Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
KAROLA bedzie dobrze, jestes pod stala opieka i mozna reagowac od razu - to najwazniejsze! maluszek niech jeszcze siedzi w brzuszku sobie:)
co do glukozy to mnie tez czeka ale ciagle cos mnie od niej odpycha ale spoko jutro pojde albo najpozniej w czwartek
pytanie do dziewczyn ktore zabraly ze soba cytryne, pomaga ?? -
Karola dobrze ze sytuacja opanowana, co do crp to może coś Ci wyjaśnią lekarze. Z glukozą poczekaj jak Cie przeniosą to poprosisz o badanie w szpitalu.
Niespodzianek bogusia dacie rade
Kanapa ja na początku zakochałam się w białym ale jak zobaczyłam granatowy, który jest równie piękny a bardziej praktyczny wybrałabym ten bo jak moje dziecko pójdzie we mnie to ciężko by było z białymkanapa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po usg i badaniu. I narazie z tego co uslyszalam. Maly ma okolo 700 g 2 cm rozwarcia, szyjka mi sie wygladza, pecherz dalej w kanale rodnym. Wiec nic sie nie polepszylo. Do olsztyna ordynator bedzie dzwonil dzisiaj ale musze tam pojechac wlasnym transportem. Boze Polska sluzba zdrowia.
-
co za durny kraj!!! czlowieka nie ma kto przetransportowac do szpitala karetka w jakim my swiecie zyjemy?
Ty nie lezysz tam z bolem brzucha tylko z zagrozeniem przedwczesnym porodem i sama sie musisz bujac od szpitala do szpitala ?? chory kraj !!!!
a wiesz juz kiedy czy na razie cisza ? dopiero po rozmowie z Olsz bedzie cos wiadomo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde niedobrze jak rozwarcie postepuje
ale miejmy nadzieje ze jesli tak wolno to jeszcze z miesiac,dwa sie uda !
karola 1 palec to 1 cm, 2 palce to 2 cm i tak dalej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 09:20
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Rozwarcie na 1 palec to 2 cm
Bez stresu, nie polepszylo sie, ale tez nie pogarsza. Niech pilnuja zeby bole nie powracaly
Mam nadzieje, ze chociaz do 3 z przodu was podtrzymja. Co do transportu do innego szpitala, to chore !
-
Karola rozwarciem się bardzo nie martw, tak jak ewelinka mówi, czytam wypowiedzi dziewczyn to mnóstwo chodzi połowę ciąży z rozwarciem. Tylko z tym transportem trochę jaja sobie robią!! Jak coś to spróbujcie się kłócić żeby ktoś wam zagwarantowal bezpieczny dojazd własnym samochodem do ol a jak nie to karetka!! Wierzę, że leżenie utrzyma ciążę jeszcze wiele tygodni!!!
-
nick nieaktualny
-
Karolcia uważajcie na siebie po drodze. Swoją drogą to jakieś chore, że kazali Ci cały czas leżeć i nawet załatwiać pod siebie, a teraz nagle cudownie ozdrowiałaś i możesz sobie wyjść ze szpitala i własnym transportem jechać do innego
Toż to ręce opadają
nasza "cudowna" polska służba zdrowia
Trzymam kciuki. -
hey hey kobietki
czasem zagladam do was ale jakos tak nie ma czasu na pisanie.
teraz troszke lepiej bo mala w przedszkolu, maz w pracy a ja sama w domku moge sobie spokojnie przed kompem usiasc i czytac:)
ja juz po glukozie, mam nadzieje ze wyjdzie dobrze bo nie wypilam calej ale ciiii
w czwartek mam wizyte w szpitalu a w piatek u swojej prywatnie i podgladamy maluszka
przyszlam zakomunikowac ze imie wybrane i jak narazie zaakceptowane. bedzie ALEKSANDRA:)Ita, eforts, Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm