesne, to moja sprawa i martwienie się za kogoś jak go ludzie będą nazywać, nie wypada pytać. Wypowiedzi typu "nie obraź się.." mówią same za siebie. Lepiej czasem przemilczeć.
Nikomu nie napisałabym np dlaczego Zosia? nie myslisz, że to takie, siakie, owakie? a co mnie to obchodzi?
Może nie doczytałam, myslałam, ze to na poważnie z tą Pachą, a nawet jesli to co nam do tego...
Biszkopcik widzę, że bardzo pijesz do mnie i mojego posta. Akurat nie chodziło mi o krytykę tylko o fakt mało popularnego imienia. Ja nie raz słysze, że jakiś mój wybór się komuś nie podoba ale nie robie z tego problemu, wszystkim się nie dogodzi A myślałam że na forum obowiazuje wolność słowa i poglądów, widocznie się pomyliłam. Myślałam że prowadzimy dyskusję a nie piszemy posty bez odzewu, aczkolwiek zapamiętam sobie, żeby nie do wszystkich się odnosić
Do tego widzę ze masz problem ze kogoś wybór podoba się bardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 19:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo ty się mnie tak czepiasz od wczoraj??!
Do nikogo nie piję (nie rozumiem w ogóle tego słowa)
Nie mam żadnego problemu i nie ja szukam zaczepki, napisałam tylko, że zrobiło mi się przykro, bo ja nie skomentowałam żadnego imienia,nawet gdy jakieś nie jest w moim guscie nie pytam dlaczego wybrał właśnie takie... ktoś zapytał, to odpowiedziałam.
Poza tym mogłaś zostawic dla siebie teksty typu" nie boisz się nazwać tak dziecko?, jakos tak zagranicznie, żeby nie było ..przecież jest takie miasto a nawet państwo"...No wybacz, może starasz się być w tym momencie zabawna, ale mnie to uraziło. Napisałam, że imię mamy wybrane, a nie jest to nasz chwilowy wymysł..
Gdybyś choc sprawdziła znaczenie imienia i to że takie imię w ogole istnieje, może najpierw pomyślałabym zamiast pisać bez taktu.
Nie burz sie teraz, bo nie ja mam w tym momencie problem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 19:39
-
nick nieaktualny
-
odnośnie twardnienia, gin powiedzial, żeby nie bylo częściej niż co godzinę, ewetualnie nospa na rozluźnienie i odpoczynek..
jeżeli chodzi o upławy to zawsze z rana czuje jak ze mnie wypływa jak z mini kranika i majtki zawsze są mokre, w ciągu dnia juz bardzo sporadycznie i mniej
-
Niespodzianek:) wrote:Dziewczyny ogólnie twardnienie brzucha po 20 tc jest normalne bo macica przygotowuje się do porodu. Ważne by twardnień nie było więcej niż 10 w ciągu dnia. Ale zawsze warto powiedzieć o tym lekarzowi żeby sprawdził czy wszystko ok.
-
Helloooo....Laski nie staram się Was nawet nadrabiać.
Stwierdzam,że ten co powiedział,że w drugim trymestrze tryska się energią..., to nie sprawdza się w moim przypadku.
Dalej mega leń.... -
nick nieaktualnyCo mnie obchodzi, że twoje imie ktoś skrytykował? co to w ogóle za porównanie?
Ty może nie masz z tym problemu, ale skrytykowałas moje i ja akurat mogę mieć o to żal. Nikt tutaj nikogo nie prosi o ocenę, pisanie czy się podoba czy nie, więc lepiej zachować to dla siebie.
-
A Ty czytaj ze zrozumieniem!!! Bo nawet mi przez myśl nie przeszło ze to jest brzydkie imię!! A Ty podsumowałaś mnie jako osobę!! I to mi może być przykro w tej sytuacji i dzięki Tobie nie mam ochoty tu wchodzić także żegnam się na jakoś czas bo nie będę się denerwować bez sensu!!
-
nick nieaktualnyŚmieszna jesteś
i nie pokrzykuj sobie, bo sama zaczęłaś ludzi krytykować, to nie pierwszy z resztą twój post w stosunku do mojej osoby. Twój komentarz akurat bardzo dobrze zrozumiałam, był po prostu pełen złośliwości i kpiny. Jakaś bezpodstawna zawiść od ciebie bije dziewczyno. Masz rację, nie wchodz tutaj i sama nie denerwuj ludzi.
-
Biszkopcik wrote:Śmieszna jesteś
i nie pokrzykuj sobie, bo sama zaczęłaś ludzi krytykować, to nie pierwszy z resztą twój post w stosunku do mojej osoby. Twój komentarz akurat bardzo dobrze zrozumiałam, był po prostu pełen złośliwości i kpiny. Jakaś bezpodstawna zawiść od ciebie bije dziewczyno. Masz rację, nie wchodz tutaj i sama nie denerwuj ludzi.
Żale na bok, żyjemy dalej. A Ty Eforts nie fochaj tylko wracaj tutajLola83, ewelinka_shn, aga.just, julianna, Furia, Ita, jedynka, Mysiok lubią tę wiadomość
-
Ja mam też na okrągło mokro w majtkach, to chyba normalne, ale ten opadnięty brzuch trzeba by chyba oszczędzać do wizyty Milcia...
Dyskusja o imionach jest bezowocna, bo nie ma sensu dyskutować o gustach.
Jak ja mojej mamie powiedziałam, że mała prawdopodobnie będzie Helena, to mi powiedziała, że jej się kojarzy ze starą babą i nikomu się to imię nie podoba. Jak to zrównoważona kobita w ciąży się popłakałam. Potem pomyślałam, że jestem głupia my wybraliśmy to imię, lubimy je i myślimy, że dziecku będzie z nim dobrze.Piotruś
Helenka
-
Dziewczyny to jest forum na które każdy może wchodzić. Każda z nas jest inna i co innego się podoba. Tak samo kazda z nas moze pisac co mysli-po to jest forum by swoje zdanie wypowiadac. Jakby kazdy mial się zastanawiać czy jego post kogos nie urazi to nikt nic by nie pisal!
Doris-83, Ita lubią tę wiadomość