X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts come back!!!

olcia23, Ita, Mysiok lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobieto nie wiesz o co chodzi, a się wypowiadasz? to są nasze sprawy i nikt cie nie prosił o zbędny komentarz. Jakie żale i frustracje? Przeczytaj dokładnie o co chodzi, a mnie nie atakuj.Kogo do cholery ja przeganiam?

• Lola83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to chyba nam wszystkie pouciekają na inne fora... :(

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biszkopcik to jest forum i każdy się może wypowiedzieć. Jezeli chcesz coś bez wypowiedzi innych to pisz prywatne wiadomości a nie na forum

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę ile poparcia. Może po prostu ja odejdę, tak będzie najlepiej.
    Nie pozwolę żeby jakaś zazdrosna małolata mnie obrażała, tylko dlatego że ma zły dzień. Nikogo nigdy tutaj nie uraziłam i nie miałam takiego zamiaru.
    Kanapa piszesz zupełnie bez sensu "Nie znamy się osobiście więc jak możemy cokolwiek o sobie sądzić??" i to jest do mnie? dlaczego ja zostałam zaatakowana, skoro to mnie ktos ocenił?
    Nieważne, nie będę sie prosić, rezygnuję...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kazda tylko nie ja?
    ewelinka_shn wrote:
    Dziewczyny to jest forum na które każdy może wchodzić. Każda z nas jest inna i co innego się podoba. Tak samo kazda z nas moze pisac co mysli-po to jest forum by swoje zdanie wypowiadac. Jakby kazdy mial się zastanawiać czy jego post kogos nie urazi to nikt nic by nie pisal!

• aga.just Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie jest kwestia poparcia, a obiektywna ocena sytuacji.
    Obrażasz Biszkopcik inne dziewczyny i to nie jest fajne.
    Nie ocenił Ciebie nikt, jedynie padło pytanie o imię. To jest forum, a nie kółko wzajemnej adoracji. Nie wszytskim musi się podobać moje łóżeczko, pościel czy imię dziecka. Ale za to, że ktoś podda wątpliwość co do mojego wyboru nie muszę go atakować.

• Lola83 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która z Was dziewczyny zakupiła już bebetto luca? Nie mogę odnaleźć, a właśnie staje się moim nowym faworytem w poszukiwaniu wózka. Chciałam podpytać, czy faktycznie jest tak ciężki, bo piszą, że to wózek dla mieszkających na parterze... a my 3 piętro i bez windy, ale wózkownia na dole jest.

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wracając do dzieciowych tematów - jeśli któraś z Was planuje zakup smoczka dla malucha polecam te: http://sklep.mambaby.pl/nowosc_mam_perfect.html

Marimiko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pokaż mi w jaki sposób obraziłam?
    aga.just wrote:
    To nie jest kwestia poparcia, a obiektywna ocena sytuacji.
    Obrażasz Biszkopcik inne dziewczyny i to nie jest fajne.
    Nie ocenił Ciebie nikt, jedynie padło pytanie o imię. To jest forum, a nie kółko wzajemnej adoracji. Nie wszytskim musi się podobać moje łóżeczko, pościel czy imię dziecka. Ale za to, że ktoś podda wątpliwość co do mojego wyboru nie muszę go atakować.

• Furia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dobrze, ze polecasz bo zamowilam caly zestaw z MAM lacznie z smokami :D Ejjjj jak mnie zdziwilo ze w PL MAM jest drozszy niz TT czy Avent :O U mnie odwrotnie.

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • julianna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lola ja też zaczęłam się nad bebetto zstanawiać, ale silvia, oraz tez znane na forum riko nano też obstawiam, chętnie się czegoś dowiem o nich

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biszkopcik wrote:
    pokaż mi w jaki sposób obraziłam?

choćby:
    "Śmieszna jesteś :) i nie pokrzykuj sobie

Jakaś bezpodstawna zawiść od ciebie bije dziewczyno. Masz rację, nie wchodz tutaj i sama nie denerwuj ludzi.

Nie pozwolę żeby jakaś zazdrosna małolata mnie obrażała, tylko dlatego że ma zły dzień."

Dla mnie to nie jest fajny sposób komunikowania się.

Furia, Lola83, julianna, kanapa, Doris-83, Ita, Mysiok lubią tę wiadomość

• julianna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smoczek tej firmy widzialam dla dziecka rocznego, to byl chyba smoczek uspokajajćy mała go uwielbiała

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furia wrote:
    Aga dobrze, ze polecasz bo zamowilam caly zestaw z MAM lacznie z smokami :D Ejjjj jak mnie zdziwilo ze w PL MAM jest drozszy niz TT czy Avent :O U mnie odwrotnie.

zamówiłaś te płaskie perfect?
    Ja ogólnie jestem przeciwniczką smoczków, u nas był jedynie do spania. Ale te są naprawdę fajne, cienkie. I córa sama odstawiła przed rokiem. Tak sobie myślę, że może przez to, że on taki cieniuśki?

• kanapa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biszkopcik, wrzuć na luz albo wróć jak się uspokoisz.

Wracając do tematu to przy jakichkolwiek globulkach mokre majty to norma :/ do 21 tygodnia brała luteinę dowcipną dwa razy dziennie i non stop musiałam wymieniać wkładki a nawet i bieliznę jak coś pociekło bokiem :/
    Też tak macie, że dziecko ma taką sinusoidę aktywności? To znaczy np dwa dni szaleństwa a potem dwa dni względnego spokoju? Jednak te regularne puknięcia bardzo mnie uspokajają :)

Aniołek 16.12.2013 [*] 8tc (5tc)
    Aniołek 25.01.2019 [*] 10tc (8tc)
    vimnpx4.png
    w1s2aai.png
  • kanapa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola83 wrote:
    Która z Was dziewczyny zakupiła już bebetto luca? Nie mogę odnaleźć, a właśnie staje się moim nowym faworytem w poszukiwaniu wózka. Chciałam podpytać, czy faktycznie jest tak ciężki, bo piszą, że to wózek dla mieszkających na parterze... a my 3 piętro i bez windy, ale wózkownia na dole jest.
    JA, JA! Ja mam :) i wcale nie jest ciężki :) jeden z lżejszych- niespełna 13kg w pełnym rynsztunku ;)

Aniołek 16.12.2013 [*] 8tc (5tc)
    Aniołek 25.01.2019 [*] 10tc (8tc)
    vimnpx4.png
    w1s2aai.png
  • Lola83 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kanapa wrote:
    Biszkopcik, wrzuć na luz albo wróć jak się uspokoisz.

Wracając do tematu to przy jakichkolwiek globulkach mokre majty to norma :/ do 21 tygodnia brała luteinę dowcipną dwa razy dziennie i non stop musiałam wymieniać wkładki a nawet i bieliznę jak coś pociekło bokiem :/
    Też tak macie, że dziecko ma taką sinusoidę aktywności? To znaczy np dwa dni szaleństwa a potem dwa dni względnego spokoju? Jednak te regularne puknięcia bardzo mnie uspokajają :)

kanapa ja mam dokładnie tak samo. Jakieś 2-3 dni temu mała zaczęła ostro tańcować w brzuchu i pomyślałam, że im ciąża starsza to już tak będzie. Od tamtej pory prawie cisza, tylko jak piszesz pojedyncze puknięcia. Dzisiaj znowu szaleństwo uffff

kanapa lubi tę wiadomość

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • julianna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to mam raczej rano i wieczorem, też bardziej po jedzeniu, ale nie zawsze się sprawdza, jednak zazwyczaj choć raz mnie puknie

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • OvuFriend

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

‹‹ 823 824 825 826 827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