X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Pollyanna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepsza słoma z butów niż jad z ust...
    Ja mieszkam w mieście, choć wieś uwielbiam i z chęcią bym się tam przeprowadziła. No ale muszę się przyznać - bałagan w domu zdarza mi się często w ciąży. Obiecuję, że jak szczęśliwie urodzę, wszystko wróci do normy, haha ;)

aga.just, kaarolaa lubią tę wiadomość

Córeczka :)

km5smg7y28om81lj.png
  • madzialena Przyjaciółka

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera, a to się porobiło.

No nic, bywa.
    Wracam jeszcze na moment do tematu wózków, ja też byłam zakochana w bebetto luca, (pierwszy, który mi wpadł w oko), muszę jeszcze ocenić na żywo rico i na pewno wybiorę któryś z nich. Dla mnie ważna jest waga wózka, ponieważ mieszkam na 4 piętrze bez windy !!! wiem, tragedia, ale co zrobić...

3jgxyx8d3kdqanb8.png
    qtchrmhyfy9rpt8a.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w nocy przeczytałam całą dyskusję. Normalnie się nie udzielam w takich sprzeczkach, ale ostatnia wypowiedź Biszkopcika mnie zdenerwowała. Ja przeprowadziłem się na wieś, ale żadna słoma mi nie wystaje z butów. Poza tym skąd osąd, że mamy brud w domach?
    Uważam, że problem z imieniem, które wybrała mocno wyolbrzymiła, bo nikt go nie skrytykował, tylko grzecznie zapytał, czy nie boi się zagraniczne brzmiące imienia. Gdzie tu atak?
    Tyle w temacie.

Doris-83, Ita lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie chce wracać do tematu aczkolwiek Was chcę przeprosić, że przeze mnie wynikła taka sytuacja na forum ale zabijcie mnie naprawdę nie miałam złych intencji. Koleżankę tez bym przeprosiła gdyby poprostu napisała, że sprawiłam jej przykrość. Nie jestem też rozchisteryzowaną panienką, która po nieuprzejmej wymianie zdań ucieka z forum ale mam chyba gorszy czas i stwierdziłam, że płakać przez takie pierdoły nie będę i wolałam dać ze siana :D
    w każdym razie przesyłam Wam buziaki i życzę miłego dnia

kanapa, aga.just, Pollyanna, Doris-83, Ita, jedynka, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • kanapa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eforts, w zasadzie powinnyśmy Ci podziękować :) dzięki Tobie "wyszło szydło z worka" i każda z nas się przekonała z kim mamy do czynienia i komu "słoma z butów wystaje" ;)

Lola83, aga.just, eforts, julianna, Doris-83, Ita, jedynka, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość

Aniołek 16.12.2013 [*] 8tc (5tc)
    Aniołek 25.01.2019 [*] 10tc (8tc)
    vimnpx4.png
    w1s2aai.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, wpadłam tylko poczytac co biszkopcik nawyprawiała..szkoda słów....

ale przy okazji poczytałam nt. wózków- tez mam bebetto Lucę. Kupiłam używaną 1 sezon.
    Dla mnie jest idealny. polecam!

kanapa lubi tę wiadomość

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze trochę źle teraz ocenie Biszkopcika ale moim zdaniem zachowanie bylo mega dziwne i baaardzo pasujace do zachowania forumowego trolla.

kanapa, Furia, Ita lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba kogoś poniosły emocje i to bardzo.. Biszkopcika nikt nie obraził a wręcz przeciwnie przez jakieś dobre dwie strony to ona obrzucała nas wszystkie obelgami więc nie masz za co przepraszać eforts!
    A tak parafrazując to możemy sobie założyć nowy klub grudniowych mamusiek, którym słoma z butów wystaje:D
    Odnośnie smoczka ja również karmiłam małego piersią, smoczek miałam aczkolwiek on nie bardzo chciał z niego korzystać. Przydał się parę razy na spacerze a ok 9 miesiąca już nie był potrzebny:)

eforts lubi tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • julianna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo forumowiczki, która poleciała po bandzie i skrytykwała w zasadzie większość z nas, moje zdanie trzeba egzemplarz olać, bo widać, że jest przewrażliwiona, ale w takim wypadku nie powinna się wypowiadać na forum, gdzie jest dyskusja i wymiana opinii,
    wg mnie szukała prowokacji, chyba lubi się wyżyć bez sensu i namysłu, więc radzę taką osobę przemilczeć na przyszlość :D

odnośnie wózków - bebetto ma dość dużą gamę jak widać, za przystęoną cenę są fajne wizualnie
    kanapa czy wózek bebetto dobrze się prowadzi, tak na sucho, czy ma blokadę przednich kół i czy te koła są spore jak na jazdy po terenach nierównych, ja mieszkam na wsi więc wiecie, duży ogród, nierówności, polne drogi no i kupki z sianem czasem się zdarzą

jedynka lubi tę wiadomość

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

Wyrzuciłam słomę z butów i oto jestem 0ulan.gif

eforts tak jak Kanapa napisała - wyszło szydło z worka i tyle.
    Kiedyś udzielałam się z córą na innym forum. Potem wyszły mega dymy, po nich obiecałam sobie, że się wtrącać nie będę w kłótnie, no ale wczoraj to aż wrrr i nie wytrzymałam. Sorry.

eforts, Ita, Marimiko lubią tę wiadomość

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Moje Drogie :) zmieniając temat na bardziej pozytywny - chwalę się dziś że stuknęło mi 26!!!

