Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dostałam skierowanie na obciążenie gluzkozą 75g, mam nadzieję, że dam rade. Gin polecił wziąć ze sobą pół cytryny i wkropić.
Miałam dziś poryty sen..śniło mi się, że urodziłam wczesniaka z mega czarna czupryna na glowie, ale strasznie malenkie dzieciatko, az o maly wlos nie wypadlo mi z rak jak pokazywalam mamie, a pozniej jakims cudem dzidzius okazał się małym kociakiem, ktorym zaopiekowała się moja kotka... ;/
poza tym to wszystko ze mną okMarimiko lubi tę wiadomość
-
eforts wrote:Lola ostatnio czytałam wpisy dziewczyn o glukozie a miałam taką ochotę na słodkie, nic w domu nie miałam ze nawet mi przeszlo przez myśl że walnełabym sobie taką glukozę
hehehehehe, uśmiałam sięJa jestem karmiona dzisiaj cukierkami. Kolega z pracy przyniósł "dla Małej"
Kaarolaa, a zakupy internetowe?? I tak większość rzeczy kupujemy przez neta bo taniej..
My nie mamy problemów, bo i kasy w tym miesiącu nie ma. Samochód miał ochotę się rozsypać i musimy majątek wydać na mechanikaDziecko na gaciach będzie latać
eforts, kaarolaa, julianna lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Dziewczyny moj gin mierzył szyjkę i ma 3,7 xm wiec jest ok. Jest dluga i zamknięta. Kubuś główką w dół
gin dostał sprzęt 3d4d i na mnie testowal ale niestety nie mual papieru by wydrukować ale chociaż sobie po oglądałam. Jest śliczny
. Gin powiedzial ze takie bóle to ćwiczenia macicy. Chyba ze będą bolesne, regularne to wtedy do niego dzwonić. Morfologia, mocz idealnie
julianna, Marimiko lubią tę wiadomość
-
No chyba zrobię ta glukozę zaraz jak dostanę skierowanie, albo zeby sie zmieścić w 28 tc. Tylko ze jakoś przywykłej robić wyniki dzien przed albo w dzien wizyty, zeby były możliwie jak najświeższe. A mam zawsze na jednym skierowaniu wszystko:, morfologia, mocz, wszystkie przeciwciała, tsh itd
-
nick nieaktualnyCzesc zakupow mialam zrobic przez internet. Ale czesc tez chce sie dotknac, poogladac, pocieszyc oko. Dobra mam jeszcze czas do zakupow i napewno ze wszystkim zdarze
Moze na jutrzejszym usg troche mi pomierza malego i sprawdza czy dobrze sie rozwija. -
Eforst, ja zapomniałam cytryny i tez męczyłam tą słodycz, bleeee
chociaz babka, która piła z cytryną gorzej znosiłą to ode mnie, musiała wyjśc na powietrze bo tak ją mdliło.
lithe123, najlepiej zrobic dzien wcześniej, bo moze coś albo nie wyjśc, albo się zagubic, albo mozesz nie dac rady z glukozą.
Jak poszłam po odbiór wyników w dzien wizyty rano to panie szukały mojego wyniku i okazało się że omyłkowo labolatorium nie wydrukowło, miałam przyjśc popołudniu, ale że wizyte miałą za dosłownie 10 minut to poszukały w kompie i znalazły.
Ewelinka zazdroszczę Ci tak dokładnego obrazuszyjka tez pokaźna więc bez spiny
co do magnezu to ja brałam aspargin, to magnez i potas w jednym. całkiem dobrze się po nim czułam
Marta po szwie nie będziesz musiała sie bac że cos bedzie nie tak, przed porodem go zdejmą. mam nadzieję skończą się nieprzyjemne ciążowe dolegliwości, w koncu będziesz się cieszyła tym stanemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 11:31
ewelinka_shn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martaaa niczego się nie bój. Ja w pierwszej ciąży miałam zakładany szew. Poczujesz się z nim pewniej. Mialam zakładany w znieczuleniu ogolnym- to był mój pierwszy zabieg w życiu. Nie było źle. Chyba przez dwa dni musiałam leżeć. Nawet do toalety nie mogłam chodzić. Ale było warto.
