Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola super. Oby tak dalej
Ja robiłam glukozę z obciążeniem 75g w pon.
Smaczne to nie było, ale dało się przeżyć. Ja miałam większy problem po wypiciu. Bo dwa razy zrobiło mi się słabo, tak mniej więcej po pół godz a potem po godzinie. Nie jakoś strasznie, ale już chciałam isc do położnej z pytaniem czy nie mogę się gdzieś położyć. Ale na szczęście przeszło. I siedzenie 2 godz na tych twardych krzesłach w poczekalni to dla mnie też był dramat i na dodatek było duszno.
Także dla mnie wypicie glukozy było najmniejszym problememkaarolaa lubi tę wiadomość
-
A ja dzis na ip bylam..od 2 dni mnie jakos brzuch ciagnal..i troche swedzenide sie zaczelo w srodku..a wczoraj wieczorem brunatna wydzielina...ale sie przestraszylam..cla noc bylo ok..a rano wiecej takiej brunatnej wydzieliny..wiec poszlam na ip..zrobili ktg ale skurczow nie ma..potem usg wszystko ok..i badanie na samolocie...infekcja grzybiczna jakas mi sie przypaletala..dostalam globulki...nospe mam brac 3x1 profilaktycznie na ten brzuch i kontrola u gina za jakis tydzien...
bralyscie globulki na infekcje?? jakie?
karola ciesze sie ze jestescie na dobrej drodze
Martaaa po zalozeniu faktycznie pewnie bedziesz spokojniejsza..a czemu nie pesser czy jak to sie tam piszE?
Klif gratki z podwójnego szczęściakaarolaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny widze ze na naszej tabeli dominuja chlopy jak nic
u mnie ostatnio mega zgaga zmeczenie tez nieprzerwanie uprzyksza zycie a wdzien nie mma mozliwosci sie zdrzemnac:(
wlasnie dzwonilam do przychodni zapytac sie o wyniki w moczu bo wczesniej dostalam antybiotyk w saszetkach na 2 dni na bakterie w moczu i po kolejnych badaniach wyszlo ze mam ich ciagle sporo Bardzo sie martwie myslalam ze tamten niby silny lek mial pomoc a nie pomogl wcale Czy ktoras z mam miala juz taki problem i jak jej go wyleczylimaria.sm -
Kurcze dziewczyny co się dzieje z tymi szyjkami?! Dobrze, że idę we wtorek do gina, bo bym histeryzowała.
Mój kolega w pracy mówił, że jak jego żona była w ciąży (w prawdzie było to jakieś dwadzieścia kilka lat temu) to lekarz każdej kobiecie zakładał szew, tak profilaktycznie. Może to nie jest takie głupieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 14:58
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
goto z jednej strony lekarz ma racje. czytamy tu o tym co spotyka inne dziewczyny i mimowolnie szukamy u siebie takich samych objawów, ALE ja wychodzę z założenia że w wiekszosci znajduje tu wiadomości kte mnie uspokajaja, pewnie już nie raz wylądowałabym na IP ze zwykłym bólem w boku czy ukłuciem gdybym nie przeczytała na forum że to normalne...
goto4 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wiecie nas jest tu dużo więc i statystyka się tworzy. Nie możemy wszystkie wpaść w paranoję. Osobiście nie znam nikogo kto miałby problemy z szyjką. Moja siostra przez dwie ciążę nie miała jej nawet mierzonej.
a co do bakterii to jest taka odpowiedzialna za skracanie i tu akurat myślę, że mogliby lekarze to sprawdzać.
Ale nie łamcie się jest gitciąża to cudowny okres ...hehe
Ja juz się nie nakręcam mimo, że mam jakieś podstawy, poczekam na wizytę i się okaże -
Lithe ja mam zrobić na następną wizytę - będę wtedy 24 + 4. Gin chciał później, ale ze względu na podwyższoną glukozę w 1 ciąży mam zrobić na już.
Wg mnie 30 tc to ciut za późno już. Powinno się max do 28 tc.
A czy którejś wyszło coś nie tak z glukozą?
Bo ja na pewno będę słodką mamą