Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Lepsza słoma z butów niż jad z ust...
Ja mieszkam w mieście, choć wieś uwielbiam i z chęcią bym się tam przeprowadziła. No ale muszę się przyznać - bałagan w domu zdarza mi się często w ciąży. Obiecuję, że jak szczęśliwie urodzę, wszystko wróci do normy, hahaaga.just, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
cholera, a to się porobiło.
No nic, bywa.
Wracam jeszcze na moment do tematu wózków, ja też byłam zakochana w bebetto luca, (pierwszy, który mi wpadł w oko), muszę jeszcze ocenić na żywo rico i na pewno wybiorę któryś z nich. Dla mnie ważna jest waga wózka, ponieważ mieszkam na 4 piętrze bez windy !!! wiem, tragedia, ale co zrobić... -
Ja w nocy przeczytałam całą dyskusję. Normalnie się nie udzielam w takich sprzeczkach, ale ostatnia wypowiedź Biszkopcika mnie zdenerwowała. Ja przeprowadziłem się na wieś, ale żadna słoma mi nie wystaje z butów. Poza tym skąd osąd, że mamy brud w domach?
Uważam, że problem z imieniem, które wybrała mocno wyolbrzymiła, bo nikt go nie skrytykował, tylko grzecznie zapytał, czy nie boi się zagraniczne brzmiące imienia. Gdzie tu atak?
Tyle w temacie.Doris-83, Ita lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie chce wracać do tematu aczkolwiek Was chcę przeprosić, że przeze mnie wynikła taka sytuacja na forum ale zabijcie mnie naprawdę nie miałam złych intencji. Koleżankę tez bym przeprosiła gdyby poprostu napisała, że sprawiłam jej przykrość. Nie jestem też rozchisteryzowaną panienką, która po nieuprzejmej wymianie zdań ucieka z forum ale mam chyba gorszy czas i stwierdziłam, że płakać przez takie pierdoły nie będę i wolałam dać ze siana
w każdym razie przesyłam Wam buziaki i życzę miłego dnia
kanapa, aga.just, Pollyanna, Doris-83, Ita, jedynka, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Eforts, w zasadzie powinnyśmy Ci podziękować
dzięki Tobie "wyszło szydło z worka" i każda z nas się przekonała z kim mamy do czynienia i komu "słoma z butów wystaje"
Lola83, aga.just, eforts, julianna, Doris-83, Ita, jedynka, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Chyba kogoś poniosły emocje i to bardzo.. Biszkopcika nikt nie obraził a wręcz przeciwnie przez jakieś dobre dwie strony to ona obrzucała nas wszystkie obelgami więc nie masz za co przepraszać eforts!
A tak parafrazując to możemy sobie założyć nowy klub grudniowych mamusiek, którym słoma z butów wystaje:D
Odnośnie smoczka ja również karmiłam małego piersią, smoczek miałam aczkolwiek on nie bardzo chciał z niego korzystać. Przydał się parę razy na spacerze a ok 9 miesiąca już nie był potrzebny:)eforts lubi tę wiadomość
-
apropo forumowiczki, która poleciała po bandzie i skrytykwała w zasadzie większość z nas, moje zdanie trzeba egzemplarz olać, bo widać, że jest przewrażliwiona, ale w takim wypadku nie powinna się wypowiadać na forum, gdzie jest dyskusja i wymiana opinii,
wg mnie szukała prowokacji, chyba lubi się wyżyć bez sensu i namysłu, więc radzę taką osobę przemilczeć na przyszlość
odnośnie wózków - bebetto ma dość dużą gamę jak widać, za przystęoną cenę są fajne wizualnie
kanapa czy wózek bebetto dobrze się prowadzi, tak na sucho, czy ma blokadę przednich kół i czy te koła są spore jak na jazdy po terenach nierównych, ja mieszkam na wsi więc wiecie, duży ogród, nierówności, polne drogi no i kupki z sianem czasem się zdarząjedynka lubi tę wiadomość
-
hej
Wyrzuciłam słomę z butów i oto jestem
eforts tak jak Kanapa napisała - wyszło szydło z worka i tyle.
Kiedyś udzielałam się z córą na innym forum. Potem wyszły mega dymy, po nich obiecałam sobie, że się wtrącać nie będę w kłótnie, no ale wczoraj to aż wrrr i nie wytrzymałam. Sorry.
eforts, Ita, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Cześć Moje Drogie
zmieniając temat na bardziej pozytywny - chwalę się dziś że stuknęło mi 26!!!
Martwię się nadal szyjką i czekam niecierpliwie na wtorkową wizytę. Ale ufam zdaniu lekarzom ze szpitala że nic złego się nie dzieje...Niespodzianek:), kanapa, eforts, Doris-83, Ita, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego, coby dziecie zdtowe i szczęśliwe rosło
!!!! Najpierw myślałam że tydzień ale jednak jesteś młodą mamusią
Marta a jaka miałaś szyjkę ostatnio?
A powiedzcie mi dziewczyny czy to krótsze oparcie w rico nano rzeczywiście jest przeszkodą? Bo ile my będziemy korzystać ze spacerówki?Martaaa lubi tę wiadomość
-
Marta naj naj
Ja tez juz trolow sie na foracz naspotykalam, dlatego wychodze z zalozenia , ze najlepiej trola nie karmic
W sumie sie usmialam z slomy z butow, kola gospodyn wiejskich itdeforts, Doris-83, Martaaa lubią tę wiadomość
-
Marta - spełnienia marzeń
Zuza- piękne dziewczynki,a jakie duże!!! faktycznie ciekawośc mnie zżera jak wygląda brzuch "COMBO Mamy" bo jak patrze na mój i myślę sobie o nim "x3" to nieźle musiałoby to wygądacnajważniejsze że laseczki dobrze się rozwijają
Marimiko przywołuje Cię do porządku! Jedz ile masz ochote i nie słuchaj tego lekarza, zagłodzic Cie chce? po ciąży schudniesz i najwyżej wtedy będziesz się katowac dietkami, a nie teraz jak maluszek czegos potrzebuje. daj mi numer do tego lekarza bo dzis jestem w bojowym nastroju to chętnie go opier..opiernicze
a co do Biszkopcika to chyba hormony szalejąnieźle narozrabiała. Ja osobiście znam osobę która dala dziecku na imie Salvador, było to lat temu 7 i troche kontrowersyjne imie jak na taką małą miejscowośc, ale dziecko żyje, nikt go nie zadeptał a z czasem i zdrobnienia się znalazły
Chyba na każdym forum musi się znaleźc osoba, ktora zasiele ziarno nienawiści..ostatnio weszłam na inne i tam akurat była kwestia tego, że ktoś wszedł i zbluzgał wszystkie ciężarne, że piszą o głupotach itd...
Mam nadzieję, że nic się przez to u Nas nie popsuje:)
eforts, Martaaa, Ita, Ita, Marimiko lubią tę wiadomość
-
julianna wrote:odnośnie wózków - bebetto ma dość dużą gamę jak widać, za przystęoną cenę są fajne wizualnie
kanapa czy wózek bebetto dobrze się prowadzi, tak na sucho, czy ma blokadę przednich kół i czy te koła są spore jak na jazdy po terenach nierównych, ja mieszkam na wsi więc wiecie, duży ogród, nierówności, polne drogi no i kupki z sianem czasem się zdarząto podobno w motocyklach jest...
Ewelinka- o tym trollu to samo pomyślałam
Lolaliciouse, poprzedni użytkownik coś mówił na temat tych wózków?
Marta wszystkiego naj naj naj lepszego!!Martaaa lubi tę wiadomość
-
Ewka89 wrote:
a co do Biszkopcika to chyba hormony szalejąnieźle narozrabiała. Ja osobiście znam osobę która dala dziecku na imie Salvador, było to lat temu 7 i troche kontrowersyjne imie jak na taką małą miejscowośc, ale dziecko żyje, nikt go nie zadeptał a z czasem i zdrobnienia się znalazły
Chyba na każdym forum musi się znaleźc osoba, ktora zasiele ziarno nienawiści..ostatnio weszłam na inne i tam akurat była kwestia tego, że ktoś wszedł i zbluzgał wszystkie ciężarne, że piszą o głupotach itd...
Mam nadzieję, że nic się przez to u Nas nie popsuje:) -
Marta najlepszego ;**
A ja sie musze pochwalic ze wybraliśmy juz imię i będzie Kubuśchyba mu się podoba bo jak mówię Kuba to zaczyna bardziej kopać
Eforts my tez myslimy nad riko nano ... bardzo mi się podoba tylko chcemy 2w1 a fotelik maxi cosi albo cybex do tego
Kanapa no jak dla mnie jej zachowanie pasuje do trolla.Martaaa, Marimiko lubią tę wiadomość