-
Ja tez wczoraj wizytowalam. Szyjka 3,7mm. Nie zmieniła długości od początku ciazy. Na moje schizy ze szwem ponownie wróciłam do luteinki. Do tego magnezin i ascofer (przez miesiąc pomógł mi podbić znaczaco hemoglobine). Młody zostaje młodym i waży 515g.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 11:40
kaarolaa, eforts, Lola83, Ita, julianna, Marimiko lubią tę wiadomość
-
*
eforts 1 grudni/27 listopad
synek
*aniar 1 grudnia
coreczka
*Mamax 2 grudnia
synek
*Kulka41 2 grudnia
synek
*KKK 2 grudnia
*HANA 3 grudnia
coreczka
*Kiara 5 grudnia/29 listopad
synek
*Oliwia85 4 grudnia
synek
*lolaliciouse 4 grudnia
synek
*Paulina85 5 grudnia
*Milcia 5 grudnia
coreczka
*Furia 6 grudnia
synek
*Pollyanna 6 grudnia
coreczka
*Ita 7 grudnia
synek
*Kasandra 7 grudnia
*madzialena 7 grudnia
synek
*dynamiczna 7 grudnia
synek
*Bursztynka 7 grudnia
synek
*Ewelina22 8 grudnia
*Anna_84 8 grudnia
*maria.sm 8 grudnia
synek
*Paula84 10 grudnia
coreczka
*aga.just 11 grudnia
synek
*karola88 11 grudnia
coreczka
*Kor_a 12 grudnia
*Milatka:) 12 grudnia
*kanapa 14 grudnia
coreczka
*mausi 14 grudnia
coreczka
*Militta110816 15 grudnia
*williams1 15 grudnia
synek
*Kosmitka 15 grudnia
*Mama19 15 grudnia
*ewelinka_shn 16 grudnia
synek
*Marimiko 17 grudnia
synek
*anuszka1986 17 grudnia
*Ewka89 18 grudnia
synek
*olcia23 18 grudnia
coreczka
*michaga82 18 grudnia
synek
*kaarolaa 19 grudnia
synek
*Kinga.k 19 grudnia
coreczka
*kittykate 20 grudnia
coreczka
*Bajka 20 grudnia
synek
*Magdalenna 21 grudnia
*Martynaaa 21 grudnia
synek
*Lola83 21 grudnia
coreczka
*paulinaw 22 grudnia
*Wanes 23 grudnia
*ulaa8 23 grudnia
*zokeia 23 grudnia
synek
*Kasienka89 23 grudnia
*Bukumola 23 grudnia
synek
*julianna 24 grudnia
coreczka
*saprist88 24 grudnia
*Doris-83 24 grudnia
synek
*inka84 24 grudnia
coreczka
*szurabura 25 grudnia
*goto4 25 grudnia
synek
*Qrczak 26 grudnia
synek
*Biszkopcik 26 grudnia
synek
*Martaaa 27 grudnia
synek
*zuza_3 27 grudnia
3 coreczki
*Niespodzianek:) 27 grudnia
synek
*Nati89 28 grudnia
synek
*NaamaH6669 28 grudnia
synek
*Mysiok 28 grudnia
coreczka
*jedynka 28 grudnia
coreczka
*AsiaCh 28 grudnia
synek
*lithe123 29 grudnia
coreczka
*kurka 29 grudnia
*XYZ 29 grudnia
coreczka
*Bogusiar80 29 grudnia
coreczka
goto4, kaarolaa, Lola83, Ita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lithe zawsze możesz poprosić o odpis skierowania i resztę zrobić w innym terminie, przed samą wizytą no ale wtedy dwie wizyty w labo.
goto gratulacje dużego dzieciaczka
karola super))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 12:18
goto4 lubi tę wiadomość