Martwię się nadal szyjką i czekam niecierpliwie na wtorkową wizytę. Ale ufam zdaniu lekarzom ze szpitala że nic złego się nie dzieje...

Niespodzianek:), kanapa, eforts, Doris-83, Ita, kaarolaa lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sto lat 2balony.gif

Martaaa lubi tę wiadomość

• julianna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa najlepszego

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta wszystkiego naj naj naj:) A długiej szyjki i zdrowego malucha przede wszystkim! :)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego, coby dziecie zdtowe i szczęśliwe rosło :) !!!! Najpierw myślałam że tydzień ale jednak jesteś młodą mamusią :)

Marta a jaka miałaś szyjkę ostatnio?

A powiedzcie mi dziewczyny czy to krótsze oparcie w rico nano rzeczywiście jest przeszkodą? Bo ile my będziemy korzystać ze spacerówki?

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta naj naj :)

Ja tez juz trolow sie na foracz naspotykalam, dlatego wychodze z zalozenia , ze najlepiej trola nie karmic :)

W sumie sie usmialam z slomy z butow, kola gospodyn wiejskich itd :D

eforts, Doris-83, Martaaa lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - spełnienia marzeń :)

Zuza- piękne dziewczynki,a jakie duże!!! faktycznie ciekawośc mnie zżera jak wygląda brzuch "COMBO Mamy" bo jak patrze na mój i myślę sobie o nim "x3" to nieźle musiałoby to wygądac :) najważniejsze że laseczki dobrze się rozwijają :)
    Marimiko przywołuje Cię do porządku! Jedz ile masz ochote i nie słuchaj tego lekarza, zagłodzic Cie chce? po ciąży schudniesz i najwyżej wtedy będziesz się katowac dietkami, a nie teraz jak maluszek czegos potrzebuje. daj mi numer do tego lekarza bo dzis jestem w bojowym nastroju to chętnie go opier..opiernicze :P

a co do Biszkopcika to chyba hormony szaleją :P nieźle narozrabiała. Ja osobiście znam osobę która dala dziecku na imie Salvador, było to lat temu 7 i troche kontrowersyjne imie jak na taką małą miejscowośc, ale dziecko żyje, nikt go nie zadeptał a z czasem i zdrobnienia się znalazły ;)
    Chyba na każdym forum musi się znaleźc osoba, ktora zasiele ziarno nienawiści..ostatnio weszłam na inne i tam akurat była kwestia tego, że ktoś wszedł i zbluzgał wszystkie ciężarne, że piszą o głupotach itd...
    Mam nadzieję, że nic się przez to u Nas nie popsuje:)

eforts, Martaaa, Ita, Ita, Marimiko lubią tę wiadomość

4dbc34fc83.png
  • kanapa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julianna wrote:
    odnośnie wózków - bebetto ma dość dużą gamę jak widać, za przystęoną cenę są fajne wizualnie
    kanapa czy wózek bebetto dobrze się prowadzi, tak na sucho, czy ma blokadę przednich kół i czy te koła są spore jak na jazdy po terenach nierównych, ja mieszkam na wsi więc wiecie, duży ogród, nierówności, polne drogi no i kupki z sianem czasem się zdarzą
    Prowadzi się lekko, jest zwrotny co ułatwia manewrowanie nim. Ma blokadę przednich kół do jazdy na wprost, amortyzację uderzenia w przednie koła (np.o krawężnik i można zmienić zawieszenie dwoma przyciskami na bardziej miękkie i twarde. Koła przednie małe nie są i podobno dobrze sobie radzą nawet na piasku. Poza tym przednie koła mają system "jakiśtam" który powoduje że koła nie szaleją, tzn. nie "wężykują"- facetów zapytajcie o to, jak interesują się motoryzacją to wiedzą o co chodzi ;) to podobno w motocyklach jest...

Ewelinka- o tym trollu to samo pomyślałam ;)

Lolaliciouse, poprzedni użytkownik coś mówił na temat tych wózków?

Marta wszystkiego naj naj naj lepszego!! :):):)

vimnpx4.png
    w1s2aai.png
  • kanapa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka89 wrote:

a co do Biszkopcika to chyba hormony szaleją :P nieźle narozrabiała. Ja osobiście znam osobę która dala dziecku na imie Salvador, było to lat temu 7 i troche kontrowersyjne imie jak na taką małą miejscowośc, ale dziecko żyje, nikt go nie zadeptał a z czasem i zdrobnienia się znalazły ;)
    Chyba na każdym forum musi się znaleźc osoba, ktora zasiele ziarno nienawiści..ostatnio weszłam na inne i tam akurat była kwestia tego, że ktoś wszedł i zbluzgał wszystkie ciężarne, że piszą o głupotach itd...
    Mam nadzieję, że nic się przez to u Nas nie popsuje:)
    Może Biszkopcik sobie używała na innym forum? :P

vimnpx4.png
    w1s2aai.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta najlepszego ;**

A ja sie musze pochwalic ze wybraliśmy juz imię i będzie Kubuś :) chyba mu się podoba bo jak mówię Kuba to zaczyna bardziej kopać :D

Eforts my tez myslimy nad riko nano ... bardzo mi się podoba tylko chcemy 2w1 a fotelik maxi cosi albo cybex do tego :)

Kanapa no jak dla mnie jej zachowanie pasuje do trolla.

Martaaa, Marimiko lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
‹‹ 825 826 827 828 829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