Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyProszę ile poparcia. Może po prostu ja odejdę, tak będzie najlepiej.
Nie pozwolę żeby jakaś zazdrosna małolata mnie obrażała, tylko dlatego że ma zły dzień. Nikogo nigdy tutaj nie uraziłam i nie miałam takiego zamiaru.
Kanapa piszesz zupełnie bez sensu "Nie znamy się osobiście więc jak możemy cokolwiek o sobie sądzić??" i to jest do mnie? dlaczego ja zostałam zaatakowana, skoro to mnie ktos ocenił?
Nieważne, nie będę sie prosić, rezygnuję... -
nick nieaktualnykazda tylko nie ja?
ewelinka_shn wrote:Dziewczyny to jest forum na które każdy może wchodzić. Każda z nas jest inna i co innego się podoba. Tak samo kazda z nas moze pisac co mysli-po to jest forum by swoje zdanie wypowiadac. Jakby kazdy mial się zastanawiać czy jego post kogos nie urazi to nikt nic by nie pisal! -
To nie jest kwestia poparcia, a obiektywna ocena sytuacji.
Obrażasz Biszkopcik inne dziewczyny i to nie jest fajne.
Nie ocenił Ciebie nikt, jedynie padło pytanie o imię. To jest forum, a nie kółko wzajemnej adoracji. Nie wszytskim musi się podobać moje łóżeczko, pościel czy imię dziecka. Ale za to, że ktoś podda wątpliwość co do mojego wyboru nie muszę go atakować.
-
Która z Was dziewczyny zakupiła już bebetto luca? Nie mogę odnaleźć, a właśnie staje się moim nowym faworytem w poszukiwaniu wózka. Chciałam podpytać, czy faktycznie jest tak ciężki, bo piszą, że to wózek dla mieszkających na parterze... a my 3 piętro i bez windy, ale wózkownia na dole jest.Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnypokaż mi w jaki sposób obraziłam?
aga.just wrote:To nie jest kwestia poparcia, a obiektywna ocena sytuacji.
Obrażasz Biszkopcik inne dziewczyny i to nie jest fajne.
Nie ocenił Ciebie nikt, jedynie padło pytanie o imię. To jest forum, a nie kółko wzajemnej adoracji. Nie wszytskim musi się podobać moje łóżeczko, pościel czy imię dziecka. Ale za to, że ktoś podda wątpliwość co do mojego wyboru nie muszę go atakować. -
Biszkopcik wrote:pokaż mi w jaki sposób obraziłam?
choćby:
"Śmieszna jesteśi nie pokrzykuj sobie
Jakaś bezpodstawna zawiść od ciebie bije dziewczyno. Masz rację, nie wchodz tutaj i sama nie denerwuj ludzi.
Nie pozwolę żeby jakaś zazdrosna małolata mnie obrażała, tylko dlatego że ma zły dzień."
Dla mnie to nie jest fajny sposób komunikowania się.
Furia, Lola83, julianna, kanapa, Doris-83, Ita, Mysiok lubią tę wiadomość
-
Furia wrote:Aga dobrze, ze polecasz bo zamowilam caly zestaw z MAM lacznie z smokami
Ejjjj jak mnie zdziwilo ze w PL MAM jest drozszy niz TT czy Avent
U mnie odwrotnie.
zamówiłaś te płaskie perfect?
Ja ogólnie jestem przeciwniczką smoczków, u nas był jedynie do spania. Ale te są naprawdę fajne, cienkie. I córa sama odstawiła przed rokiem. Tak sobie myślę, że może przez to, że on taki cieniuśki? -
Biszkopcik, wrzuć na luz albo wróć jak się uspokoisz.
Wracając do tematu to przy jakichkolwiek globulkach mokre majty to normado 21 tygodnia brała luteinę dowcipną dwa razy dziennie i non stop musiałam wymieniać wkładki a nawet i bieliznę jak coś pociekło bokiem
Też tak macie, że dziecko ma taką sinusoidę aktywności? To znaczy np dwa dni szaleństwa a potem dwa dni względnego spokoju? Jednak te regularne puknięcia bardzo mnie uspokajają -
Lola83 wrote:Która z Was dziewczyny zakupiła już bebetto luca? Nie mogę odnaleźć, a właśnie staje się moim nowym faworytem w poszukiwaniu wózka. Chciałam podpytać, czy faktycznie jest tak ciężki, bo piszą, że to wózek dla mieszkających na parterze... a my 3 piętro i bez windy, ale wózkownia na dole jest.
i wcale nie jest ciężki
jeden z lżejszych- niespełna 13kg w pełnym rynsztunku
-
kanapa wrote:Biszkopcik, wrzuć na luz albo wróć jak się uspokoisz.
Wracając do tematu to przy jakichkolwiek globulkach mokre majty to normado 21 tygodnia brała luteinę dowcipną dwa razy dziennie i non stop musiałam wymieniać wkładki a nawet i bieliznę jak coś pociekło bokiem
Też tak macie, że dziecko ma taką sinusoidę aktywności? To znaczy np dwa dni szaleństwa a potem dwa dni względnego spokoju? Jednak te regularne puknięcia bardzo mnie uspokajają
kanapa ja mam dokładnie tak samo. Jakieś 2-3 dni temu mała zaczęła ostro tańcować w brzuchu i pomyślałam, że im ciąża starsza to już tak będzie. Od tamtej pory prawie cisza, tylko jak piszesz pojedyncze puknięcia. Dzisiaj znowu szaleństwo uffffkanapa lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
OvuFriend